- Emoji Skoru
- 789
- Puanlar
- 18
Ailenin yanında misin . Nereye gideceksin anlamadimof sen boyle diyince gidecegim gunun yaklastigini hatirladim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailenin yanında misin . Nereye gideceksin anlamadimof sen boyle diyince gidecegim gunun yaklastigini hatirladim![]()
Ailenin yanında misin . Nereye gideceksin anlamadim
mesleğiniz neydi sorun değilse?ailemin yanindayim istanbulda simdi ama diyarbakirda gorev yapiyorum okullar acilinca gidicem
mesleğiniz neydi sorun değilse?
Yedek listesinde devam et kız kaç haftadır diyorum saat 13:00e kadarcanım bugün ya bildirim günü 00.00 'a kadar süremiz var sandım ben
55 canım ben malesef, sen beni listeye falan alma, ben dışarıdan katılımcı olayım![]()
listedesin canım özel durumundan dolayı bekletiyordumArkadaslar iyi aksamlar..bilmiyorum hala takimdamiyim..
Simdi geldim eve..maalesef telefonumun interneti yok..yani hattimin..evde wifi ile giriyorum.
Biliyosunuz yaklasik 2 haftadir hastanedeyim.babami yarin cikartiyoz kismetse..
Kilom bu kosusturmaya gore fena sayilmaz..
Gecen hafta bilmiyorum ama almadim eminim..
Bu hafta 76.2 yim..
Takimdamiyim hala..yarin itibariyle tam katilim olacak insallah..
Orda yukarda smile işareti var onu tıklayınca seçiyorsuntelefondan girince nasıl emoji kullanabiliyorsunuz ya ben ancak kopyala diyince koyabiliyorum o yüzden duygusuz duygusuz oluyor yorumlarım![]()
öyle yapıyorum evet ama birini seçince geri kaldırıyor mecbur kopyalıyorum bir program mı lazım kiOrda yukarda smile işareti var onu tıklayınca seçiyorsun
takım içi ilk üç
1.Potterhead-------->%3,53
2.Tobefit----->%3,51
3.Baldamlasxix----->%2,48
Teşekkür ederimmBen de öncelikli olarak siz ve garip kullanıcı isimli arkadaşımızı
ve diğer tüüüm herkesi tebrik ediyorum.Kilo alsak da versek de zorlu bir süreç bizim için.O yüzden sayılara fazla takılmayalım daha iyileri hepimizin olsun
![]()
Gerçekten mi? Hangi okuldasınız?ogretmenim :)
Buradan link paylaşabiliyor muyuz?
Kizlar hafif midem yaniyor onun disinda cok iyiyim birazda tasiyonum dusuk ama diyete basladigimdan beri hep düşük neden ki ?
takım içi ilk üç
1.Potterhead-------->%3,53
2.Tobefit----->%3,51
3.Baldamlasxix----->%2,48
Bende bir An kınadım kendimi 40mekik mızmızlık yapa yapa çekiyorum 40dk görünce dondum kaldımEn altta 40 dk mekik yazıyor. 40 dk mekik mi olur yahuu.kemer o kemer
![]()