Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar merhaba,
Konu cok geride kalmis kimse tecrubesinide yazmayinca tekrar hatirlatmak istedim..10 yil protez tasiyan arkadas yok mu tecrubesini paylasacak..ben haftaya oluorum ameliyatimi kismetse daha fazla acaba ya bakamicam omrum gecio nezaman keyfini cikaricam..esimlede bosanma arifesindeyiz(( moral olucak..tum gelismeleri yazarim silere..
Merhaba kızlar, ben bundan 18 yıl önce ilk silikonlarımı taktırmıştım, yaşım henüz 18 di. Yurtdışında koltuk altı kesisi ile takılmıştı, ama kullandıktan 6 yıl sonra tekrar çıkartmıştım çünkü doğumdan sonra baya bi sarkma oldu. Ozamanlar kaç cc takılmıştı hatılamıyorum ama baya bir büyüktü. Paylaşmak istedim. bu arada 6 hafta önce tekrar meme ucu kesisi ile yeni silikonlarımı taktırdım- çokda memnunum:))
Merhaba yina,
Gecmis olsun,umarim iyisindir suan..6 yil tasidikatan sonra kendi istegin uzeremi cikarttirdin?birde sarkmayi toparlattirdin mi? 12 yil silikonsuz mu yasadin?simdi nasilsin?
Arkadaslar merhaba,
Konu cok geride kalmis kimse tecrubesinide yazmayinca tekrar hatirlatmak istedim..10 yil protez tasiyan arkadas yok mu tecrubesini paylasacak..ben haftaya oluorum ameliyatimi kismetse daha fazla acaba ya bakamicam omrum gecio nezaman keyfini cikaricam..esimlede bosanma arifesindeyiz(( moral olucak..tum gelismeleri yazarim silere..
eşinle olan durumuna çok üzüldüm... belki şimdi yazacaklarım sana biraz moral olur... ben göğüs protezi olalı tam 11 sene olduuu... ve hala ilk günkü gibi hatta ilk günden çok çok daha memnunum... eğer doktorun iyiyse korkacak birşey yok.. hatta şimdiki protezlerle 11 sene önceki protezler arasında eminim olumlu yönde çok değişiklik olmuştur. sormak istediklerini sorabilirsin bana... şimdiden geçmiş olsun
hadi bakalim canim seninde guzel haberlerini bekliyoruz