- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi yorum istiyorum.
Nasıl bir hava veriyor ki oylePuan veremem tabi ama ben olsam gözlerimin ikisi de tek noktaya baktığı için profil fotoğrafı yapmazdım.
Ciddi yorum istiyorum.
Abla güzelliğine yorum yap yaaGözler fazla açık far görmüş tavşan gibi duruyor. Beğenmedim
Günlerdir sacma sapan cümleleri irdeleyen, orspu, yüzlük, deli denen kız sen msin? İşin gücün yok mu kızım senin?Ciddi yorum istiyorum.
Günlerdir sacma sapan cümleleri irdeleyen, orspu, yüzlük, deli denen kız sen msin? İşin gücün yok mu kızım senin?
Güzelliğe kaç puan??Yüzün güzel ama bu foto vesikalık gibi kız
O denilenlerin hiçbir önemi yok.Tatildeyim eğleniyorum.Günlerdir sacma sapan cümleleri irdeleyen, orspu, yüzlük, deli denen kız sen msin? İşin gücün yok mu kızım senin?
Başka bir kadının fotoğrafını paylaşıyorsan izinsiz, suç işliyorsun canım aklını başına al...Bo
Güzelliğe kaç puan??
Benim fotom bu ve gayet de düzgün dürüst bir kızm tanısanız.Başka bir kadının fotoğrafını paylaşıyorsan izinsiz, suç işliyorsun canım aklını başına al...
Abla güzelliğine yorum yap yaa
Değil ve gayet dürüst bir insanım ben tanısanız.Bu fotoğraf başkasının fotoğrafı mı acil bana söyle!
E önemi yoksa buradaki puanlamanın ne önemi var?O denilenlerin hiçbir önemi yok.Tatildeyim eğleniyorum.
Emin misin? !Benim fotom bu ve gayet de düzgün dürüst bir kızm tanısanız.