Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar günaydın. tarçınlı türk kahvesini ben standart kahvemi yaptıktan sonra 1 çay kaşığı toz tarçın ekleyerek yapıyorum. yaparken eklemeyin çünkü çok akışkan bi kıvamı oluyor kahvenin.
Tarçın topaklanmiyor mu sonradan atinca
kızlar dünkü menülerimi toparlayayım:

sabah: ülker altınbaşak kepekli kraker- eti form limonlu 3 adet

öğlen: tavuk çorba,kuru fasulye,yoğurt,salata ve turşu

akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 4 yemek kş. bulgur pilavı, 2 adet fırında sebzeli but

akşam 1 saat yürüyüş.

akşam yemeğim biraz fazla oldu galiba :/
Öğlen yediklerinin miktarini da yaz canım birde sadece pilav fazla olmuş bir flm ekmek 3yk bulgur
Eki Görüntüle 1626767

günaydııınnnnnnnnnn :KK200: sabah sabah ne kadar çok kaynatmışsınız maaşaallaahhhh :nazar:

gunaydin kizlarrr :)
Günaydınlar
sabah kalktım elektrikler yoktu. bende maydanoz kürünü yapamadım :KK43::KK43::KK43: ayy çok sinir oldum. evden çıkmama 5 dk kala geldi o zamanda yetiştiremezdinm. bende eve gidince yapsam olur mu? ben evde 5 gibi oluyorum. eşimin gelip yemeğe oturmamız 6,30 buluyor. ben eve gittiğim gibi yapsam olur mu?
Olur canım neden olmasın
sabah kahvaltımı sağlıklı bi şekilde yaptım. tam buğday ekmeğine peynirli sandviç yanındada çay :)

çayı ve kahveyi şekersiz içmem çok iyi,midemi onlarla dolduruyorum resmen :)
  • Başta kahveyi şekersiz icemezdim sonra alistim
günaydın arkadaşlar :) bende dün akşam çok az yemeyi ve tatlı yememeyi başarmış gibiyim bi günlük tabi :) sabahta haşlanmış yumurta peynir domates çeyrek ekmek bi bardakta çay
Günaydın çeyrek ekmek umarım beyaz ekmek değildir birde dün yediklerini porsiyonlariyla yaz bakalım ne yemissin
Günaydin kizlar nihayet yine cok gec yatmama ragmen uyanabildim..sabah 4 e dogru uydum 7.50 uyanabildim :rolleyes: annem.babamlar ekim sonuna kadae tr de @erigim o yüzden ev isleri bana kaldi..okul suan tatilde olsada dosyalarimi hazirlamaliyim eee is yerimde saolsun son 2 calisma günüm mesai ile gecti :KK17:umarim bugün normal calisirsam 3 yada 3.5 saat sonra birakcam..dün 6,5 cumarteside 7 saat calismistimo_O:KK57: (haftada 15 saat sözlesmeli ögrenciyim caktirmayin :KK70::KK70:) ara ara girmeye caliscam..@erigim biliyorsun vaktim olsa burdan pek cikmiyordum:KK70:
Biliyorum canım vaktin olunca ihmal rtmezsin bu tempoya nasıl kilo al-Din kız den :D
arkadaşlar tatildeydim internetim yoktu. bugun döndük ve hemen yazıyorum size tekrar baslıyorum diyete ve maalesef 56 kıloyum :KK43: olsun ama tekrar baslıyorum. sadece ne diyeti yapcagımı bilmiyorum. o ladar bıktım ki kafam karısık kı. bi yandan karatay diyeti b yandan diyetisyenim .hooofff
Hg canım diyetisyrninle devam et çünkü sen çok yapıyorsun diyeti birinin seni kontrol etmesi şart ve en son 53ile bildirim yapmışsin 53e inene kadar denenen devam edecek bilgin olsun
bu icecek nedir ki ? kardesimi gebertcem evin bodrum katinda meyve sebzelik filan var cürümüsler var sunlari at dedim...oldugu gibi birakmis :KK20::KK11: onunla ugrastim alisveris listemi yaptim ufak bir kahvalti yapsammi hicte istah yok aclikta pek hissetmiyorum :KK43: ne yapicam ben :KK70: haaa spor ve dus icin biraz geciktim abim ögleden sonra gider sanirim o zaman halleder sonra ise kosarim :KK70: annem babam yokken özgürlük hat safada (kalktigim yattigim saate nerde kaldin filan diyen yok :KK70::KK76:) ama su isler yokmu :KK17:
o içecek yoğurt tarçın ve nektarı canım

Aram
IMG_20150908_093533.jpg

@erigim eriyor tarçın, bazen bıçakla az karıştırıyorum ama az topaklı seviyorum ben.

