Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

mrhb hanımlar ben geldim ve çok yorgun geldim kocacığımın sınavı güzel geçti çok şükür... haftasonu yediklerimi hiç yazmayayım... ayda yılda bi erzuruma gittiğimiz için biraz abartmış olabilirim... bugünkü yediklerim...

sabah 1 bardak limonlu ılık su...
çok az çubuk kraker...
öğlen 2 dilim kepekli ekmek ve çok az sucuklu yumurta( sucukları yağda kızartmadım yağı gitsin diye bi kaç kez suda haşladım ve yağlı suyu döktüm)
ara 1 bardak yarım yağlı süt
akşam malesef mangal yapmıştı eşim birazcık ondan yedim
1 bardak ta ayran
1.5 elma ve biraz üzüm..
bu arada herkese şu bişey sormak istiyorum türkiyenin neresinde yaşıyosunuz pek bilmiyorum ama her taraf çok mu soğuk yoksa sadece biz doğudakiler mi donuyoruz...

Bende seni merak ediyordum girmemişsin diyee
Nasılsın Yasemincim?? Erzurum nasıl soğuk mu orası:26:
Benim sevdicek Erzurumda askerlik yapıyor da :KK52:
İstanbul'da soğuk ama doğu kadar olamaz sanırım.
Güneş var ama gene de üşüyoruz :26:

günaydınn.bunlar dünkü yediklerim

[1] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[2] Browni İntense 2 ADET 372
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
[5] yumurta 1 adet 80
Toplam : 917 kal.

mrhb hanımlar ben geldim ve çok yorgun geldim kocacığımın sınavı güzel geçti çok şükür... haftasonu yediklerimi hiç yazmayayım... ayda yılda bi erzuruma gittiğimiz için biraz abartmış olabilirim... bugünkü yediklerim...

sabah 1 bardak limonlu ılık su...
çok az çubuk kraker...
öğlen 2 dilim kepekli ekmek ve çok az sucuklu yumurta( sucukları yağda kızartmadım yağı gitsin diye bi kaç kez suda haşladım ve yağlı suyu döktüm)
ara 1 bardak yarım yağlı süt
akşam malesef mangal yapmıştı eşim birazcık ondan yedim
1 bardak ta ayran
1.5 elma ve biraz üzüm..

bu arada herkese şu bişey sormak istiyorum türkiyenin neresinde yaşıyosunuz pek bilmiyorum ama her taraf çok mu soğuk yoksa sadece biz doğudakiler mi donuyoruz...

hoşgeldin canım sevindim eşinin sınavına gönlünüze göre olur inş..ben istanbuldayım gece ve sabah soğuk oluyo buralarda

hepinize çok teşekkür ederim... inşallah 90 üstü alacak eşim il merkezine gidebiliriz inş...
hava durumunu sormamın sebebi buralar çok soğuk kalın hırka kazak kaban ve abartısız bot çizme giymeye başladık bi de kaloriferlerde yanmaya başladı....

mywish89 canım çok iyiyim ama bu aralar çok yoğunum okul ev hiç bişeyi yetiştiremiyorum bi de çocuğum olsa ne yapardım bilmiyorum...
erkekarkadaşınında Allah yardımcısı olsun çok soğuk erzurum hatta c.tesi sabahı tüm dağlara kar yağmıştı...
yediklerimi sonra yazarım vaktim çok kısıtlı

hepinize çok teşekkür ederim... inşallah 90 üstü alacak eşim il merkezine gidebiliriz inş...
hava durumunu sormamın sebebi buralar çok soğuk kalın hırka kazak kaban ve abartısız bot çizme giymeye başladık bi de kaloriferlerde yanmaya başladı....

mywish89 canım çok iyiyim ama bu aralar çok yoğunum okul ev hiç bişeyi yetiştiremiyorum bi de çocuğum olsa ne yapardım bilmiyorum...
erkekarkadaşınında Allah yardımcısı olsun çok soğuk erzurum hatta c.tesi sabahı tüm dağlara kar yağmıştı...
yediklerimi sonra yazarım vaktim çok kısıtlı

Hıı kar yağdı buraya diyordu yazık canıma ya :KK69:
İnşaAllah kazanır canım merkeze taşınırsınız..

nasıl bir hamlıktır bendeki..eskiden 1000 tane ip atlardım zorlanmazdım şimdi 300 küsür atladım nefesim esildi tıkandım valla.hala zor nefes alıyorum offfff

