Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

teesüf ederim şekerim ben buraları boş bırakmamaya çalışıyorum

canım bence iyi yapmıyorsun unlu olarak tam buğday ekmeği birer dilim tüket neden dersen şöyle düşünelim biz ideal kilomuza erdiğimiz zaman yine tüketmeyecekmiyiz bu tüketmediklerimizi tüketeceğiz bence az az onlardanda belli ölçülerde tüketebilirsin

Hmmm ceycecim ben kuralları sezilmelin yayınladığı günden itibaren olduğunu anlamıştım,cumadan itibarenmiş:KK61:
sözüm topikten dışarı:KK9:

ÖĞLE : Hiç birşey yemedim.Bu ara sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum grip'in üzerine birde tansiyon çıktı.Doktor tuz,ekmek,turşu,kuruyemişler,kızartmalar daha bir sürü şeyi yasakladı ve spor yapıcaksın dedi,bu senin yaşamaından bir parça olacak dedi.Bende boynumu büküp tamam dedim:KK14: Bende doktorun odasından çıkıp hemen bilgisayarın başına geçip epikrizime baktım obezite+ yazmış çok sinir oldum :KK4: Daha da bişe yemem:KK31:

Son düzenleme:
geçmiş olsun tecnesyum.keşke bişey yememek çözüm olsa.ama öğünlerini atlamaman düzenli beslenmen gerek kilo vermek için.

geçmiş olsun tecnesyum.keşke bişey yememek çözüm olsa.ama öğünlerini atlamaman düzenli beslenmen gerek kilo vermek için.

çok sağol canım.Sinirden canım ya yoksa o kadar da aç duramam kolay değil yani 90 kiloyum hakkını vermem lazım :KK64: Ama zoruma gitmedi de değil yani obezite de neymiş şişko daha güzel geliyor insanın kulağına :81:

Hmmm ceycecim ben kuralları sezilmelin yayınladığı günden itibaren olduğunu anlamıştım,cumadan itibarenmiş:KK61:
sözüm topikten dışarı:KK9:

ÖĞLE : Hiç birşey yemedim.Bu ara sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum grip'in üzerine birde tansiyon çıktı.Doktor tuz,ekmek,turşu,kuruyemişler,kızartmalar daha bir sürü şeyi yasakladı ve spor yapıcaksın dedi,bu senin yaşamaından bir parça olacak dedi.Bende boynumu büküp tamam dedim:KK14: Bende doktorun odasından çıkıp hemen bilgisayarın başına geçip epikrizime baktım obezite+ yazmış çok sinir oldum :KK4: Daha da bişe yemem:KK31:

Geçmiş olsun canım nası 6,5 kilo vermişsin geriside gelir canım

o zaman emin ol tüm bu sağlık problemlerin kendiliğinden yok olacak..

mesela benim geçen sene insilün seviyem çok yüksekti 6-7 kilo verdim şimdi daha iyiymiş 75 filan düşsem eminim sorun tamamen hallolcak

kendine iyi bak

Geçmiş olsun canım nası 6,5 kilo vermişsin geriside gelir canım

o zaman emin ol tüm bu sağlık problemlerin kendiliğinden yok olacak..

mesela benim geçen sene insilün seviyem çok yüksekti 6-7 kilo verdim şimdi daha iyiymiş 75 filan düşsem eminim sorun tamamen hallolcak

kendine iyi bak

ınşallah canım ya kendimle ilgili herşeyi erteledim pazarteside endekronoloji doktoruna gidicem troid bezim çaılışmıyor,iltihaplı ve nodüllü ilaçlarımıda içmedim zamanında.insülin desen günde 1500 gr şeker ilacım var onuda kullanmadım düzgün.Şöyle bir baktım hastalık hastası gibiyim rabbime çok şükür beterinden korusun.

