10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

merak ediyordum senii atlatmış olmana ve iyi olmana sevindim.
herşeyin hayırlısı umarım bundan sonrası çok güzel olur senin için.

sağ ol canım benim ,

hiç görmedim kendisini de ama o olaydan sonra bi kere arabayla önünden geçtim yağmurlu bir gündü ablamla marketten dönüyorduk. arabaya baktı ama benden dolayı mı bilmiyorum karanlıktı ve arabam olup olmadığını da biliyor mu bilmiyorum.

iyiyim çok şükür ama bu olay beni çok ama çok sarstığı için aşka sevgiye inanmıyorum pek. hiç bana kızmayın herkes öyle diye bir şey yok ama insan demek ki yaşadığından dolayı ön yargılı olabiliyor belki.

ah kuzularım ahhh.. şimdi görüşmek isteyen kişiler var mesela , ama hiç içimden gelmiyor bi kaç konuşuyorum ulan ne gerizekalı bunlar diyorum, güya onlar da üst düzey eğitimli felan, meslek adı vermeyim de genelleme olmasın.

allah herkesi hayatının diğer yarısıyla bir anda karşılaştırsın ve ömür boyu o aşka sadık bıraksın. gerçek mutluluğa inandırsın yeniden hayal kırıklığı yaşayanları.

kurulmuş mutlu yuvaları da hiç bozmasın kızlar. çooooook öpüyorum sizi.

sonuna kadar aynı fikirdeyim Allahından bulsun büyük geçmiş olsun
Rabbim sana öyle kapılar açacaktır ki mutluluğundan başka hiçbirşeyi gözün görmeyecektir.

Ayrilma sebebini acikliyorum :::: Annesi. Kesin oyledir. Bunlar anneci anacim. Yapacak bir sey yok. Gecmis olsun. Araya kim girdiyse Allahindan bulsun

Son düzenleme:
çoookk kötüüüü olmuşşşşş
size layık değilmiş boşverin

evet bende merak ediyorum seni durum nedir canım konuştunuzmu tekrar ve en öenmlisi sen nasılsın

Düğüne 3 ay kala terk edildim ben, hem de düğünümün iptal olduğunu düğün salonundan öğrendim. Neden ne miymiş götü yememiş! Ayrıldıktan 5 ay sonra döndü pişmanım dön dedi, ben dönmedim ayrıları 2 yıl oldu ve ben kimseye güvenmem, kimseyi sevmem derken şuan evleniyorum ve çok mutluyum. Sana diyeceğim şu ki için rahatsa bu ayrılıkta bir suçun olduğunu düşünmüyorsan Allah sana daha güzel şeyler yaşatacağı için bu kötü deneyimi yaşadın. Umarım sende çok mutlu olursun biraz zaman.

Son paragraf beni çok duygulandırdı

Hepsini okudum çok kotu bir durum Allah kimsenin başına vermesin. Bende çok eskiden aldatilmistim ve çok seviyordum o kişiyi . aldattığı kızı da tanır ve severdim hic aklıma gelmezdi yan gözle bakacağı. Simdi senin olayinla tabiki farklı ama haksızlık karsisinda insan ne hale geliyor biliyorum . hic üzülme eminim çok daha iyi insanlar karşına çıkacak. Sadece sabırla dua et ccanım

kızlar merak edenler için yazayım istedim...

hani eden bulur derler ya eden bulur mu bilmem ama o etmeyen var ya o çok daha güzelini , hayal edemeyeceğinden iyisini yaşarmış, bir zamanlar üzüldüğü şeylere Allah ım sen ne büyük sen ne yücesin sana çok şükür bana bunları yaşattın da ben şimdi hayal bile edemeyeceğim bir hayat bir aşk bir evlilik bir mutluluk yaşıyorum dedirtirmiş.

geçen ağustos evlendim ve kocamla o kadar mutluyum ki. o kadar yolunda ve güzel ki her şey inanın zerresini hatırlamıyorum yaşadıklarımın... zaten hiç ah etmedim ama görsem nerdeyse teşekkür edicem o kişilere:)))

nasip var ya kızlar ona inanın. çünkü siz inanıp bekledikçe o çoğala katlana geliyorrr..

deli gibi sevdiğim bir eşim, çok daha fazla kazandığım bir işim ve çok sevilen bir gelinim...hayatımın dersi bütün bu olanlar bana.

bir de bebek bekliyorum şimdi. hayat o kadar güzel ki eşimle...allah kimsenin mutluluğunu bozmasın..Rabbim herkesin sabrının mükafatını en az benimki kadar güzel versin...

AMİN.....

Bakin gordunuz mu her serde bir hayir vardir. Allah mutlulugunuzu bozmasin. Yavrunuzu da hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah

benım arkadasım 12 yıl bırlıkte oldugu bırıyle evlendı, bı sene sonra bosandı, bunun bı ayarı yok galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…