Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arkadaslarin Z kuşağı tarafından boynuzlaninca akılları başlarına gelir .Avukat falan bi de bu arkadaşlarım
Ben 38 yaşındayım.Hayır öyle bir şansları yok. O devir bitti !
Kadınlara son kullanma tarihi geçmiş yoğurt muamelesi yapan erkekleri gözlemle.
Erkekler yaşlanmıyor mu ? Daha çok çöküyorlar.
Kadınlar saçını boyatıyor, cilt bakımı v.s
Erkekler için iş hayatı daha da yıpratıcı. Beyazlamış saçlar, kırlaşmış sakal, göbek, sararmış dişler..
Kadın 25 i aşmayacak ? Yok yahu
Bir erkek kendi kuşağından bir kadınla ilişki düşünmüyorsa kadına MAL muamelesi yapıyordur.
Kendi kuşağındaki kadınlar için yetersiz demek ki ..
Ay evet ya yengem ve amcam arasında 12-13 yaş var .çok üzülüyorum yengeme amcam hem kilolu hem de erkenden çöktüğü için babası gibi duruyorBen 38 yaşındayım.
38 yaşındaki erkek abi gibi duruyor yanımda.
Çoğu yani tabi hepsi değil.
Tutturmuslar kadınlar erken çöküyor falan.
Yoo gayet fit güzel hatunlar var .
Adamlarda var tabi de.
Iş hayatı vs erkekleri daha çok yıpratıyor .
Bide erkekler para kariyer odaklı olduğu için bu olunca herşey hallolur sanıyor kendine fazla bakmıyor .
Bide o hallerine bakmadan 20 lik çıtır istiyor amca gibi yanında geziyor çoğu aldatiliyor sonra aglaniyor .
Devir eskisi gibi değil artık bu gerçeği kabul edemiyorlar .
Ona bakarsan benimle aynı yaşta annem gibi görünen kadınlar da var. Hatta bugün abla dediğim birinin benden 6 yaş küçük olduğunu öğrendimBen 38 yaşındayım.
Adamlarda var tabi de.
Bide erkekler para kariyer odaklı olduğu için bu olunca herşey hallolur sanıyor kendine fazla bakmıyor .
Bide o hallerine bakmadan 20 lik çıtır istiyor amca gibi yanında geziyor çoğu aldatiliyor sonra aglaniyor .
Gençler sırada mi bekiyordu.öyle bir yazmışsınız ki herkes playboy kadınıyla erkeğiyle.millet yokluktan dünyanın bir ucundan 2 mesaj atan adamla ilişki yaşadığını falan sanıyor.sanki paralel evren anlatmışsınız.bazen buraları okurken farklı bir evrenden falan bahsediliyor sanıyorum gerçekten.Bu arkadaslarin Z kuşağı tarafından boynuzlaninca akılları başlarına gelir .
Artık genç yaşta cinsellikle tanışıyor kızlar herşeyi yaşıyorlar görüyorlar .
Tatmin edemiyorsa aldatır net .
Sonra da kadınlar şöyle böyle diye aglanirlar .
Eskidendi o adam büyük olsun olgun severim mantığı .
Ha parası için kabul edenler var onlarda para yiyip gençlerle takılır belli bir yaştan sonra.
Jenerasyon farkı var artık çok fazla .
4-5 yaş idealdir gerisi sorun çıkar .
Benden söylemesi
Tamam da bu durum bütün tanışmalar için geçerli.ama herkes yıllar yılı bir tane eşi anca bulabiliyor.bu forumdaki kadınlar neden herkesi bu kadar bollukta sanıyor hiç anlamıyorum.10 yaş büyük bir fark, çocukken izlediğiniz çizgifilmler şimdi izlediğiniz filmler bile farklı.
Hayat görüşünüz farklı. Yaşanmışlıklarınız farklı.
Ayrıca öğretmen öğrenci ilişkilerini etik bulmuyorum.
Öğrencisine profesyonel bakmalı hoca.
