10 yil onceki iliski

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı kışkırtıp, kışkırtıp , sonra neden böyle yaptı ki denmez ama.

Gülüp geçeceğiniz olay için niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz. Asla size inanmıyorum.
Bana gelse dese 10 yil once boyle biri mi vardi neden hic soylemedin diye ben de derdim ki uzgunum anlatmamisim evet boyle boyle biri olmustu derim. Ee gecmis 10 sene unutuyo insan der gecerim. Esim face i me mi girdin? Kim ya kim nereye post atmis filan diye hircinlasinca sasirdim ve uzerine gittim.

Ya benim kadinla ne isim olur esim konussun anlatsin diye esimin uzerine gittim yalnizca. Ilk tepkisi anormal geldi. Dedim bi derdi var heralde. Kadina kotu bisey demedim

tamam işte hızınızı alamamışsınız.
neyse bence çok abartmışsınız muhtemelen böyle saçma birşeyle itham edilsem bende eşiniz gibi çıldırırdım.

Mum ışığında romantik romantik eski sevgilileri konuşuyorlarmış

Eşini sen tanıyorsun biz değil o yüzden bizden fikir alma yanlış yönlenebilirsin

Hayır adamı sinirlendirip telefonunu kırdırmışsınız.. Şimdi de bu niye sinirlenip telefonunu kırdı kesin bişey var bu nasıl bir şüpheciliktir.
Yani ben de anlamadim ama basit bisey olsa niye telefonu kirsin bu adam.

Karpuz kabuğunu düşürmüşsün tebrikler. Ne olacak biliyor musun? Eşin ilk fırsatta bu kız kimdi acaba şimdi nasıl ne durumda diye bakacak. 10 yıl olmuş. O zaman 10 yaşında olanlar şimdi askere gitti gerek yok yani. Kaos mu seviyorsunuz anlamıyorum ki.

Evet herkes sizin gibi davranmalı çünkü tek doğru o

Ama benim kendi fikrim eşimin beni sevdiğine inanıyorsam bu kadar uzatmazdım ayrıca 10 yıl önce ki ilişkisinden banane :)

Eşini sen tanıyorsun biz değil o yüzden bizden fikir alma yanlış yönlenebilirsin
Hic telefonuna bakmadim sosyal medyasini karistirmadim hic suphe duymadim daha once guveniyorum normalde. Ama ilk tepkisi cok sacma face i memi girdin kim post atmis filan yani cok yukseldi aniden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…