• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yil onceki iliski

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınla işiniz yoksa: 10 yıl önceden kalmış bir etikete bakarak, neden eşinize kızın hakkında birşeyler yazdınız; tarzın böyle miymiş vb dediniz ?

Eşiniz telefonunu sizinle görüntülü konuşma yaparken mi kırdı ? Eşiniz bir daha ki sefere bu kadar saçma bir soru için telefonunu kırmak yerine ; telefon görüşmesini sonlandırmayı akıl eder umarım.

Konunuzda, bu sorgulamayı yapan taraf kocanız olsa; adama türlü psikolojik teşhisler konmuştu şimdiye kadar.
Kizin hakkinda bisey yazmadim. Esim face i pek kullanmaz iliski var bilmem ne yapar bi insan da degil ben de oyle. Kzin postu esimin adina etiketli iliskisi var yaziyordu. Ben de esime dedim ki o zamanlar boyle iliskisi var postlari filan atiliyormus simdi biri atsa atar tutarsin o zamanlar tarzin da boyleymis dedim.
10 yil onceki postu tesadufen gordum. Esimin profilinde filan yok boyle bisey ama kizda post olarak duruyo ve herkese acik. Kim bu diye sormak istedim ve sordum.
Goruntulu degil normal konusuyorduk. Evet sinirlenip kirdi telefonu. Sonra baska telefondan aradi durumu aktardi bana. Bu kadar agir tepki hic beklemezdim.
Tekrar soyluyorum tesadufen gordum ve kim bu demek istedim. Olaylarin boyle uzamasi beni de sasirtti

Metni okuduktan sonra yeni açılmış bir hesap kı diye baktım, biri geyik yapmak için faks konu açtı diye düşündüm çünkü gerçekten çok aşırı bi çıkış olmuş. Sanki adamın paralel evliliği ve çocukları ortaya çıkmış gibi tepki vermişsiniz. Kaç sene önceki mesele, olmuş bitmiş herkes evli barklı adam kaç km ötede bi de üstüne özür dileyip çiçek göndermiş. Ben durduk yere gelen çiçekten huylanırım misal o bi halt yedim demektir. Bi de agresif tavırdan huylanırım üstüne basa basa son model telefonu kırdğını söylemişsiniz. Pasif agresif hareketler ne gerek var. O telefonu havaya attığı an birinin kapıp kurtarması gerekirdi yazıklar olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back