Çamaşır ve Kurutma Makineleri 10 yılda 2. çamaşır makinesi

Calgon kullanabilirsin her yıkamada, ben öyle yapıyorum makinemde 15.senesine girecek yani kireç kıyafeti de çok yıpratır kokuda yapar öyle kazan temizleme programıyla olcak iş değil bilgin olsun 
Çok teşekkür ederim ya bende kazan temizleme kullanıyorum ama yani o etki etmiyor demekki calgon kullanmam lazım alıp bi deneyeyim

nasıl kullanmam lazım tam olarak bi tavsiyeniz var mı?

konuyu yanlış yere açtığınız için varsayım üzerine yazıyorum ; calgon'u yanlış yere koyuyor olabilir misiniz?
valla bu konu benim için çok büyük dertti ama çok teşekkür ederim :) calgon hiç kullanmamıştım denicem ama önerenler oldu

bu konuda titizimdir aslında önceki makinalarımda farklı markalardandı yeni aldığımda öyle ama marka değişsemde aynı sorunu yaşıyorum sürekli

müşteri hizmetlerini aradım bikaç kez filtre temizliğine geldiler ama ne kadar temizleselerde bi süre sonra yine aynı sorun tekrarlıyor

filtresi tıkanıyo benim anladığım bikaç kere filtre temizliğine geldiler çünkü ama her temizlik sonrası aynı sorunu yaşıyorum bikaç hafta arayla filtre temizletemem yani merdaneli makina bu dönemde bi yerde bulabilir miyim bilmiyorum bide daha yeni makinada aldım

makina tabletini ilk defa duydum valla sanırım ben direk kireç önleyici kullanmaya başlıcam umarım sorunum çözülür 3.yü almak istemiyorum

evet kireç önleyici kullanmaya başlıcam cok öneren oldu cok sagolun. peki siz öncesinde nasıl bi işlem uyguluyorsunuz kıyafetlere. küvetim olmadığı için duşakabinde zor olur herhalde yıkamak

filtre temizliğine geldiler arayınca ama temizlikten en fazla 1 ay sonra yine aynı şeyi yaşıyorum çözüm olmuyo

çok sağolun önerileriniz için aslında yüklü bi şekilde kullanmıyorum 1 pantolon 1 tişört bide yelek oluyo ama günlük olarak hep çalışıyo makina. aslında geçenlerde belediyedende su kirliliği kontrolüne gelmişlerdi asla musluktan su içmeyin bile çay falanda demlemeyin dediler baya kireçli ve kirliymiş

makina tabletini ilk defa duydum valla sanırım ben direk kireç önleyici kullanmaya başlıcam umarım sorunum çözülür 3.yü almak istemiyorum
Yağlı çamaşırlar için zaten kendimde kullanıyorum sofra öörtüsü yada iş kıyafetlerinde

evet kireç önleyici kullanmaya başlıcam cok öneren oldu cok sagolun. peki siz öncesinde nasıl bi işlem uyguluyorsunuz kıyafetlere. küvetim olmadığı için duşakabinde zor olur herhalde yıkamak
Bende de küvet yokki kovaya koyuyorum. Annem leğen kullanır. Sıcak suya yatırıp içine bulaşık deterjanı koyuyorum. Ya da bildiğimiz toz deterjan koyuyorum. Yani geceden suya yatırınca sabah makineye atıyorum işte.

ay ben böyle kullansam makineyi 10 yılda 5 kere değiştirirdim sanırım hangi programda nasıl yıkıyorsunuz acaba ?

Çamaşırları makinaya atmadan bi elden geçir yada kireç önleyici kullan ben çamaşır deterjanı+çamaşır sodası kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…