- 9 Ağustos 2023
- 3.075
- 6.514
O çamaşırlara önden bir işlem yapmazsanız bozulur tabi, çalışıyorum uğraşamam demişsiniz gerekirse çamaşır sayısını fazlalaştırın. Benim de eşim ve aynı zamanda babam da benzer bir iş yapıyor asla öyle atmayız annemle mutlaka önden işlem yaparız. Sular çok kireçli mutlaka kireç önleyici kullanın. Filtreye zarar vermemesi adına da eşyaları iyice kontrol edin.hanımlar merhaba yaklaşık 10 sene içinde 2 kere çamaşır makinesi değiştirdim gerçekten şaka gibi gelecek bazılarınıza ama hepte en iyi markaları aldım bir süre sonra hepsinde iyi yıkayamama ve kıyafetlere zarar vermeye başladı deterjan değiştirdim makine değiştirdim her yıkama sonrası filtre temizliği vs derken bu seferde iyi sıkmamaya başladı makinelerim. eşim sondaj işi yapıyor yağlı kıyafetlerini yıkıyorum yani hem yağ hemde o kokular makinelerime hep zarar vermiş olabilir mi? Yeni bi makine aldım simdi diğerlerini hep köye göndermiştim bi sekilde kullanılır diye aynı sorunları bundada yaşamak istemiyorum sizce neden böyle oluyor