Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü kaç kiloydunuz?kızlar bu haftalık hedefime ulaştım neredeyse sudan gitmediyse eğer 53.1 i gördüm bu sabah
54.3Cuma günü kaç kiloydunuz?
Hangi diyeti yaparsan yap hayat tarzın haline getirmediğini surece sonuç geri almak zaten bak canım senin boyun uzun kolon düşük ama senin bu kilo yakınını yenemezsen kacamaklar çok yemeye yoneleceksin bence otur annenle konuş seni kötü etkilediğini bilsin yani. Paketle üçüncü gruptan biri 12kg verdi ama bırakınca oda aldı bu iş böyle zayiflayinca herşeyi yiyeceğim mantığı yanlışarkadaşlar bişey sorcam. diyet yapmak istiyorum yapmam da lazım. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. yağsız bi diyetmi (diyetisyenimin verdiği, bu diyetle 8 kilo veriyoruum 2 sefer verdim ama sonrasında geri alıyorum), karatay diyetimi(ondada yavas kilo veriliyo bide ya veremezsem) yoksa dükan mı... bide aldığım rafinera paketi var 1 aylık hala duruyo. napıyım kızlar kafam karmakarısık. bi yol gösterin nolur.
Afiyet olsun karatayci cansu
Coguda eksik geliyor daha bilmediğimiz neler var uyusun diye doydun diye mutlu olsun diye yipran sonra liderlerin oyununa şehit ver böyle vatan dağılmaz olmasında daha yeni sevgilisi olmuş 20lik gençlerin ölümüyle vatan dağılmaz ancak ağlarDurmadan şehit haberi geliyor . Dua edelim en azından kızlar içim yanıyor bu haberlere baktıkça ...
Büyüyor mu benim ki zaten büyük zayıflamaya yardımcı lazım zayiflayinca çok güzel oluyor amaben onu denemiştim geçen sene bida bulaşmicam ama hem kalça büyüyor hem de aşırı zorluyor başlamanla sıkılman bir oluyor. bu hafta thigh squat ve squats yapıyorum squatsı bırakcam
oo bravo sahada inersin önümüzde iki gün daha var tartiya:)kızlar bu haftalık hedefime ulaştım neredeyse sudan gitmediyse eğer 53.1 i gördüm bu sabah
kolay gelsin canimMerhaba kızlar nasılsınız?
Dün misafirler yolculuklar yığılıp kaldım zor geldim işe
Büyüyor mu benim ki zaten büyük zayıflamaya yardımcı lazım zayiflayinca çok güzel oluyor ama
oo bravo sahada inersin önümüzde iki gün daha var tartiya:)
kolay gelsin canim
dün onları da yaptım 25normal 25thigh squat yaptım i zaman hepsini thigh yapiyimaynen normal squats kas yapıyor ve büyütüyor diye biliyorum ben iki çeşit yaptım ama sanki küçülmüyor da daha büyüyor gibi geliyor bana artık onun yerine thigh squat yapabilirsin bence o iç bacakları eritmeye yönelik bir de dizlerini kırarak yan yatar pozisyonda bir bacağını yukarı kaldırınca direk basenlere etki ediyor anlaşıldı mı bilmiyorum resim bulmaya çalışıcam
günaydin kizlar (biraz ögle oldu ama) dun geceden beri regl sancilariyla ugrasiyorm benim ilk gunum cok agir geciyo serum aldim toparlanmaya calisiyorum olabildigince aranzda olmaya calisicam beni mazur gorün lütfen
Ara vermek gerekli zaten hergun aşırı spor yorarkızlar sanırım bugü spor yapamicam öyle toz ki nefes zor alınıyor bütün dengem kaydı halsizlik mide bulantısı ama diyete aynen devam
öğle:
3yk pirinç pilavı
1kase yoğurt
tunaydin geçmiş olsungünaydin kizlar (biraz ögle oldu ama) dun geceden beri regl sancilariyla ugrasiyorm benim ilk gunum cok agir geciyo serum aldim toparlanmaya calisiyorum olabildigince aranzda olmaya calisicam beni mazur gorün lütfen
çok geçmiş olsun. bende dün reglinin ilk günü olmasından dolayı perttim. benimde ilk 2 gün çok sıkıntılı geçer. elim ayağım, karnım şiş, sinir stres gerginlik hat safhada, karın kasık ve bel ağrısıda cabası offf kendimi bildim bileli böyleyim ben
Bende ayniyim evlenince geçer dediler geçmedi doğum yapınca geçer dediler geçmedi hatta arttı bileyaaa kızlar ben reglden dolayı acayip şişim ya 2 gün ayran detoksu yapayım diyorum ödem için. aranızda daha önce yapan var mı?
Günü dolu dolu gecirmissin neden cozuttum ki
hadi bakalım bizdikyarından itibaren bende baslıyorum ve tekrar dönüyorum ekim sonunda 45 olcam inş :) buda böyşe biline inş Allah ın izniyle