sizin bu yaşadıklarınız kardeşler arasnda hep yaşanan şeyler..
bizde abimle çok kavga ederdik o beni döverdi annem gelince kaçardı o snra bide annem döverdi nedir sizdn çektgm diye:) şuan gülüyorm o an çok aglasamda..
kendimdn 15 yaş kücük bi kız kardşm war ramazanda sahurda tw nin önüne geçtm die aglamşti o 3 yaşndaydı o zaman ve babm sahurda beni dövmüştü aglatiyosn çocugu die..bende ugrasiyodm gercktn huzursz etmk icin kardşmle ilqi onda die inkar edemem..babamın dawranişi nrmal yada dogrumu asla bunu kabul edemem ama yargilayamamda cnkü herkes cocuk gelism uzmani yada psikolog dgl dogru davranşi bilsin
aslnda bu kural artk..aile de kim kücükse direk o şımartılıyo..
aileniz yigeninizi pofpoflamış bûtn olay bu..bence sizde bunu içten içe kıskanmışsınız..eger ki ailenin de en küçügü sizseniz bu durum normal ztn..
konunuzu okudugumda ablanizin mektplastqi kisiyi ckarn konu sadece yiqeninizle ilgli..
hayattaki mtsuzlugunuzu onun warliqina baglamşsnz resmen..
o zaman biz kavga ederk büyüyen kardşler düşman mı olmalıyız birbirimize..
hamileym bendn 15 yaş kück olan kardşm suan 9 yaşnda ve kabullenemedi benim cocugum olacaqni..tam 2 ay senin kardşn dgl yiqenin oluck bunu anla artk die anlattm..bna artk herks onu sevicek kimse beni sewmiycek hatta eniştem bile onu sevicek ddi bırakın annemi babamı..ama hc usanmadan anlattm cnkü dogmamş bi bireye içten ice düşman oluyodu..şmdi kıyaft bakiyo isim arıyo yiqenim diyo benimsedi..
size zamaninda bu duyguyu benimsettiren olmamş bence bütn sebebi bu..
kendi kendnizi iyileştirin yıpratmayın brakn kıskansn sizi dha iyi dgl mi özendiqi siz olun..
bi gün bi hediye alın gelin ona..
dısarı cıkın birlikte..
Adım atan siz olun ikinizinde gercek samimi bi adıma ihtiyacı war ..geçmişi unutn ve adımınızı atın artık