10 yildan fazla meme protezi tasiyan arkadaslar buraya!!!

ful77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
373
6
slm arkadaslar,

uzunca bir suredir meme protezi tasiyan arkadaslar lutfen tecrubelerinizi bizlerle paylasirmisiniz?hangi problemlerle karsilastiniz yada karsilasabilirsiniz?
tesekkurler

evet aslında hepimizin bunları bilmesi gerek birçok şey okuduk öğrendik ama birebir onunla yaşayan kişilerden öğrenmek çok önemli yaşadıklarını bizimle paylaşırlarsa ben de çok sevinirim

arkadaslar kimse yok mu???bu konu gercekten cok onemli,ilk sene belki ilk 5 sene bile problem cikmasa bile ileriki yillarda bir problemle karsilasma imkanimiz olabilir...
ben simdiye kadar hic bir unlunun sikikonlarini 10 sene tasidigini duymadim.Ebru gundes bile 6 senede 3 kere operasyon gecirdi!!!sonra medyadan takip ederseniz unlulerin coguda cikarttirdi!!!

ful77 evet canım dediklerin çok önemli bu ünlüler neden bu kadar sık değiştiriyor ameliyat oluyorlar göğüslerden bilmek gerekir Ebru Gündeş beni de çok düşündürdü. Bir de çıkarttıranlar neden çıkarttılar bir bilsek??

slm arkadaslar,

ortada bir gercek var ki hic birseyin garantisi yok yani en basit ornegi grip dahi olsak ilac aliriz ama bu ilaclarin gribimizi gecirecegine dair bir sozu yoktur sadece gecmesine yardimci olur...yani demek istedigim o ki bugun goguslerimi yaptirmayi cok ama cok istememe ragmen(3 kere ameliyattan dondum) halen korkularim var.yani bugun bir arkadasimiz hic bir sorun yasamadi diye bizimde ayni sonucu cikarmamiz imkansiz.eminim bir cok unlu daha sonra rahatsizlik duydugu icin cikarttirmistir.yurtdisinda herhafta estetik ameliyat riskleri baslikli bir program sunuluo,bu programda meme protezleri taktiran bayanlar er yada gec silikonlarini ya degistirmek yada cikarttirmak zorunda kaliyorlar...neden ise malum hepimizin bildigi seyler..
arkadaslar taktirmak kolay bugun parasi olan herkez herseyi yapar ama bide sonrasi var.lutfen bizleri bilgilendiriniz...

bnm arkadaşımın arkadaşı var,ben tanımıoyrum ama sordurmuştum, 10 yıl olmuş, memnunmuş değiştirmemiş, sarkma olmuş ama hafif

Arkadaslar merhaba,
Konu cok geride kalmis kimse tecrubesinide yazmayinca tekrar hatirlatmak istedim..10 yil protez tasiyan arkadas yok mu tecrubesini paylasacak..ben haftaya oluorum ameliyatimi kismetse daha fazla acaba ya bakamicam omrum gecio nezaman keyfini cikaricam..esimlede bosanma arifesindeyiz:KK43:(( moral olucak..tum gelismeleri yazarim silere..

cok guzel bi konu tesekkur ederim sana. bende cok merak ediyorum 10 yil sonra takinan silikonlara neler oldugu. cok duydum bir sure sonra degistirildikleri ama suda bi gercek ki gun gectikce teknoloji dahada ilerliyor.doktorum bana bi aksilik cikmassa omur boyu dedi ama:44: acaba acaba diye dusunur durursak hic bi zaman yapamayiz ben gibi. pismanim bugune kadar yapmagima 10 yil olmasada 5 sene keyfini cikartsakkta kardir bence sonrasi allah kerim.bosanacagina uzuldum canim

Arkadaslar merhaba,
Konu cok geride kalmis kimse tecrubesinide yazmayinca tekrar hatirlatmak istedim..10 yil protez tasiyan arkadas yok mu tecrubesini paylasacak..ben haftaya oluorum ameliyatimi kismetse daha fazla acaba ya bakamicam omrum gecio nezaman keyfini cikaricam..esimlede bosanma arifesindeyiz:KK43:(( moral olucak..tum gelismeleri yazarim silere..

Merhaba kızlar, ben bundan 18 yıl önce ilk silikonlarımı taktırmıştım, yaşım henüz 18 di. Yurtdışında koltuk altı kesisi ile takılmıştı, ama kullandıktan 6 yıl sonra tekrar çıkartmıştım çünkü doğumdan sonra baya bi sarkma oldu. Ozamanlar kaç cc takılmıştı hatılamıyorum ama baya bir büyüktü. Paylaşmak istedim. bu arada 6 hafta önce tekrar meme ucu kesisi ile yeni silikonlarımı taktırdım- çokda memnunum:))

Merhaba kızlar, ben bundan 18 yıl önce ilk silikonlarımı taktırmıştım, yaşım henüz 18 di. Yurtdışında koltuk altı kesisi ile takılmıştı, ama kullandıktan 6 yıl sonra tekrar çıkartmıştım çünkü doğumdan sonra baya bi sarkma oldu. Ozamanlar kaç cc takılmıştı hatılamıyorum ama baya bir büyüktü. Paylaşmak istedim. bu arada 6 hafta önce tekrar meme ucu kesisi ile yeni silikonlarımı taktırdım- çokda memnunum:))

Merhaba yina,
Gecmis olsun,umarim iyisindir suan..6 yil tasidikatan sonra kendi istegin uzeremi cikarttirdin?birde sarkmayi toparlattirdin mi? 12 yil silikonsuz mu yasadin?simdi nasilsin?

Merhaba yina,
Gecmis olsun,umarim iyisindir suan..6 yil tasidikatan sonra kendi istegin uzeremi cikarttirdin?birde sarkmayi toparlattirdin mi? 12 yil silikonsuz mu yasadin?simdi nasilsin?

