- Emoji Skoru
- 7.203
- Puanlar
- 198
çok geçmiş olsun canımm,tesekkur ederim kaptancim :)
Geçmiş olsunnnntesekkur ederim kaptancim :)
Supersin canım sözünü tuttum bizdigim@erigim Ablacığım bu hafta kendimi affettirmem lazımdı sana
Nasıl mide duzeldimi bugün yağlı şeyler yeme kendine gelsin canımtesekkur ederim kaptancim :)
süpersinnnnn tebriklerrrEki Görüntüle 1629067
102.6-99= 3.6
3.6*100=360
360:102.6=3.5 (sanirim boyle hesaplaniyor ilk bildirimim yanlissa soyleyin:)
Yo doğru sadece yuvarlamayı unutmuşsunuz.3.51 oluyorEki Görüntüle 1629067
102.6-99= 3.6
3.6*100=360
360:102.6=3.5 (sanirim boyle hesaplaniyor ilk bildirimim yanlissa soyleyin:)
Gunaydin kızlar
Geçen haftaki kilo:64.5
Bu haftaki kilo:62.9
Fark:1.6
ohhhh missss afiyet olsun. bende bu akşam hazırlayayım. h.sonu evdeyim bende 2 gün içerim. tabi maydanoza da devam edeyim. zaten malzemelerinden fresh bir içeçek olacağı belliydi. sıcak havalarda da iyi gider naneli limonlukimyager1508 hazırladığım çayı içtim canım, tadı mükemmel. naneli limonata gibi..
bayram tatilim 10 gün, evde değişik çaylar, detoks suları denemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak :)
ohhhh missss afiyet olsun. bende bu akşam hazırlayayım. h.sonu evdeyim bende 2 gün içerim. tabi maydanoza da devam edeyim. zaten malzemelerinden fresh bir içeçek olacağı belliydi. sıcak havalarda da iyi gider naneli limonlu
Canim ayni endoskobi gibi olacak bogazimdan asagi ilac sıktılar yarim saat bekleyecem kokay islemmis ins pazartesiden sonra yine diyete tam uyuyacam.dudujan canım günaydın bu yakma işi nail olacak seni bayıltarak mi ay kolaylık versin rabbim
süpersinnnnn tebriklerrrsonucu virgülen sonra 2 basamak veriyoruz. senin ki 3,51 oluyor.
Allah kolaylık versin canımm. çıkıp kendini iyi hissedince haber edersin bize deCanim ayni endoskobi gibi olacak bogazimdan asagi ilac sıktılar yarim saat bekleyecem kokay islemmis ins pazartesiden sonra yine diyete tam uyuyacam.
çok tesekkür ederimmmçok geçmiş olsun canımm,
Geçmiş olsunnnn
Nasıl mide duzeldimi bugün yağlı şeyler yeme kendine gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?