Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

doğru canım gün icindedeacikmiyorum aslında bu hafta detoxtu bu ama bu aksamaccik ondan bundan takıldı normalde menumde 4yk pitinc1yk nohut ve yoğurtla semizotu salatası vardı usendim onları haşlamaya

Sağolun kızlar önce hamileyim sandım çünkü öncekinde de böyle olmuştum ama test yaptım negatif zaten hastalandım ama yineden şüphelendim Sabah 9 da randevum çok da halsizim üşüttüm mü acaba yollarda?

Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek zorla yedim kızlar eşim yemezsen doktora götürürüm dedi

canım bende hamile olmanı umut etmiştim açıkçası neyse kilolar gidecek sağlıklı bebiş gelecek
salgın var sanırım eşimde iki üç gün önce öyleydi
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek zorla yedim kızlar eşim yemezsen doktora götürürüm dedi
şifa oolsun
buradayım buradayım, gizlice takip ediyorum sizi ama spora başladım dün o yüzden yazamadım. şu anda da yorgunluktan ölüyorum. ama olsun bu yorgunluğa değer ya
oo iyi haber am açıktan takip et gizliden olmaz günlük 5 msj

Hoşgeldin canım. Veririz veririz. Unutma tek şişko beynimiz ve bizim iskeletimizde başkalarınınki gibi ip incecik. Bizde onlar gibi olabiliriz.

ayyyy gerçektenmii çok güzel vermişsin kiloyu.inşallah bendee .bide bana dr ömür boyu b12 iğnesi olman lazım haftada bir dedi bende kilo yapıyo diye yaptırmıyorum iğneleri

Aaa öyle şey olur mu hiç? Her duyduğuna inanma sen. Bu millette yiyorlar yiyorlar sonra efendim yok demir hapı kilo yaptı yok b12 iğnesi kilo yaptı. Sen hiççç inanma. Ben vejeteryanım sadece annemim zoruyla et yiyorum oda öğürüp kusmadan yutabilirsem. Düzenli iğne olmaya başladığımda öyle hafifledim öyle hafifledim ki. Yolda başım dönmeden yürüyebilmeye başladım. Çok fazla unutkanlığım vardı geçti. Lisede saçlarım beyazlamaya başlamıştı ama artık neredeyse Hiç beyazım yok. Gerçi benimki çok düşüktü ilk ölçtürdüğümde 73 çıkmıştı. Uzun lafın kısası doktor iğne verdiyse hemem olmaya başla kilo falan yapması zaten biyolojik olarak mümkün değil vitamin bu. İştah falanda açmaz. İğnelerin bitince hap verise doktor onlar pek işe yaramıyor. B12 eksikliğin devam ederse (midedeki problemlerden dolayı bazı insanlar et yesede eksiklik oluyor) dil altı haplar var new plus b12 diye onu tavsiye ederim. İğneyle aynı etkide direk kana karışır. Banada nörolok söyledide kurtuldum iğne olmaktan.

Öldüm bura gülmelten

judiee burdayım canım. Ya bu hafta 2 kere koştum ağrılardan hareket edemiyorum. Şunu anladım ki yürüyüş alt bacağı koşu üst bacağı daha çok çalıltırıyor. Yaa öldüm kas olcağında böyle ağrırmış olcaksa olsun artık. Kaslarda durduk yere kendiliğinden yağ yakıyormuş. Aka bu hafta bacaklarımın üstü gözle görülğr derecede inceldi. Diyetisyen üst bacaklarında yağlanma var demişti. Şimdi incecik olmasada normal insan bacağı oldular. .

Bu gün kardiyolojiye gittim daha geçen hafta yaptırdığım tahlilleri yine istedi. Yarın aç gitcem bakalım. Hastanelerde geçti bu 2 haftam.

gülelim braz içimiz kan aglarken
ya bu bilgi süper oldu benm kaynımın midesindeki bakteriler ondan önce yiyormuş gelen eti adam dünyanın etini yiyor hala b12 eksik bu tavsiyeyi iletiyim oda sürekli iğne oluyor

inşallah temiz çıkar canım

geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım yorma o zaman kendini koşuda da valla ben pek bi etki göremedim kendimde bir başladım mı 40saniye ancak koşu yürüyüş karışı yapıyorum 2km güzel oluyor öyle ama arada ölücem felan sanıyorum

gülelim braz içimiz kan aglarken
ya bu bilgi süper oldu benm kaynımın midesindeki bakteriler ondan önce yiyormuş gelen eti adam dünyanın etini yiyor hala b12 eksik bu tavsiyeyi iletiyim oda sürekli iğne oluyor
Söylede rahat etsin adamcağız. Bende o durumdaydım bir zamanlar.