Neyse arkadaşlar troid ilaçlarıma bi içmeye başlım hepinizi geçicem en çok ben kilo vericem biraz kızdırayım ortamı :KK66:

Son düzenleme:
öğlende 1 tabk mercimek yemeği 1 dilim ekmek ve yarım bardak ayran içtim
sonra 3 üzüm :)

akşama yine mercimek var birde domatesli makarna cok az makarna yerim
sonra 8 dklık karın hareketleri yapıcam..

tüm kurallar yarından itibaren işl,cek kızlar ve herkez lütfeeeeeeeeeeen 12 ye kadar bildirim yapsın hatta daha erken olursa sevinirim..
ve bildirim yapan herkes kuralları onaylıyorum diye alta dipnot düşsün

off cok karnım ağrıyo yaaa
hayriye kalorisepetinden canım

10.TAKIM KURALLARI

1)HAFTA İÇİ HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 2 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR.
2)HAFTANIN 3 GÜNÜ SPOR YAPMAK VE HERGÜN YENİLENLERİN YAZILMASI MECBURİDİR
3)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
4)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
5)LİSTEYE HERKES KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
6)3 KERE BİLDİRİM YAPMAYAN YARISMACI DİSKALİFİYE OLACAKTIR
7) 3 HAFTADA EN AZ 500 GRAM VERİLMESİ ŞARTTIR (HASTALIK VE MAZeRETLİLER HARİÇ)
8)DÜZELİ OLARAK TAKIMA GİRMEYEN SPOR YAPMAYAN PAYLASIMDA BULUNMAYANLAR CEZA PUANI ALACAKTIR .5 CEZA PUANINI DOLDURAN YARISMADAN DİSKALİFİYE OLACAKTIR

iyi akşamlar... bugünkü yediklerim...

sabah 1 bardak yarım yağlı sütle mısır gevreği yedim
ara yarım bardak nescafe (şekersiz)
5 tane çubuk kraker
öğle 1 bardak form çayı
ve kısır yedim
ara 1 tane yeşil elma
akşam bişey yemeyeceğim inşallah...

spor 30 dk yürüyüş...

kızlar ben pazartesi gününe kadar olmayacağım yarın kilo bildirimimi yapacağım inş... kuralları uygularken beni gruptan çıkarmayım..
yarın erzuruma gidecez eşim c.tesi günü sınava girecek dua edin iyi bi puan alsın... iyi bi puan alırsa merkeze tayini çıkabilir....66:

kızlar ben pazartesi gününe kadar olmayacağım yarın kilo bildirimimi yapacağım inş... kuralları uygularken beni gruptan çıkarmayım..
yarın erzuruma gidecez eşim c.tesi günü sınava girecek dua edin iyi bi puan alsın... iyi bi puan alırsa merkeze tayini çıkabilir....66:

yasemincim gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşallah.başarılarr

AKŞAM : 4 yk taze fasulye ,1 dilim mısır ekmeği ve 6 tane üzüm

Son düzenleme:
yasemincim gönlünüzden en geçiyorsa o olur inşallah.başarılarr

AKŞAM : 4 yk taze fasulye ,1 dilim mısır ekmeği ve 6 tane üzüm

teşekkür ederim canım Allah razı olsun... sanada geçmiş olsun.... yazılanları topluca akşam okuyorum ama yorum yapamıyorum bu aralar okul da evde çok yoğun...

tamam canım..insallah iyi bir puan alır allah gönlünüze göre versin

sabah:Üzüm 100 gr 73
İncir (taze) 200 gr 156

ara :Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130

öğlen Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.2 LİTRE 82
Ekmek 1 DİLİM 65
Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
İncir (taze) 80 gr 62.4

akşam: Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332

Toplam : 1160.4 kal.

kızlar bu siteye mutlaka üye olun hem nekadar yemişsiniz görmüş olursunuz

sezilmel adres için teşşekkür ederim ...

bugünkü kalori miktarim 520 ' imiş. çok az geldi bana :KK53:

sezilmel adres için teşşekkür ederim ...

bugünkü kalori miktarim 520 ' imiş. çok az geldi bana :KK53:

evet canım cok az..
orda bi yerde şimdiki kilonu ve ne zaman hangi kiloda olmak istediğini yazıyom sana günlük alman gereken kaloriyi yazıyor ama 1000 altına düşmemelisin bana verdiği 1300 kalori

kuralları onaylıyorum...
kilom malesef aynı regl dönemimyaklaşıyor belki ondandır... tekrardan kusura bakmayın... kaçamakta yapmadım sadece 1 kez minik dilim kek yemiştim onun dışında hiç olmadı bi dilim kekte kilomu sabit tutmaz herhalde...

66.6-0= 66.6

sabah menüm...
1 çay bardağı yarım yağlı süt ve 1 tane haşlanmış yumurta...
yarım dilim ekmek...

günaydın kızlar ben geldimde liste yayınlanmadımı.

sabah uyuya kalmışım kahvaltı yapamadım
1tane elma yiyeceğim.

X