Merhaba canım, hamilelik dönemindede çok fazla kilo almıştım, doğumdan sonra göğüslerim baya bir büyümüştü, ve haliyle büyük oldukları için sırt ağrılarımda oluyordu, kendi isteğimle çıkarttırttırtmıştım. Çıkartırdıktan sonra toparlatmaya gerek duymadı doktorum.Ama yaptırmadan önce B cup kullanırkan çıkarttırdıktan sonra A cup kullandım. 12 yıl silikonsuz yaşadım ama 4-5 yıldırda tekrar yaptırmayı düşünüyordum. Nihayetinde tekrar yaptırdım ve çok iyiyim. 350 cc high profil takıldı bana, c cup bazı sutyenlerdede d cup kullanıyorum. Tam hatırlamıyorum ama ilk yaptırdığım 400 cc üstündedydi.

Arkadaslar merhaba,

eşinle olan durumuna çok üzüldüm... belki şimdi yazacaklarım sana biraz moral olur... ben göğüs protezi olalı tam 11 sene olduuu... ve hala ilk günkü gibi hatta ilk günden çok çok daha memnunum... eğer doktorun iyiyse korkacak birşey yok.. hatta şimdiki protezlerle 11 sene önceki protezler arasında eminim olumlu yönde çok değişiklik olmuştur. sormak istediklerini sorabilirsin bana... şimdiden geçmiş olsun

kızlar öncelikle şunu söyliim konu çok yararlı olmuş bence...farklı bi bakış açısı..burda hep ameliyat olduktan sonra çok mutlu olan hayallerine kavusan kişiler ön planda...ama şu da bi gercek kimse kimseyi kandırmak için mutluluk rolü yapmıyor bir çoğu eminim ki gercekten mutlu..çünkü burdaki arkadaşların çoğu belli olgunluğa erişmiş ne istediğini bilen kişiler beklentilerinin gerceklesmesi de doğal sonuç olarak memnuniyetimiz oluyor...:21:ben ameliyat olalı henüz iki ay oldu...kendime güvenen girdiğim her ortamda da dikkat ceken biriyim..bir cocuğum olmasına rağmen gayet fit bir vücudum var..kendimi şımartmak veya ödüllendirmek için çok luzumlu olmasa da ameliyat oldum...ameliyattan sonra bir kere kurtulduğum 'yastık' camaşırları bile saymama gerek yok..iç çamaşırsız dolaşabilmek..evli olanlar beni anlar iç çamaşırsız yatabilmek eşinizin akşam sarıldığında eli göğsünüse denk geldiğindde süngere denk gelmesi nasıl kötü hissetirir kendinizi...:KK31:şimdi en sexi gecelikleri giyiyorumm..ben sonucun psikolojik yanını vurguluyorum kızlar..:34zamanla ne olur sorusuna gelince doktorum ömür boyu kullanma garantisi verdi..hızlı kilo alıp vermeler olumsuz etki yapar dediki benim böyle bi problemim şimdiye kadar olmadı..işh. olmas da...ama olmasa bile zayıflar yaşlanmaz die bişi yok..yercekiminee mahkum yaşıyoruz..silikon olsun olmasın...vücudumuza dikkat etmezsek spor yapmazsak yediğimize içtiğimize dikkat etmezsek nekadar estetik operasyonda yaptırsak olmas..:KK20:.gelelim ünlülere;ebru gündeşin aldığı kiloları hatırlatmama gerek var mı ?ilk çıktığı dönemi hatırlıyorum ki silikonlanmasıda gecikmemişti.:KK1:.atilla saral da silikon taktırdığı için ayrıldığı bile söylenmiştiii. şöyle arşivelere bakın o çöpten adam gibi, dal gibi kız nasıl kilo almış...ee tabiii vücud genişleyince, ünlenince daha da gözdoldurmak için cc lerde büyüdü die tahmin ediyorummm:KK1: diğer çııkaranlarda doğum öncesi veya sonrası tercihen çıkardılar...:nazar:yani bence hergecen gün yeni bişi çıkıyo yenilikler ayak uydurmak bakımlı olmak ve en önemlisi ii daha iii hissedebilmek için yapılan hiç bir operasyon yıllar gecse bile pişmanlık vermez yani ben öyle olmasını diliyorum hepimiz için!!!!sevgiler!!(!olumsuz düşünüp kuruntu yapmayın hayat bu kadar uzun diil!!!)

eşinle olan durumuna çok üzüldüm... belki şimdi yazacaklarım sana biraz moral olur... ben göğüs protezi olalı tam 11 sene olduuu... ve hala ilk günkü gibi hatta ilk günden çok çok daha memnunum... eğer doktorun iyiyse korkacak birşey yok.. hatta şimdiki protezlerle 11 sene önceki protezler arasında eminim olumlu yönde çok değişiklik olmuştur. sormak istediklerini sorabilirsin bana... şimdiden geçmiş olsun

canim merhaba,
11 yil tasiyip ve bir problem yasamaman beni cok mutlu etti.umarim bir omur de senle birlikte olurlar..11 sene gercektende cok uzun bir sure,biraz ameliyat ayrintilarindan bahsedermisin?kesi yeri neresi?protezin jel miydi yoksa serum fizyolojik mi?kas alti mi ustu mu?kac cc?boyun kilon?protez markasi?nerde ve kime olmustun?
cok soru sordum heralde ama bu tecrubeyi paylasman bana cok moral oldu..pazartesi bende kismetse oluyorum..ve cokkkk korkuyorummmmmm ve cokkkk heyecanliyim.bu heyecan inan uzuntulerimi ve esimle olan problemleri bile unutturdu:))))

X