- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Spor sikilasmsns yardımcı olur sen menuleriniz paylaş biz yanlışları doğruya çevirelim istersen bi hafta daha bekleme suresi yapalım sağlıksız bir 48yerinr sağlıklı bir 50her zaman tercihimdircanım kesinlikle eskiye göre düzelme var, belli bir saatten sonra ağzıma bir şey koymuyorum ama vazgeçemediğim çikolata var. tabii bu da eskiye göre daha bir oturuşta hepsini yerdim, şimdi küçük parça alıp bırakıyorum ama yine de tamamen kesemiyorumspor da başlayamadım bir türlü
![]()
Bende düşünüyorum nasıl okuyor bu tarcinli kahve çubuk tarçın mi toz tarçın mi atıyoruzCanım yakınmışız :)
Bende deneyecem bakalım canım işe yarayacak mı?
Benim acilen detoks a ihtiyacım var. Ay hasta oldum kızlar hastalanınca şişiyoum hep![]()
![KK50 :KK50: :KK50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
oo Cansu bir suru işin var siz uç kardeş mi yaşıyorsunuz valla kolay gelsin sana hem okul hem iş hem ev ben isyan bayraklarını cekmistim@erigim is yerindeydim tenefüsüm vardi 15 dakka filan arkamdada bir abim dikildigi icin girip cikmam bir olduyarin kesinliklle erken kalkmam gerek abim geliyor
bir sürü isim var...sabah insallah spor dus sonra kahvalti...alisveris...evi topla düzenle..abime yemek yapicam
kardesimi ac biraktigimi saniyor
umarim sabah erken kalkabilirim erken yat diyceksinizde ben isden eve geleli 30 dakka oldu
![]()
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)