Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar.

dün kahvaltıda hatta yemekte misafirlerim vardı ama ben diyetimi hiiç bozmadım.

dün yediklerimi yazayım.

kahvaltı-öğlen
1dilim tam tahıllı ekmek
bol domates salatalık
1 bardak bitki çayı
1kk peynir ve 3tane zeytin

ara
1 tane elma

akşam
misafirlerim olmasına rağmen kendime özel yemek yaptım:KK53:
1 tavuk göğsü fırında, bol salata yoğurt

yatarken
süt

bu sabah yediklerimi yazayım

kahvaltı
1dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1bardak bitki çayı
bol domates salatalık maydanoz (hiç sevmem :26: aslında )
2 kk peynir

ara
armut

bravo canım misafirlerin olduğu halde onlardan ayrı yemek yapman süper tebrik ederim seni

menünde çk güzel yanlız dün öglen yemeği yemedinmi göremedim

Bugün ben yine kaçamak yaptım hiç yememem gereken şeyleri abarta abarta yedim sonuç mu akşam mide bulantısı ve k..tum... Benim bünye az yemeye alışmış fazlasını kabul etmiyor galiba...
Neyse sabah kahvaltıda misafirlerim vardı ama dikkat etmeye çalıştım kızartma kaşar peyniri gibi fazla kalorili şeyleri asla yemedim
öğle daha doğrusu 16 gibi pikniğe gittik hiç ekmek yemedim ama ama ama sucuk ve tavuk ızgara yedim:84:
Sonra eşimin bi arkadaşı çaya çağırdı 2 tane kurabiye yedim:84:
Sonra bi arkadaş daha çaya çağırdı orada da 2 tane un kurabiyesi yedim:84:
Anlayacağınız abarttım... Bugün inşallah oruç olacağım akşamada dikkat etmeye çalışacam çünkü bugün evlilik yıldönümümüz akşam çeşit çeşit yemekler falan yapacam

sen okulu kırmada beni geçmişsin :KK52::KK52:

arkadaşlar lütfen bu hafta daha dikkatli aha sporlu bir hafta olsun ve güzel kilolar verelim kaçamak yapmayalım cumaya kadar

sonuncu olmak ne demk yawwww

rezillik valla hadi canlanın bakiiiiim tabi bende efem

herkese günaydın..
mywish kızım iyi cok sükür saolasın..yanlız alkollü içeçekler kalorilidir birde 2 bardak kola :KK20:
puhahaha sana diyen ben dün neler yedim hiç yazmayım :18:
bugün kendime ceza az yicem ekmek yok .. aslında lapa diyeti yapmak istedim ama hafta içi duruma bakacam artık
tuna cım ben 3 öğün ana 3 öğün ara asla yiyemem yaa cocukla ben gündüz kendime özel yemek yapamıyorum yani birde öğlen yemek yeme alıskanlığım yok en fazla tost yapabilirim :)
yasemin sende bu hafta baya kaçamak yaptın heee :KK52:

HAYDİ BAKALIM HERKES ARTIK YEDİKLERİNİ YAZSIN BU HAFTA HEPİMİZ SIKI DİYETTEYİZ..KİMSE KAÇMASIN BOL PAYLASIM HEPİNİZDEN

Yok canım bi daha içmem zaten ayda yılda bir benimki :KK9:
Bu hafta ilk sıralarda olalım kızzlarr..
Ben kendi adıma dikkat edicem söz veriyorum :KK76:

bravo canım misafirlerin olduğu halde onlardan ayrı yemek yapman süper tebrik ederim seni

menünde çk güzel yanlız dün öglen yemeği yemedinmi göremedim

sağol canım yaa bu sefer acayip azimliyim canım ben diyet yapmayı değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorum :KK52: :KK52: diyetisyenimin tavsiyesi bu şekilde düşünüp hareket etmem :KK52: yok canım yaa öğlen yemeği yiyemedim misafirlerime yemek hazırlamakla mesguldüm :KK52:

arkadaşlar lütfen bu hafta daha dikkatli aha sporlu bir hafta olsun ve güzel kilolar verelim kaçamak yapmayalım cumaya kadar

sonuncu olmak ne demk yawwww

rezillik valla hadi canlanın bakiiiiim tabi bende efem

ahaaa sonuncumu olduk benim sayemde olmuş olabiliiriz ama bu hafta bunu telafi edeceğim inş.:KK69:

arkadaşlar merhaba.uzun süredir giremedim..ne diyet ne spor yapabiliyorum salmış durumdayım..aile içi problemler yaşıyorum takıma konsantre olamıyorum yararımdan çok zararım dokunuyor sanırım..başta sezilmelin izniyle takımdan ayrılmak istiyorum.beraber karar verip burayı açtığımız arkadaşlarımdan çok özür diliyorum devam ettiremediğim için.

ceycem cok güzel gidiyor tütütütüttü

mywish bende umutlu olmak istiyorum bu hafta aslında spora gidicem ama bebeme bakacak insan bulamadım babannede pek oralı olmadı :KK25:

hayriye seni bir kere daha düşünmeye davet ediyorum :KK54:

arkadaşlar merhaba.uzun süredir giremedim..ne diyet ne spor yapabiliyorum salmış durumdayım..aile içi problemler yaşıyorum takıma konsantre olamıyorum yararımdan çok zararım dokunuyor sanırım..başta sezilmelin izniyle takımdan ayrılmak istiyorum.beraber karar verip burayı açtığımız arkadaşlarımdan çok özür diliyorum devam ettiremediğim için.

hayrişim birkere daha düşün şekerim. bak bende birara giremediğim için çıkmayı düşünmüştüm.ama benide buşekilde devam etmeye desteklediniz sende devam et canım bu dönem geçici bir dönem geçecek gidecek bak ben kendimi toparlamaya başladım herşeye ve herkese rağmen sen bu kilolarını verirsin zaten vereceğin çok kiloda yokki burayıda bırakırsan stresle kilo bile almaya başlarsın bak demedi deme

mywish bende umutlu olmak istiyorum bu hafta aslında spora gidicem ama bebeme bakacak insan bulamadım babannede pek oralı olmadı :KK25:

maşallah dimi kız bana :nazar: nazarlardan korusun mevlam beni bu gazla devam edersem hedefime ulaşacağım

Spor güzel sıkılaştırır ya bende kendi çapımda evde yapıyorum.
Resmimi ekliyim buraya da :KK9:
Gerçi senin eklemen gerek ama 60 kiloyla :KK9:
Olsun genede moral olur belki

Eki Görüntüle 258802

$72.7.jpg

$72.7 (2).jpg

$84 kiloo.jpg

$84-2.JPG

Burdan ayrılmasak iyi :KK9:
Benim çok kolay kilo alan bi yapım var.
Burdann ayrılmayı düsünmüyorummm.
Seni bırakamammmm KK :KK9::KK9:

:KK53: karnemizi alalım ama yine formumuzu korumak adı altında bir topik fln açarız. daha iyi olmazmı :KK52:

sağol canım yaa bu sefer acayip azimliyim canım ben diyet yapmayı değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorum :KK52: :KK52: diyetisyenimin tavsiyesi bu şekilde düşünüp hareket etmem :KK52: yok canım yaa öğlen yemeği yiyemedim misafirlerime yemek hazırlamakla mesguldüm :KK52:

ceyce sende bi ara resim koysan süper motive olur gerçi topiktan bakıyoz ama senide görelim dedimmmm

X