Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar nasılsınız?
Dün misafirler yolculuklar yığılıp kaldım zor geldim işe :(

sabah:
1 kaşarlı tost (yağsız ve içi alınmış)
8fındık
1kaşık tuzlu yoğurt

arkadaşlar bişey sorcam. diyet yapmak istiyorum yapmam da lazım. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. yağsız bi diyetmi (diyetisyenimin verdiği, bu diyetle 8 kilo veriyoruum 2 sefer verdim ama sonrasında geri alıyorum), karatay diyetimi(ondada yavas kilo veriliyo bide ya veremezsem) yoksa dükan mı... bide aldığım rafinera paketi var 1 aylık hala duruyo. napıyım kızlar kafam karmakarısık. bi yol gösterin nolur.
Hangi diyeti yaparsan yap hayat tarzın haline getirmediğini surece sonuç geri almak zaten bak canım senin boyun uzun kolon düşük ama senin bu kilo yakınını yenemezsen kacamaklar çok yemeye yoneleceksin bence otur annenle konuş seni kötü etkilediğini bilsin yani. Paketle üçüncü gruptan biri 12kg verdi ama bırakınca oda aldı bu iş böyle zayiflayinca herşeyi yiyeceğim mantığı yanlış
Eki Görüntüle 1626810

Örnek bir kahvaltiyla cansunuz an itibariyle sahalara geri dönüyor :KK59::KK70:
Afiyet olsun karatayci cansu
Durmadan şehit haberi geliyor . Dua edelim en azından kızlar içim yanıyor bu haberlere baktıkça ...
Coguda eksik geliyor daha bilmediğimiz neler var uyusun diye doydun diye mutlu olsun diye yipran sonra liderlerin oyununa şehit ver böyle vatan dağılmaz olmasında daha yeni sevgilisi olmuş 20lik gençlerin ölümüyle vatan dağılmaz ancak ağlar :(
ben onu denemiştim geçen sene bida bulaşmicam ama hem kalça büyüyor hem de aşırı zorluyor başlamanla sıkılman bir oluyor. bu hafta thigh squat ve squats yapıyorum squatsı bırakcam :KK43:
Büyüyor mu benim ki zaten büyük zayıflamaya yardımcı lazım zayiflayinca çok güzel oluyor ama :D
kızlar bu haftalık hedefime ulaştım neredeyse sudan gitmediyse eğer 53.1 i gördüm bu sabah
oo bravo sahada inersin önümüzde iki gün daha var tartiya:)
Merhaba kızlar nasılsınız?
Dün misafirler yolculuklar yığılıp kaldım zor geldim işe :KK43:
kolay gelsin canim

Birde uyuz oluyorum neymiş şehitlerimiz için bir fatiha (tabiki) fakat msj sonunda yazan 17kisiye göndermeden bi fatihaya muhtaç ol (allahda belani verisinin yumuşaması) bunu başlatan zihniyet acaba dua ile bedduayi nasıl yanyana koyduğunu fark etmiyimu çok kiziyorum çok böyle böyle soğutup unutturuyorlar
Birseyi unutturmak isterseniz gözüne sokarsiniz bikar insanlar jnutur alışır önemsemez

Büyüyor mu benim ki zaten büyük zayıflamaya yardımcı lazım zayiflayinca çok güzel oluyor ama :KK70:

oo bravo sahada inersin önümüzde iki gün daha var tartiya:)
kolay gelsin canim

aynen normal squats kas yapıyor ve büyütüyor diye biliyorum ben iki çeşit yaptım ama sanki küçülmüyor da daha büyüyor gibi geliyor bana artık onun yerine thigh squat yapabilirsin bence o iç bacakları eritmeye yönelik bir de dizlerini kırarak yan yatar pozisyonda bir bacağını yukarı kaldırınca direk basenlere etki ediyor anlaşıldı mı bilmiyorum resim bulmaya çalışıcam :D

bu thigh squat ağırlıksız yapıyorum ben

basen hareketi de buna benziyor ama dizmi kırarak kaldırıyorum ben yine şeklini değiştirmiyorum

aynen normal squats kas yapıyor ve büyütüyor diye biliyorum ben iki çeşit yaptım ama sanki küçülmüyor da daha büyüyor gibi geliyor bana artık onun yerine thigh squat yapabilirsin bence o iç bacakları eritmeye yönelik bir de dizlerini kırarak yan yatar pozisyonda bir bacağını yukarı kaldırınca direk basenlere etki ediyor anlaşıldı mı bilmiyorum resim bulmaya çalışıcam :KK70:
dün onları da yaptım 25normal 25thigh squat yaptım i zaman hepsini thigh yapiyim

kızlar sanırım bugü spor yapamicam öyle toz ki nefes zor alınıyor bütün dengem kaydı halsizlik mide bulantısı :( ama diyete aynen devam

öğle:
3yk pirinç pilavı
1kase yoğurt

günaydin kizlar (biraz ögle oldu ama) dun geceden beri regl sancilariyla ugrasiyorm benim ilk gunum cok agir geciyo serum aldim toparlanmaya calisiyorum olabildigince aranzda olmaya calisicam beni mazur gorün lütfen

Ay bi suru alıntı yaptım.hiç biri yok
Aklımda da kalmadı.kızım iki de bi böldüğü için.ben dün akşam fena cozuttum yaaa.ne güzel gidiyordum oysa ki.
Sabah ceza olarak 300 IP atladim.nefesim açıldı yanii

günaydin kizlar (biraz ögle oldu ama) dun geceden beri regl sancilariyla ugrasiyorm benim ilk gunum cok agir geciyo serum aldim toparlanmaya calisiyorum olabildigince aranzda olmaya calisicam beni mazur gorün lütfen

çok geçmiş olsun. bende dün reglinin ilk günü olmasından dolayı perttim. benimde ilk 2 gün çok sıkıntılı geçer. elim ayağım, karnım şiş, sinir stres gerginlik hat safhada, karın kasık ve bel ağrısıda cabası:KK34: offf kendimi bildim bileli böyleyim ben :mad::mad:

yaaa kızlar ben reglden dolayı acayip şişim ya 2 gün ayran detoksu yapayım diyorum ödem için. aranızda daha önce yapan var mı?

IMG_20150908_124949.jpg

kızlar sanırım bugü spor yapamicam öyle toz ki nefes zor alınıyor bütün dengem kaydı halsizlik mide bulantısı :KK43: ama diyete aynen devam

öğle:
3yk pirinç pilavı
1kase yoğurt
Ara vermek gerekli zaten hergun aşırı spor yorar
tunaydin geçmiş olsun

çok geçmiş olsun. bende dün reglinin ilk günü olmasından dolayı perttim. benimde ilk 2 gün çok sıkıntılı geçer. elim ayağım, karnım şiş, sinir stres gerginlik hat safhada, karın kasık ve bel ağrısıda cabası:KK34: offf kendimi bildim bileli böyleyim ben :mad::mad:

yaaa kızlar ben reglden dolayı acayip şişim ya 2 gün ayran detoksu yapayım diyorum ödem için. aranızda daha önce yapan var mı?
Bende ayniyim evlenince geçer dediler geçmedi doğum yapınca geçer dediler geçmedi hatta arttı bile :(
Ayran detixunu ben yaptım 1.5kg en az hatta ben arada başka şeylerde yemistim bide sürekli toksun
Günü dolu dolu gecirmissin neden cozuttum ki :(
yarından itibaren bende baslıyorum ve tekrar dönüyorum ekim sonunda 45 olcam inş :) buda böyşe biline inş Allah ın izniyle
hadi bakalım bizdik

Back