öğlen yediklerimin miktarı: çorba bi kase, kuru fasulye 1 porsiyon, 3 ymk kaşığı lıght yoğurt ve 2 küçük turşu.

bulgur pilavına hep 4 kaşık alıştım ya ölçüsüne öyle koyuyorum. haftada 1 gün yiyorum sadece akşamları o yüzden :)

bende Türk kahvesine bol şekerliyle başlayıp şimdi sadesine aşık olan biriyim, biraz önce içtim ara öğün olarak. Kahvenin yanında 2 bardak su içmek gerekiyormuş etkisi fazla olsun diye.

@erigim eriyor tarçın, bazen bıçakla az karıştırıyorum ama az topaklı seviyorum ben.

öğlen yediklerimin miktarı: çorba bi kase, kuru fasulye 1 porsiyon, 3 ymk kaşığı lıght yoğurt ve 2 küçük turşu.

bulgur pilavına hep 4 kaşık alıştım ya ölçüsüne öyle koyuyorum. haftada 1 gün yiyorum sadece akşamları o yüzden :)

bende Türk kahvesine bol şekerliyle başlayıp şimdi sadesine aşık olan biriyim, biraz önce içtim ara öğün olarak. Kahvenin yanında 2 bardak su içmek gerekiyormuş etkisi fazla olsun diye.
Hazır oğlum uyudu bir kahvede ben iceyim
Haftada birde bulgur orun değil canım
Ya kardeşim diyette 58den 56ya düşmüş acayip fark etmiş ama

arkadaşlar bişey sorcam. diyet yapmak istiyorum yapmam da lazım. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. yağsız bi diyetmi (diyetisyenimin verdiği, bu diyetle 8 kilo veriyoruum 2 sefer verdim ama sonrasında geri alıyorum), karatay diyetimi(ondada yavas kilo veriliyo bide ya veremezsem) yoksa dükan mı... bide aldığım rafinera paketi var 1 aylık hala duruyo. napıyım kızlar kafam karmakarısık. bi yol gösterin nolur.

Günaydın 10.takımın melekleri
Kızlar dün 30gun squat diye bir program var ona başladım 50ile başlayıp 250ile bitiriyorsun yapanlardan çok güzel yorumlar var özellikle popo toplamaya diklestirmeye birebirmis AA iç bacaklarida eritiyor :)
ben onu denemiştim geçen sene bida bulaşmicam ama hem kalça büyüyor hem de aşırı zorluyor başlamanla sıkılman bir oluyor. bu hafta thigh squat ve squats yapıyorum squatsı bırakcam :(

kızlar dünkü menülerimi toparlayayım:

sabah: ülker altınbaşak kepekli kraker- eti form limonlu 3 adet

öğlen: tavuk çorba,kuru fasulye,yoğurt,salata ve turşu

akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 4 yemek kş. bulgur pilavı, 2 adet fırında sebzeli but

akşam 1 saat yürüyüş.

akşam yemeğim biraz fazla oldu galiba :/
çorba veya pilavdan birini çıkarıp 1kase yoğurt koysan daha güzel olurmuş 3dilim ekmek yerine geçiyor çorba ve pilavın ama böyle de güzel kaçamaklık bişe yok akşamı da 6dan önce yediysen normal

arkadaşlar tatildeydim internetim yoktu. bugun döndük ve hemen yazıyorum size tekrar baslıyorum diyete ve maalesef 56 kıloyum :KK43: olsun ama tekrar baslıyorum. sadece ne diyeti yapcagımı bilmiyorum. o ladar bıktım ki kafam karısık kı. bi yandan karatay diyeti b yandan diyetisyenim .hooofff
hosgeldin diyetisyenini dinle sen bir tane test vardı hangi yiyeceklerin sana kilo aldırdığını söyleyen adını bilmiyorum da o testi yaptırabiliyorsan ona göre de bi plan oluşturursun ben yaptırmadım annem aşırıya kaçtığımı düşünecek diye ama bence kesinlikle gerekli birşey :(

kızlar bu haftalık hedefime ulaştım neredeyse sudan gitmediyse eğer 53.1 i gördüm bu sabah

Back