- Konu Sahibi yasemin1306
supersınız ya ben baslamıstımm hem de her sey cok guzel gıdyordu taaakı aksam evde pideleri görene kadar kendımden utanıyorum ama yarın devam edecegim(((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar bende başladım bugün bu diyete yalnız kahvaltıyı öğlen yaptım sayılır cokacimcoook amahiç ekmek yemedim 2 dilim peynir domates birazcık kavun ve az miktarda patatesli yumurta yedim :kedi: inşallah veririm bende sanırım şimdilik bu diyeti kimse yapmıyor ama ben yazan kimse olmasada sonuçlarımı yazacam hihoyyyt
kıslar selaaamm
bende yaptım geçen ctesi ve pazar bu diyeti 1.5 kilo verdim..şimdi ramazan da geliyo bidaha bi yapıyım diyorum annemle birlikte acaba bi sakıncası olurmu kıslar bugun yapıcam da??
reyyan canım yapıyorum diyeti bugunde bilmiyorum nolur:sm_confused: umarım zararlı değildir. evet canım fotodaki benim de o benim geçen yazki fotom şuan 6-7 kilo daha ağırım o halimden :gitme:canim detokslar benim bildigim ard arda yapilmaz hemn konusuyu acan arkadasimizda yazmis ayda bir defa yapilmasi gerektigini ama obez olanlar ayda iki defa yapabilirler yazmis bence öyle cok kilon yoksa yapma,profil resmindeki kisi sensen zaten bir kilon yok :)) yinede sen bilirsin ama detokslar tekrar yapildiginda zararlidir
kıslar selaaamm
bende yaptım geçen ctesi ve pazar bu diyeti 1.5 kilo verdim..şimdi ramazan da geliyo bidaha bi yapıyım diyorum annemle birlikte acaba bi sakıncası olurmu kıslar bugun yapıcam da??
selam kızlar bende dün başladım bu diyete sormak istediğim sporda yaptınızmı sizler
supersınız ya ben baslamıstımm hem de her sey cok guzel gıdyordu taaakı aksam evde pideleri görene kadar kendımden utanıyorum ama yarın devam edecegim(((
reyyan canım yapıyorum diyeti bugunde bilmiyorum nolur:sm_confused: umarım zararlı değildir. evet canım fotodaki benim de o benim geçen yazki fotom şuan 6-7 kilo daha ağırım o halimden :gitme:
ya bu çorba beni susatıyo ya acayip bişey oluyo boğazımı kurutuyo yakıyo sanki:sm_confused: