O çamaşırlara önden bir işlem yapmazsanız bozulur tabi, çalışıyorum uğraşamam demişsiniz gerekirse çamaşır sayısını fazlalaştırın. Benim de eşim ve aynı zamanda babam da benzer bir iş yapıyor asla öyle atmayız annemle mutlaka önden işlem yaparız. Sular çok kireçli mutlaka kireç önleyici kullanın. Filtreye zarar vermemesi adına da eşyaları iyice kontrol edin.hanımlar merhaba yaklaşık 10 sene içinde 2 kere çamaşır makinesi değiştirdim gerçekten şaka gibi gelecek bazılarınıza ama hepte en iyi markaları aldım bir süre sonra hepsinde iyi yıkayamama ve kıyafetlere zarar vermeye başladı deterjan değiştirdim makine değiştirdim her yıkama sonrası filtre temizliği vs derken bu seferde iyi sıkmamaya başladı makinelerim. eşim sondaj işi yapıyor yağlı kıyafetlerini yıkıyorum yani hem yağ hemde o kokular makinelerime hep zarar vermiş olabilir mi? Yeni bi makine aldım simdi diğerlerini hep köye göndermiştim bi sekilde kullanılır diye aynı sorunları bundada yaşamak istemiyorum sizce neden böyle oluyor
hanımlar merhaba yaklaşık 10 sene içinde 2 kere çamaşır makinesi değiştirdim gerçekten şaka gibi gelecek bazılarınıza ama hepte en iyi markaları aldım bir süre sonra hepsinde iyi yıkayamama ve kıyafetlere zarar vermeye başladı deterjan değiştirdim makine değiştirdim her yıkama sonrası filtre temizliği vs derken bu seferde iyi sıkmamaya başladı makinelerim. eşim sondaj işi yapıyor yağlı kıyafetlerini yıkıyorum yani hem yağ hemde o kokular makinelerime hep zarar vermiş olabilir mi? Yeni bi makine aldım simdi diğerlerini hep köye göndermiştim bi sekilde kullanılır diye aynı sorunları bundada yaşamak istemiyorum sizce neden böyle oluyor
Merhaba ben bir beyaz esya servisinde sekreterdim manyetik kirec önleyici satiliyordu direk makineye takiyorlar ve kirec önleyici ilaç kullanmak zorunda kalmiyorsunuz.Ancak etkisini bilmiyorum inanın ne desem yalan olur.Ama eşim beyaz esya arıza onarımı yapıyor gelince ona sorayım neden olabilirinanın hiç aklıma bile gelmedi ya kireçten olabileceği önereceğiniz bişey varmı peki hiç kullanmadım daha önce
Ya 9 kg makinaya incecik cift kisilik yorgani sigdiramadim ben gecen gun, bazen kandirilmisim gibi hissediyorum ahahshhsh15 yıllık arcelık 7 kg makınem hala calısıyor
Cıft kısılık yorgan battanıye
1 e 4 metre altı derılı halıyı bıle atıyordum
Artık eskıyor dıye durduk yere gecen hafta degıstırdım bosch aldım ama arcelık daha guzelmıs
Yo dırek ıkı ucundan basıp basıp ıcıne yerlestırıyorum.Ya 9 kg makinaya incecik cift kisilik yorgani sigdiramadim ben gecen gun, bazen kandirilmisim gibi hissediyorum ahahshhsh
Teyzem 5 kiloluk makinasinda (yil 2000ler) dunyayi yikardi, ben 9 kilo makinaya hicbir sey sigdiramiyorum, nasil yapiyorsunuz ozel bi katlama sekli falan mi var?
Cok sığır hissettim su an ahshshshYo dırek ıkı ucundan basıp basıp ıcıne yerlestırıyorum.
