- Emoji Skoru
- 99.184
- Puanlar
- 598
Kızlar sade asiller değil denemedekilerdebyarista ona gore
Sadece bir hafta için mi yarışıyoruzKızlar sade asiller değil denemedekilerdebyarista ona gore
selam canımm, size de bol şanslarmerhaba rakip takım
bol şanslarr
Konya diyince aklım direk tek bir şeye kayıyor bamyayı bilmiyordumOcağa bamya çorbası koydum. Konyalıyız ama evde benden başka bamya yiyen yok. 3 gün falan yerim bunu heralde.
Buradan link paylaşabiliyor muyuz?
Konya diyince aklım direk tek bir şeye kayıyor bamyayı bilmiyordumafiyet olsun
Yok canım onları ayrı degerlendirecegizAma denemedekiler takim ortalanasina katmadin degilmi ??
Şimdi yayinlayacagimbiz kendi içimizde de yarısıyorduk ya o ne oldu :)
Değişmiş demek ki
Limonlu su az kalori tuz bunlar sebep olabilir mi kiKizlar hafif midem yaniyor onun disinda cok iyiyim birazda tasiyonum dusuk ama diyete basladigimdan beri hep düşük neden ki ?
Evet canım bu hafta 3.takıma meydan okuyoruzSadece bir hafta için mi yarışıyoruz
canım iletimi düzenle sanırım diyet linkleri yasaktı diye biliyorum ceza alanı istememhttps://www.diyetkolik.com/vucut-yag-orani/ Ne kadar doğru bilmiyorum ama buradan yağ oranınızı ölçebilirsiniz
Tamam hemen düzenliyorum.TeşekkürlerrŞimdi yayinlayacagim
Değişmiş demek ki
Limonlu su az kalori tuz bunlar sebep olabilir mi ki
Evet canım bu hafta 3.takıma meydan okuyoruz
canım iletimi düzenle sanırım diyet linkleri yasaktı diye biliyorum ceza alanı istemem
merhaba kızlar bugun sağlıklı bi gün gecirdim ve su an cok tok hissediyorum sanırım öğrendim ben bu işi
sabah
2 haslanmıs yumurta domates maydanoz dereotu nane 3 zeytin 1 dilim ekmek
öğle
tonbalıklı bol yesillikli salata 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
ara
1 nektari 1 caybardagı süt
aksam
1 kase mantar corbası (kendim yaptım hazır değil) 1 tabak taze yasulye 2 kasık yogurt
ara
limonlu yesilcay 3 ceviz ( henuz yemedim)
bol bol da su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?