Belki kaç tane daha öğrencisi var senin gibi.
Hadi yok diyelim gönlün rahat güvenebilecek misin?
Senin gibi yine bir öğrencisinden etkilenirse?
Erkekler her ne kadar genç eş isteseler de sonradan kıskanıp kadına psikolojik şiddet uygulamaya başlıyorlar genelde.
Zaten içine yatmamış ki konu açmışsın yol yakınken dön.
Ben 38 yaşındayım.
Adamlarda var tabi de.
Eee ne var bunda niye kendini yerlere vuruyorsun? Seni begenmis demekki..Merhaba , bu sene formasyon aliyorum . sınav dönemimizde sınavımıza giren gözetmen hocayla 2 aydir flört ediyorum kendisi 36 yaşında ben 26ya yeni girdim ciddi düşünüyor ve evlenmek istediğini söylüyor benimle .Benim takildigim nokta bu hem yas farki hem statu durumu .Benim ailem de eğitimci ve eğitimli insanlardan oluşuyor ama yine de ben kendimi o kadar geliştiremedim o yardımcı doc bense üniyi bitirmiş hiç çalışma hayatı olmamış formasyonu yeni alan birisiyim.Fiziksel olarak ben ondan daha iyiyim hem çevrem tarafından begeniliyorum hem de olduğumdan daha genç gözüküyorum o da yakışıklı aslında ama 36 yasin verdiği çöküklük ve kırışıklıklar bol yine de begeniyorum ama evlilik fikri kafamı karıştırıyor. Nasıl olur sizce ? Hic cinsellik falan yasamadik kucuk yakinlasmalar ama o da bu tarz yakinlasmalarda tedbirli yaklasiyor ben bu ilişkiye karşı çekimserim diye .İlerletsem zaman kaybi mi olur su an gayet her seyinden memnunum ama gelecek beni hem dusunduruyor hem de korkutuyor Her türlü eleştiriye açığım .Şimdiden teşekkürler
Yaa bir git başımdan ya.bela oldunuz.burada açılan konuları bilmiyoruz sanki.kimi yalnızlıktan konu açıyor, kimi başka erkek bulamam diye iğrenç erkeklere katlanmaya çalışıyor.Bulan buluyor Ayşenimi.Herkesi haklı buldum neredeyse konuda doğru yorumlar.Herkesin çevresine göre değişiyor.Ben neye gıcık oluyorum erkek 15 yaşta küçük kızla evlense hoş gören gaz veren toplum konu kadın olunca 5 yaş fark bile olsa garipsiyor.Bu çifte standart.Bu erkeğin işine gelen duruma tüm kadınlar karşı olmalı.Hersey onlara göre ayarlı sanki.
Genç kadın isteyen erkek aldatmaya meyilli demişsiniz bende aldatıldım çok ilginç 11 yaş büyük eşim beni aldattı.Keske zamanında kafamı daha çok çalıştırıp şu değer bilir safsatasini yemeseydim.Kendi kabahatim.
Eşim benden 5 yaş küçük , yine de yaşlandım paniği yapıyor :) her zaman beni daha genç güzel görüyor. Hiç bir şey olmasa göbek faktörü var dediğiniz gibi.Hayır öyle bir şansları yok. O devir bitti !
Kadınlara son kullanma tarihi geçmiş yoğurt muamelesi yapan erkekleri gözlemle.
Erkekler yaşlanmıyor mu ? Daha çok çöküyorlar.
Kadınlar saçını boyatıyor, cilt bakımı v.s
Erkekler için iş hayatı daha da yıpratıcı. Beyazlamış saçlar, kırlaşmış sakal, göbek, sararmış dişler..
Kadın 25 i aşmayacak ? Yok yahu
Bir erkek kendi kuşağından bir kadınla ilişki düşünmüyorsa kadına MAL muamelesi yapıyordur.
Kendi kuşağındaki kadınlar için yetersiz demek ki ..