inşallah temiz çıkar canım

İnşallah. Saol @erigim

günümü özetleyeyim yine de iyi atlattım avmdeki o mis gibi kokuların ardından

sabah:
8fındık
1tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
kaşarlı tost (içi alınmışve yağsız)

öğle:
4yk pirinç pilavı
1kase yoğurt

akşam:
6kaşık makarna
1.5 kase sarımsaklı yoğurt

su:2litre

spor:
100squat
200basen
leslie 3miles
50mekik

Bende teknikleri falan baya bir araştırdım. Önemli olan hızlı koşmak değil koşuyu devam ettirebilmekmiş. Kas oluşurken bu ağrılarda normalmiş. Ben bunu duyunca yürüyüş hozımın altına düşürdüm koşu hızımı. Yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi. 2 km de iyi mesafe ama. MaşAllah sen her tarz spora attın elini.

aynen bu vücut çeşit istiyor yoksa bi alıştı mı kaptırıyor kendini yine aynı moda kilo veremiyorum sonra haftaya yine değiştiririm belki üşenmezsem sporlarımı

Gebelikte kilo aldığımda, etrafımda bana ne yapamayacağımı söyleyen, geçmişten getirdikleri klişeleri tekrar eden onlarca insan vardı.

Onlara göre emzirirken diyet yapılmazdı. Bilinen anlamda, kalorisi çok düşük ve tek tip beslenmeye dayalı diyetler sadece emzirirken değil hayatımızın hiçbir alanında yapılmamalıydı zaten. Doğru bir beslenme listesinin içinde, eti, yoğurdu, sebzesi, meyvesi, kuru baklagilleri, kuru yemişleri olmalıydı… O zaman bu gerçeği onlara izah etsem de var olan kilom insanların daha çok konuşmasına neden oluyordu.

Onlara göre, bir daha asla eskisi gibi formda olamayacaktım. Onlara göre süt verebilmemin tek yolu yağlı ve şekerli beslenmemdi, onlara göre anne olan kadın yaşlanmaya doğumla birlikte başlıyordu…

Kilo verenlerin bebek bakıcıları, aşçıları, spor antrenörleri vardı (!!!) – tabii ya ne demezsin-

Onlar sürekli “yapamayacaklarımı” söylediler. Bunları söylerken ezberlediklerini yüzüme okumaktan, basit ve yavan akıl yürütmelerini tekrarlamaktan çekinmediler. Ben böyle anlarda tartışan biri değilimdir. Annemin metoduna, bilimselliğine, kendi irademe ve zamanın getireceklerine güveniyordum. Önceliğim evladımı emzirmekti… Hiç bilmediğim bir şeyi yapacaktım, zamanı yönetebilecek miydim, emin değildim. Onu da yaşayıp görecektim… Son aylarda ödem iyice başıma dert olmaya başladığında, normalin iki katı bir ebatım vardı diyebilirim. Yani hamilelikte kilo alan kadınların figüratif değil gerçek portresiydim.

İşte öyle anlarda, bana yapamayacaklarımı söyleyen insanları dinlemek bana hiçbir şey vermediği için dünyadaki başarı öykülerini araştırmaya başladım. Gebelik sonrası ya da değil, sağlıklı yollarla ve yeterli sporla kilo vermiş kişileri, ünlülerin değil, benim gibi evladına, evine ve işine aynı anda ve sıfır yardımla yetişmeye çalışan bir kadına hitap edecek öyküleri işaretledim. Çok çocuklu, yoğun tempolu insanların kilo verme öykülerini keşfettikçe benim rol modellerim bu isimsiz kahramanlar oldu. Vazgeçmeden kendisi için en doğrusunu araştıran, uygulayan, vazgeçmeyen ve çevresine ışık saçarak bildiklerini paylaşmaktan çekinmeyen insanlara duyduğum saygı bana güç veriyordu.

elifin bloğundan alıntı----kadın resmen hislerime tercüman olmuş

4 kasıkta anlaşmıştık 6 mı oldu afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…