Son düzenleme:
ben yürüyüş yapıyorum artık haftada 3 4 gün....kızımı bebek arabasına atıp yürüyüşe çıkıyorum...:KK55:
tabi adana sizin oralar gibi soğuk değil ama artık geceleri daha serin oluyor....hala kısa kollularla dolaşıyoruz :KK8:

Hıı kar yağdı buraya diyordu yazık canıma ya :KK69:
İnşaAllah kazanır canım merkeze taşınırsınız..

inşallah canım ya... gerçi merkeze tayini çıkarsa 4-5 ay ayrı kalacaz... eş durumu ağustosta:84:

yediklerime gelelim
kalkınca 1 bardak limonlu ılık su...
1 çay bardağı yarım yağlı süt...
3 tane kayısı

ara 1 tane yeşil elma

öğle 2 kaşık bulgur pilavı...
1 kase mercimek çorba

saat 16 gibi 2 dilim kepek ekmeği ve 4-5 tane zeytin
1 tane domates
1 bardak 5i 1 yerde çayı...

birazdan da leslie.yle 2 mil yapacam... birazcık ısınmış olurum

ÖĞLE : 12:30 [1] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250 Kcal

16:30 [2] bkool dondurma (böğürtlenli) 1 adet 278 Kcal :KK74:

Toplam 578 Kcal ve 1,5 lt su

İyi Akşamlar Kızlar..

[1] Mısır ekmeği 20 GRAM 44.2
[2] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[3] Tavuk Izgara 60 GRAM 79.2
[4] bkool (böğürtlenli) 1 adet 278
[5] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[6] yesil cay 2 adet 0
[7] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[8] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
Toplam : 1062.4 kal.

Bugün bana ne oldu bilmiyorum inanılmaz iştahım açık:KK59:

Nabim canım hem akraba ziyareti hemde şehitlikleri ziyaret ettik canım.
Bol bol yediğimi hatırlıyorum :KK9:
Amma çok güzel geldi işten bayağı sıkılmıştım çünküü.
Sen neler yapıyorsun yıl da bir kez mi oluyor tayin isteme?

yeni eve geldim çok işim var ama yapmak istemiyorum içimden hiç gelmiyor bugün sınıfta küçük bi kaza geçirdim benim minişlerden biri etkinlik yaparken yanlışlıkla elimi makasla kesti..
tatil iyi geliyor insana biz bile bayadır bi yere gitmediğimiz için erzurum ilaç gibi geldi bide alışveriş yapmak harika bi avm.ye girdik 5 saat boyunca alışveriş
bu arada 1 beden küçülmüşüm alışverişte hep bi küçük beden denemek harikaydı

eş durumu yılda 2 kezdi subat ve ağustosta oluyordu şimdiki bakan sadece ağustosa aldı... eşimin aralık ocak gibi il merkezine giderse temmuza kadar yalnızım... belkide burda da kalabilir.. bu arada kalırsa 3 yıl mecburen tayin isteyemeyiz hayırlısı artık

akşam yediklerim
1 fincan türk kahvesi
biraz patats salatası
1 bardak ayran

akşam arkadaşa çaya gittim ve
sadece 2 bardak şekersiz çay içtim ikramlıklara değil elimi gözümü bile sürmedim
bi de 1 dilim kavun bu kadar

kızlar bugün misafirden giremedimbi türlü:

sabah: çeyrek simit, 3 zeytin
öğlen: 1 dilim ıspanaklı börek, 4 kaşık kısır
akşam: 1 dilim ıspanaklı börek, 4 kaşık kısır
ara:yovita
:KK43:

2011-10-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Kuru Kuskus 0.5 100 gr 183.5
[3] Izgara Köfte 0.5 PORSİYON 154.5
[4] Üzüm 50 gr 36.5
[5] İncir (taze) 200 gr 156
[6] Muz 1 ADET 100
[7] Kaymak 10 GRAM 20.8
[8] Bal 10 GRAM 31.5
[9] Doygun Tam Buğday Ekmek 100 GRAM 193
Toplam : 1005.8 kal.

gec kaldım ksura bakmayım annem ve kardesim geldi bugün 2 saat yürüyüşte yaptım..
herkesler nerde cok eksik var ve gercekten ceza puanlarımız var arkadaslar bugün yazmayanlar yarın yazsın mutlaka

X