7 kg arcelık . Nasıl sıgmaz yer kalmıyo ama sıgoyo
Suyu fazla çekecek eşyaları polar bir hırka bile olabilir bu. Yünlü ve elde yıkama programında yıkamak makine ömrümü uzatan bir şey diye duydum. Sizin sorunuzu çözer mi bilmiyorum ama bilmiyorsanız aklınızda olsun. Ağır şeyleri sıkmaya çalışmak makineyi bozuyormuş.hanımlar merhaba yaklaşık 10 sene içinde 2 kere çamaşır makinesi değiştirdim gerçekten şaka gibi gelecek bazılarınıza ama hepte en iyi markaları aldım bir süre sonra hepsinde iyi yıkayamama ve kıyafetlere zarar vermeye başladı deterjan değiştirdim makine değiştirdim her yıkama sonrası filtre temizliği vs derken bu seferde iyi sıkmamaya başladı makinelerim. eşim sondaj işi yapıyor yağlı kıyafetlerini yıkıyorum yani hem yağ hemde o kokular makinelerime hep zarar vermiş olabilir mi? Yeni bi makine aldım simdi diğerlerini hep köye göndermiştim bi sekilde kullanılır diye aynı sorunları bundada yaşamak istemiyorum sizce neden böyle oluyor
Biraz önce yorum yaptım. Sizin yorumunuzu görmeden:) hangi program yıkamıştınız?Bende 9 yıllık evliyim bu yıl benim makinanın da kazanı gitti bataniye koyduğum için.ilk makinam çokta büyük bı marka değildi bu sefer iyi bilinen bı marka aldım.beyaz eşya şans işi diyorlar doğru bence,bazen en iyi markalar bile bozulabiliyor.
Bire 4 metre altı derılı halıyı basıyorum gormen lazım . Tertemız cıkıyor ama sımdı makıneye degıstım 10 kg bosch aldım bı tırstım bısey olurmu dıye korka korka attım yıkadıCok sığır hissettim su an ahshshsh
düzgün katlarsanız sıgar ancak o 9 kg camasirin islak haliyle 9 kg demisti bana servis.Ya 9 kg makinaya incecik cift kisilik yorgani sigdiramadim ben gecen gun, bazen kandirilmisim gibi hissediyorum ahahshhsh
Teyzem 5 kiloluk makinasinda (yil 2000ler) dunyayi yikardi, ben 9 kilo makinaya hicbir sey sigdiramiyorum, nasil yapiyorsunuz ozel bi katlama sekli falan mi var?
Ya ben kilimlerimi yikiyorum mesela 150×180 falan olculeri, sorun olmuyor.Bire 4 metre altı derılı halıyı basıyorum gormen lazım . Tertemız cıkıyor ama sımdı makıneye degıstım 10 kg bosch aldım bı tırstım bısey olurmu dıye korka korka attım yıkadı
düzgün katlarsanız sıgar ancak o 9 kg camasirin islak haliyle 9 kg demisti bana servis.
satan firmalar at yorganı yikasin vs diyor ama dogrusu buymus
yorgani enine sekilde 4 kat katlayip dikine yuvarlayip deneyin birdeYa ben kilimlerimi yikiyorum mesela 150×180 falan olculeri, sorun olmuyor.
Evet aynisini benim teknik servisimde dedi. Benim bahsettiğim yorgan su hazir satilan elyaf dolgulu yorganlardan, ozellikle ince olanlarindan satin almistim yikayabileyim diye ama yok sigmiyor. Ama goruyorum insanlar neler neler yikiyor makinelerinde.
Bende 12 senedir Bosch kullanıyorum, hiçbir sıkıntım olmadı, her defasında calgon da kullanmadım üşengeçlikten, insallah böyle devam ederiz15 yıllık arcelık 7 kg makınem hala calısıyor
Cıft kısılık yorgan battanıye
1 e 4 metre altı derılı halıyı bıle atıyordum
Artık eskıyor dıye durduk yere gecen hafta degıstırdım bosch aldım ama arcelık daha guzelmıs
Merhaba bende 10 yillik evliyim bu 3. Supurge makinasi oluyorhanımlar merhaba yaklaşık 10 sene içinde 2 kere çamaşır makinesi değiştirdim gerçekten şaka gibi gelecek bazılarınıza ama hepte en iyi markaları aldım bir süre sonra hepsinde iyi yıkayamama ve kıyafetlere zarar vermeye başladı deterjan değiştirdim makine değiştirdim her yıkama sonrası filtre temizliği vs derken bu seferde iyi sıkmamaya başladı makinelerim. eşim sondaj işi yapıyor yağlı kıyafetlerini yıkıyorum yani hem yağ hemde o kokular makinelerime hep zarar vermiş olabilir mi? Yeni bi makine aldım simdi diğerlerini hep köye göndermiştim bi sekilde kullanılır diye aynı sorunları bundada yaşamak istemiyorum sizce neden böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?