Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.65Dudujan (109.2/107.4/1.8/1.64)
Kizlar telefondan hep yazdim hesabi kagittan yaptim size zahmet bir kontrol edebilir misiniz?
tebriklerrr rakibemmmmm![]()
Öncelikle günaydınHedefime ulaşmış bulunmaktayım
Şükür ki 63 bitti
Bu hafta tartım bana güzellik yaptı.62.9
65.2-62.9=2.3
2.3*100=230
230:65.2=3.53![]()
Eki Görüntüle 1629067
102.6-99= 3.6
3.6*100=360
360:102.6=3.5 (sanirim boyle hesaplaniyor ilk bildirimim yanlissa soyleyin:)
maşallah canım ne güzel vermişsin :) ekstra olarak yaptığın bişey oldumu
Benim cezami kesin detox beni kıtlık moduna soktu sanırımwcyede çıkamadı tabi herkesten ixur dilerim
![]()
tatlım özür dilenecek bişey yok kiiii, sen bu hafta doğru düzgün hiç bişey yemedin. dolayısıyla vucudun savunmaya geçmiş olabilir. her yediğinide depolamış gibi gözüküor. geçende de demiştim en iyisi sen normal yeme alışkanlığına diyet eşliğinde geri dönBenim cezami kesin detox beni kıtlık moduna soktu sanırımwcyede çıkamadı tabi herkesten ixur dilerim
![]()
tebrikler tatlımm, baya iyi toparlamışsınnGünaydin kizlar darti yüzüme güldü(79,4/77,7/2,14%) umarim ilk 3 en azindan gireriz
![]()
tebrikler canımmm gayet güzelll(78.5/77.9/0.6/0.74) az da olsa olmus biseyler![]()
tebrikler canımmm gayet güzelll![]()
Canim ayni endoskobi gibi olacak bogazimdan asagi ilac sıktılar yarim saat bekleyecem kokay islemmis ins pazartesiden sonra yine diyete tam uyuyacam.
yada demişsin ben ikisinide yapcam sandım tmm size söz 1*2 mile ve 1*1 saat yürüyüş hafta bıyu cezam ptesi az gelirtatlım özür dilenecek bişey yok kiiii, sen bu hafta doğru düzgün hiç bişey yemedin. dolayısıyla vucudun savunmaya geçmiş olabilir. her yediğinide depolamış gibi gözüküor. geçende de demiştim en iyisi sen normal yeme alışkanlığına diyet eşliğinde geri dön
haftaya herşey daha güzel olacak
ceza olarak takım arkadaşlarıda onaylarsa pazartesine kadar 2*2 mil leslie yada 2*1 saat yürüyüş olsun.
inşaallaahhh canım inşaallaahhhhtskler deryacimumarim ekim sonuna dogru 65-67 leri görürüm
düsünsenize annemler gittigin 82/83 lerdeydim dönüslerinde 20 kilo yok olmus
![]()
yawwww öyle demeeee@kimyager kız ben bebekle o kadar spor yapacak vakti nasıl buluyum çok bi vicdansız çıktın sende canım kızlar tartı artı çıktı ama eşim zayıfladın dedi dünde kardeşim göbeğin gidiyor demişti bu artı niye çıktı![]()
Bazen öyle oluyor erigim. Sonraki hafta gidiyor. Bende diete iken sebepsiz arti çıkardım ama sonra gidiyor motivasyonun düşmesin. Vücut naz ediyor yaglarindan ayrılmak istemiyor . Ama gidecek o yağlar üzülme@kimyager kız ben bebekle o kadar spor yapacak vakti nasıl buluyum çok bi vicdansız çıktın sende canım
kızlar tartı artı çıktı ama eşim zayıfladın dedi dünde kardeşim göbeğin gidiyor demişti bu artı niye çıktı![]()