Töz mu ne tozu canım o kadar. Rahatsızsan yapma spor sonra insan bikiyor devamli yapincakızlar sanırım bugü spor yapamicam öyle toz ki nefes zor alınıyor bütün dengem kaydı halsizlik mide bulantısıama diyete aynen devam
öğle:
3yk pirinç pilavı
1kase yoğurt
yok ya beni spor yormadı hatta şuan biraz kendime geldim leslie felan yapmayı planlıyorum. hataydayım ben afrikadan gelen tozdan dolayı böyle resmen oksijen değil toz alıyoruz ve de aşırı susatıyor sürekli susuz hissediyorum hava yolları seferleri iptal oldu toz yüzden klimamız olmadığı için pencere açıyoruz mecburTöz mu ne tozu canım o kadar. Rahatsızsan yapma spor sonra insan bikiyor devamli yapinca
çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey değildirKızlar ben çok kötüyüm iş yerinde yine başım döndü düştüm bu defa acile gittim sonra eve geldim yattım sadece kahvaltı yaptım onu çıkardım zatenYarın randevu aldım dahiliyeden bakayım ne varmış
Canım hedefin çok az zaten buran önce ver kurtul kacamaklar hayır de sonra ölçülü yersin:)Ben bu şekilde kg veremeyecegim sanırım
Hepsi aynı hepsi yaparsın çok der yapamazsın yok der hesabıKizlar bu erkeklerin hepsimi yemek konusunda huysuz dünyanin yemegini yaptimonda 1 kepce ondan 1 kepce birakti yemedi -.- ben bilmeliydim malimi...fazla yemez o zaten...menümüzde mis gibi domates corbasi( yemedi -.-) taze fasulye, bulgur pilavi, izgara tavk, sosis yesil biber, ve salata vardi...ben kendime bu kadar yemek yapmiyorum sadece fasulye ve bulgur pilavi yedi neyse bende birazdan yemegimi yerim..taabiki izgara tavuk biber ve salatadan olcak sanirim tercihim ama baska birsey yersem söylerim grsrz kizlar..
Ohh 3saat leptinin çalışmış süperHa bu ara karwtayi.merak.edenlee sabahtan beri kosustuyorum anca aciktim 7 saati gecti sanirim..zirt birt yemek tüketmek.istemeyenler icin ideal..kahvaltimi resim.olarak atmistim
Olmaz daha ileriki saatlerde saldırısına yoksa ye ama bol yogurtlakızlar şu 30dk içinde 4-5 kaşık makarna yesem yoğurtla diyetime engel olmuş olur muyum eve yeni geldik kurt gibi açım
geçmiş olsun canım hayır olsun inşallahKızlar ben çok kötüyüm iş yerinde yine başım döndü düştüm bu defa acile gittim sonra eve geldim yattım sadece kahvaltı yaptım onu çıkardım zatenYarın randevu aldım dahiliyeden bakayım ne varmış
çok geçmiş olsun canım. aksatma git mutlaka doktora, dikkat et kendineKızlar ben çok kötüyüm iş yerinde yine başım döndü düştüm bu defa acile gittim sonra eve geldim yattım sadece kahvaltı yaptım onu çıkardım zatenYarın randevu aldım dahiliyeden bakayım ne varmış
Öyle yaptım rahatladımCanım hedefin çok az zaten buran önce ver kurtul kacamaklar hayır de sonra ölçülü yersin:)
Hepsi aynı hepsi yaparsın çok der yapamazsın yok der hesabı
Ohh 3saat leptinin çalışmış süper
Olmaz daha ileriki saatlerde saldırısına yoksa ye ama bol yogurtla
geçmiş olsun canım hayır olsun inşallah
Ayy ben de bayılırım yoğurtlu semizotunakızlar bende günümü yazayım;
kahvaltı; 1/4 simit, domates, salata, 5 zeytin, şekersiz çay
ara; yeşil çay
öğle; 2 kaşık kıymalı patates yemeği, yoğurtlu semizotu, 2 tane brüksel lahanası
ara; türk kahvesi ve 4 kaşık az şekerli ve az pirinçli fırın sütlaç
18:00 maydanoz kürü
akşam; salata, 1/2 kase yoğurt, yarım dilim t.b. ekmeği, yumurtası menemen
şimdide çay içiyorum.
Spor; 3 mile leslie
Su; 1.5 lt
Ya canım hiç istemiyor.Midem mi küçüldü acep?@Derya sütlacı gormedim hadi simidide gormedim çünkü abartmamissin
potterhead 14:30dan sonra birşey yemedim mi çok az değil mi yada ben mi çok yiyorum ya
@Derya sütlacı gormedim hadi simidide gormedim çünkü abartmamissin
potterhead 14:30dan sonra birşey yemedim mi çok az değil mi yada ben mi çok yiyorum ya
Ayy ben de bayılırım yoğurtlu semizotunaYarın yapayım bari kendime
Menüm
Sabah
Eki Görüntüle 1627155
Ara
Eki Görüntüle 1627156
Öğle
Sabahın aynısı
Ara
Labnesiz patlak aranın aynısı
Akşam
2lokma ekmek
4-5patates fırında önce dilim parmak şeklinde
3kucuk but
1yk fasulye
Su:4lt ye tamamlarim
Spor:ev temizliği çok yorucu oluyor çoğunda oğlum kucağında gezdiği için bugün dinlenecegim toz almak kaldı onuda yarın yaparım hiç enerjim yok
Aslında minci(tereyağlı peynir kızartması gibi birşey yöresel rize) yemeyi planlamıştım ama bana kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?