kızlar öncelikle şunu söyliim konu çok yararlı olmuş bence...farklı bi bakış açısı..burda hep ameliyat olduktan sonra çok mutlu olan hayallerine kavusan kişiler ön planda...ama şu da bi gercek kimse kimseyi kandırmak için mutluluk rolü yapmıyor bir çoğu eminim ki gercekten mutlu..çünkü burdaki arkadaşların çoğu belli olgunluğa erişmiş ne istediğini bilen kişiler beklentilerinin gerceklesmesi de doğal sonuç olarak memnuniyetimiz oluyor...
ben ameliyat olalı henüz iki ay oldu...kendime güvenen girdiğim her ortamda da dikkat ceken biriyim..bir cocuğum olmasına rağmen gayet fit bir vücudum var..kendimi şımartmak veya ödüllendirmek için çok luzumlu olmasa da ameliyat oldum...ameliyattan sonra bir kere kurtulduğum 'yastık' camaşırları bile saymama gerek yok..iç çamaşırsız dolaşabilmek..evli olanlar beni anlar iç çamaşırsız yatabilmek eşinizin akşam sarıldığında eli göğsünüse denk geldiğindde süngere denk gelmesi nasıl kötü hissetirir kendinizi...
şimdi en sexi gecelikleri giyiyorumm..ben sonucun psikolojik yanını vurguluyorum kızlar..:34zamanla ne olur sorusuna gelince doktorum ömür boyu kullanma garantisi verdi..hızlı kilo alıp vermeler olumsuz etki yapar dediki benim böyle bi problemim şimdiye kadar olmadı..işh. olmas da...ama olmasa bile zayıflar yaşlanmaz die bişi yok..yercekiminee mahkum yaşıyoruz..silikon olsun olmasın...vücudumuza dikkat etmezsek spor yapmazsak yediğimize içtiğimize dikkat etmezsek nekadar estetik operasyonda yaptırsak olmas..
.gelelim ünlülere;ebru gündeşin aldığı kiloları hatırlatmama gerek var mı ?ilk çıktığı dönemi hatırlıyorum ki silikonlanmasıda gecikmemişti.
.atilla saral da silikon taktırdığı için ayrıldığı bile söylenmiştiii. şöyle arşivelere bakın o çöpten adam gibi, dal gibi kız nasıl kilo almış...ee tabiii vücud genişleyince, ünlenince daha da gözdoldurmak için cc lerde büyüdü die tahmin ediyorummm
diğer çııkaranlarda doğum öncesi veya sonrası tercihen çıkardılar...
yani bence hergecen gün yeni bişi çıkıyo yenilikler ayak uydurmak bakımlı olmak ve en önemlisi ii daha iii hissedebilmek için yapılan hiç bir operasyon yıllar gecse bile pişmanlık vermez yani ben öyle olmasını diliyorum hepimiz için!!!!sevgiler!!(!olumsuz düşünüp kuruntu yapmayın hayat bu kadar uzun diil!!!)