Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen bu vücut çeşit istiyor yoksa bi alıştı mı kaptırıyor kendini yine aynı moda kilo veremiyorum sonra haftaya yine değiştiririm belki üşenmezsem sporlarımı
Haftaya plates bekliyorum senden

Kalemide kuvvetliymiş maşAllah. Biriside bana boşa kilo vermeye çalışma evlenip çocuk doğurunca sende benim gibi mecbur alıcaksın. Senin bünyen böyle. Alış buna demişti. Kendisi şu an yarım dünya.

Devlette gittiğim ilk diyetisyende(oda en az bir 75 kilo vardı, boyuda kısaydı.) bazı insanların metebolizması yavaş çalışır senin kilon normal deyip bana baya yüksek kalorili bir diyet yazmşıtıda biraz uyguladım baktım kilo alıyorum bıraktım.

Bu devirde diyetisyenlerde birşey bilmiyor. Herkes kendinin doktoru. Deneye deneye öğreniyoruz neyin yanlış olduğunu.

Kızlar benim diyet listemde her sabah bir yumurta var ben ekmeksiz asla yiyemiyorum bir lokma dahi biraz baharat kaşar Vs katıp yemeyi planlıyorum omlet şeklinde her gün yesem bir sıkıntı yaratır mı pek emin olamadım

yootube yaz bootcampe tae bo böyle siyahi bir adam spor yaptiriyor sanirim yeterince hareketlidir
dudujan Ahufizar gecmis olsun kizlar

Cümleten iyi geceler arkadaslar umarim keyifler yerinde ben cok karmasik bir gün yasadim cok kosusturma ardindan is....Umarim benim motivasyonum sizinde motivasyonuz olur...is yerinde beni bir kac haftadir görmeyen bir calisani gördüm bana bakti...,,ya banami öyle geliyor yoksa sen zayifladin mi ?'' dedi taabi yeniden motivasyonumu uyandirdi..bir kac kilo verdim sadece ve tepkiler yagiyor hedefe yaklassak ne olacak Aksamki menü ayni yazdigim gibiydi hemen hemen...3 tavuk kanat,3 köz biber 1 isirim sosis yaklasik 17.15 gibi yaptim sonra 18-23 calistigim icin yaktik sanirim yediklerimizi ...artik is cikisinde ne kadar ac olursam olayim yemek yemigcem Neyse cok konustum gecenin son ugriyani olarak perdeleri kapadim kapiyi kitledim..Sabah tayfasi daha dogrusu @erigim acarsin dükkani

günaydın kızlaaarrrrrr umarım bugün şehit habersiz bir gün olur

canım benimde ilk aklıma hamilelik gelmişti

Günaydın kızlar
Ben de bu gün sabah sporumu yapmadım. Akşama bisiklet turuna çıkabiliriz
Cikmazsak yapicam sporumu inş

İlk bebeğimi dusurdugumde 67kgidim ilk hamilelik ya 9haftada 10kg aldım düşükten sonra hemen diyetisyene gittim devletindi eyvah aynı cümleler ve aynı model malesef bu konuda özeller daha iyi koyuyorlar fıstık gibi diyetisyen İHH mis gorde zayıflama
Normal peynirlerde yapabilirsin kaşar yağlı çok kullanma
günaydın kızlaaarrrrrr umarım bugün şehit habersiz bir gün olur
Malesef geldi bile
canım balığı ne kadar yedin kızartma çünkü keşke fırında yapsaydin

Canım bende ummuştum
Midem de yara vardı benim o kanıyormuş sızma şeklinde halsizlik bulantı yapıyormuş yarın yakılacak yara ama rejimi etkilemeyecek hatta sadece süt ile beslenecem.

Canım bende ummuştum
Midem de yara vardı benim o kanıyormuş sızma şeklinde halsizlik bulantı yapıyormuş yarın yakılacak yara ama rejimi etkilemeyecek hatta sadece süt ile beslenecem.
aaa çok geçmiş olsun canım şifa bulda bebekte gelecek Allahın izniyle isteyen herkese

Günaydın hanımlar Ay ben şimdiden çok heyecanlandım cuma günü için Bu hafta da hedefime ulaşamayacağım sanki ama inşallah artı getireceğim takımıma Bu arada gitgide kilo vermek zorlaşıyor mu,yoksa ben mi hafife aldım acaba? Bugün bir etek istettim 36 beden Motivasyonuma yardımcı olur diye düşündüm.Kaç gündür spora da gidemiyorum.Artık bugün evde bir şeyler yaparım herhalde. Kaç gündür içim içimi yiyor.Ya hedefime ulaşırsam bu takımdan nasıl ayrılacağım? Ben size çok alıştım yaa

umarim en ufak derdimiz o olur...düsünsene yeni beden yeni kiyafetler tarzimi gardorobu degistircem

Günaydinlar kizlar..motivasyonu yüksek beslenmemizi düzgün yapmaya calisiyoruz zayiflarken beslenme 80/85% sayiliyor spor 10-15% ondan yediklerimiz daha önemli

sabah:
6fındık
bir dilim kızarmış peynirli ekmek (yağda değil)
yarım kase yoğurt
yarım şişe soda

ara: yarım şişe soda

annem sabah beni temizli temizlik diye uyandırdığı için 1-2saatimi aç geçirdim uyandıktan sonra sabah sporu yapamicam akşam dönüşüm güzel olacak umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…