• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 429.ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
4 EYLÜL - 11 EYLÜL 2015

**10.Takım 430.Etap***
eriğim(79,7 /80.8/-1.1 /%-1.38 )
cansutr ( 79.4 / 77,7/ 1,7 /%2,14 )
keskee ( 64.2 /63.9 / 0.3/% 0.47 )
Kimyager1508( 67,2 / 66.7/ 0.5/%0.74)
Potterhead (65.2/ 62.9 / 2.3/%3.53)
dudujan(109.2/ 107,4 /1,8 /% 1,65 )

Judiee ( 54.3/ / /% )yeni üye baş. kilosu:54.5, hedef kilosu: 45 , başlangıç tarihi:23.08.2015
Basen(60.9/ 59.9 / 1 / %1.64 )yeni üye baş. Kilosu:63,hedef kilosu:50,başlangıç tarihi:23.08.2015
Ahufizar( 58.1 / 57.9 / 0.2 /% 0.34 ) yeni üye baş.kilosu:57.4,hedef kilosu:48,baş. tarihi:24.08.15

10.takım ortalaması: %1.20
ayfercim bu paylaştığın liste eksik judiee'nin bilgileri yok burada

@erigim.topicte kac kisi yani kac kisi okuyor nerden goruyorsun o_O

Bu gün kahvaltım çok geç kaldı. Fazla mı yiyorum sizce?
Fotoğraf Kolajlayıcı_Tca5PE-1.png

Kız o kadar kacamakla maşallah iyi vermissin :KK70:
Dün yemeyide erken bıraktım ama

Kaçamak değil kaptan,yeme duzenimi degistireyim diyorum.abur cubur coktu bende,hareket azdı. Sonuçta bunların hepsini Hayatımdan cikaramam az yemeliyim.su an cikarsam zayiflayinca saldiririm biliyorum
Tşk ederim :KK68:

Tmm canım paylaşıyorum süper kilo verdiniz kızlar maşallah azminize bu hafta üçüncü takımla yarisalim mi :KK76:oylamaya sunuyorum En Büyük KK

Yarışalım :KK6:

ilk üyelik zamanlarımda bende görüyorsum, sayfanın sol alt köşesinde yazıyordu. ama 1 yıldır falan göremiyorum. bende çok merak ediyorum

ayfercim bu paylaştığın liste eksik judiee'nin bilgileri yok burada
Sagil canım kontrol ettim taşırken uçmuş judiee :) düzeltim Deryacim
Altta canım gorunmuyom sizde yoksa ben sizi baktı çıktı ojuyo nerden goruyum :D
Eki Görüntüle 1629218
İki tost 4dln ekmek galiba ekmeği azaltabilir son iki dlm kafi peyniri artir derim
ilk üyelik zamanlarımda bende görüyorsum, sayfanın sol alt köşesinde yazıyordu. ama 1 yıldır falan göremiyorum. bende çok merak ediyorum
niye gorunmuyoki sizde

Fazla değil de bir ekmek çıkarılabilir

bence gayet iyi canım. ama ben ekmeğin bir dilimini çıkarıp peynir ve zeytin miktarını biraz daha arttırırdım.
Peynirim aslında kk kadardı. 2 dilim ekmeği 2ye bölüp peynirim bir kısmını arasına koyup tost yaptım. Tamam bundan sonra ekmeği azaltıp zeytin peyniri artırıyım. Saolun kızlar.

Kızlar bende bugun sabah kahvaltimda;
1 haslanmis yumurta, domates, salatalik birazda peynir yedim.
ögle yemegimi ise bi tane orta boy lahmacun, ayran ve bol salata ile tamamladm. l
insallah haftaya daha guzel sonuclar aliriiiz beraberr.

Canın yanmadigina sevindim cici bebe niye ki ablam oğluna almış koca bir paket yedirmedim çocuk abur cuburu diye gonderiyim mi sana
Ay iyi olur canim ne pahaliymis :( süt ile doymazsin mideni de yormasin cici bebe ye dedi doktor canim.
Eki Görüntüle 1629218
Bende tam kararinda canim
Heyy kızlar gelince birincileri acikliycam 3.takım çok ideali ödemeleri attiniz biz sizi yeneriz diyorlar hadi bakalım hidri meydan gidip tanısında gorsunler gücünüzü:)
Nasil yarisacaz canim onlarla bu defa ben cok iddaliyim :D
@erigim cansutr cansutr kızlar ziyaretçileri sadece pro üyeler görebiliyormuş.
Bende eskiden goruyordum ya :(

Back