Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bu erkeklerin hepsimi yemek konusunda huysuz dünyanin yemegini yaptim onda 1 kepce ondan 1 kepce birakti yemedi -.- ben bilmeliydim malimi...fazla yemez o zaten...menümüzde mis gibi domates corbasi( yemedi -.-) taze fasulye, bulgur pilavi, izgara tavk, sosis yesil biber, ve salata vardi...ben kendime bu kadar yemek yapmiyorum sadece fasulye ve bulgur pilavi yedi neyse bende birazdan yemegimi yerim..taabiki izgara tavuk biber ve salatadan olcak sanirim tercihim ama baska birsey yersem söylerim grsrz kizlar..

Ha bu ara karwtayi.merak.edenlee sabahtan beri kosustuyorum anca aciktim 7 saati gecti sanirim..zirt birt yemek tüketmek.istemeyenler icin ideal..kahvaltimi resim.olarak atmistim

kızlar sanırım bugü spor yapamicam öyle toz ki nefes zor alınıyor bütün dengem kaydı halsizlik mide bulantısı ama diyete aynen devam

öğle:
3yk pirinç pilavı
1kase yoğurt
Töz mu ne tozu canım o kadar. Rahatsızsan yapma spor sonra insan bikiyor devamli yapinca

Töz mu ne tozu canım o kadar. Rahatsızsan yapma spor sonra insan bikiyor devamli yapinca
yok ya beni spor yormadı hatta şuan biraz kendime geldim leslie felan yapmayı planlıyorum. hataydayım ben afrikadan gelen tozdan dolayı böyle resmen oksijen değil toz alıyoruz ve de aşırı susatıyor sürekli susuz hissediyorum hava yolları seferleri iptal oldu toz yüzden klimamız olmadığı için pencere açıyoruz mecbur

kızlar şu 30dk içinde 4-5 kaşık makarna yesem yoğurtla diyetime engel olmuş olur muyum eve yeni geldik kurt gibi açım

Kızlar ben çok kötüyüm iş yerinde yine başım döndü düştüm bu defa acile gittim sonra eve geldim yattım sadece kahvaltı yaptım onu çıkardım zaten Yarın randevu aldım dahiliyeden bakayım ne varmış

çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey değildir

SABAH:
30 g cornflakes
3 yemek kaşığı yoğurt

AKŞAM YEMEĞİM (14:30):
1 dilim (çok ince yufka) kıymalı börek
1 tabak domates,köfte,patlıcan,biberle yapılan türlü gibi bir şey
1 tane çikolatalı gofret

kızlar bende günümü yazayım;
kahvaltı; 1/4 simit, domates, salata, 5 zeytin, şekersiz çay
ara; yeşil çay
öğle; 2 kaşık kıymalı patates yemeği, yoğurtlu semizotu, 2 tane brüksel lahanası
ara; türk kahvesi ve 4 kaşık az şekerli ve az pirinçli fırın sütlaç
18:00 maydanoz kürü
akşam; salata, 1/2 kase yoğurt, yarım dilim t.b. ekmeği, yumurtası menemen
şimdide çay içiyorum.

Spor; 3 mile leslie
Su; 1.5 lt

Ben bu şekilde kg veremeyecegim sanırım
Canım hedefin çok az zaten buran önce ver kurtul kacamaklar hayır de sonra ölçülü yersin:)
Hepsi aynı hepsi yaparsın çok der yapamazsın yok der hesabı
Ha bu ara karwtayi.merak.edenlee sabahtan beri kosustuyorum anca aciktim 7 saati gecti sanirim..zirt birt yemek tüketmek.istemeyenler icin ideal..kahvaltimi resim.olarak atmistim
Ohh 3saat leptinin çalışmış süper
kızlar şu 30dk içinde 4-5 kaşık makarna yesem yoğurtla diyetime engel olmuş olur muyum eve yeni geldik kurt gibi açım
Olmaz daha ileriki saatlerde saldırısına yoksa ye ama bol yogurtla
geçmiş olsun canım hayır olsun inşallah

çok geçmiş olsun canım. aksatma git mutlaka doktora, dikkat et kendine

@Derya sütlacı gormedim hadi simidide gormedim çünkü abartmamissin

potterhead 14:30dan sonra birşey yemedim mi çok az değil mi yada ben mi çok yiyorum ya

Öyle yaptım rahatladım

Ayy ben de bayılırım yoğurtlu semizotuna Yarın yapayım bari kendime

Menüm

Sabah

Ara

Öğle
Sabahın aynısı
Ara
Labnesiz patlak aranın aynısı

Akşam
2lokma ekmek
4-5patates fırında önce dilim parmak şeklinde
3kucuk but
1yk fasulye

Su:4lt ye tamamlarim
Spor:ev temizliği çok yorucu oluyor çoğunda oğlum kucağında gezdiği için bugün dinlenecegim toz almak kaldı onuda yarın yaparım hiç enerjim yok

Aslında minci(tereyağlı peynir kızartması gibi birşey yöresel rize) yemeyi planlamıştım ama bana kalmadı

@Derya sütlacı gormedim hadi simidide gormedim çünkü abartmamissin

potterhead 14:30dan sonra birşey yemedim mi çok az değil mi yada ben mi çok yiyorum ya

sağol tatlımmm, görme görme sadece tatlarına baktım sayılır, onun için akşamı çok hafif geçiriyorum.

Ayy ben de bayılırım yoğurtlu semizotuna Yarın yapayım bari kendime

yap canım yap afiyet olsunnn cidden yaaaa ayfere katılıyorum sen akşama hiç mi acıkmıyorsun

Ayfercim günü çok hafif geçirip akşam gün içine göre ağır gidiyor gibi geliyorsun bana. sanki sabah normal kahvaltını yapsan akşamıda daha hafif mi geçirsen? gerçi emzirdiğin için çokta doğru mu yorum yapıyorum bilemedim ki ama sanki gündüz işle güçle acıktığını hissetmeyip akşam daha ağır geçiyormuş gibi geldi bana

Aaa kızlar soğuk kahve yapacağım hazırlar çok kremalı masum bitane bugün keyif yapabilirim umarım
Tarifi
1cb süt
1top dondurma (20g kadar)
1 tatlı kaşığı granül kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…