- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Tarçın topaklanmiyor mu sonradan atincakızlar günaydın. tarçınlı türk kahvesini ben standart kahvemi yaptıktan sonra 1 çay kaşığı toz tarçın ekleyerek yapıyorum. yaparken eklemeyin çünkü çok akışkan bi kıvamı oluyor kahvenin.
Öğlen yediklerinin miktarini da yaz canım birde sadece pilav fazla olmuş bir flm ekmek 3yk bulgurkızlar dünkü menülerimi toparlayayım:
sabah: ülker altınbaşak kepekli kraker- eti form limonlu 3 adet
öğlen: tavuk çorba,kuru fasulye,yoğurt,salata ve turşu
akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 4 yemek kş. bulgur pilavı, 2 adet fırında sebzeli but
akşam 1 saat yürüyüş.
akşam yemeğim biraz fazla oldu galiba :/
Günaydınlargunaydin kizlarrr :)
Olur canım neden olmasınsabah kalktım elektrikler yoktu. bende maydanoz kürünü yapamadımayy çok sinir oldum. evden çıkmama 5 dk kala geldi o zamanda yetiştiremezdinm. bende eve gidince yapsam olur mu? ben evde 5 gibi oluyorum. eşimin gelip yemeğe oturmamız 6,30 buluyor. ben eve gittiğim gibi yapsam olur mu?
sabah kahvaltımı sağlıklı bi şekilde yaptım. tam buğday ekmeğine peynirli sandviç yanındada çay :)
çayı ve kahveyi şekersiz içmem çok iyi,midemi onlarla dolduruyorum resmen :)
- Başta kahveyi şekersiz icemezdim sonra alistim
Günaydın çeyrek ekmek umarım beyaz ekmek değildir birde dün yediklerini porsiyonlariyla yaz bakalım ne yemissingünaydın arkadaşlar :) bende dün akşam çok az yemeyi ve tatlı yememeyi başarmış gibiyim bi günlük tabi :) sabahta haşlanmış yumurta peynir domates çeyrek ekmek bi bardakta çay
Biliyorum canım vaktin olunca ihmal rtmezsin bu tempoya nasıl kilo al-Din kız denGünaydin kizlar nihayet yine cok gec yatmama ragmen uyanabildim..sabah 4 e dogru uydum 7.50 uyanabildimannem.babamlar ekim sonuna kadae tr de @erigim o yüzden ev isleri bana kaldi..okul suan tatilde olsada dosyalarimi hazirlamaliyim eee is yerimde saolsun son 2 calisma günüm mesai ile gecti umarim bugün normal calisirsam 3 yada 3.5 saat sonra birakcam..dün 6,5 cumarteside 7 saat calismistim (haftada 15 saat sözlesmeli ögrenciyim caktirmayin ) ara ara girmeye caliscam..@erigim biliyorsun vaktim olsa burdan pek cikmiyordum
Hg canım diyetisyrninle devam et çünkü sen çok yapıyorsun diyeti birinin seni kontrol etmesi şart ve en son 53ile bildirim yapmışsin 53e inene kadar denenen devam edecek bilgin olsunarkadaşlar tatildeydim internetim yoktu. bugun döndük ve hemen yazıyorum size tekrar baslıyorum diyete ve maalesef 56 kıloyumolsun ama tekrar baslıyorum. sadece ne diyeti yapcagımı bilmiyorum. o ladar bıktım ki kafam karısık kı. bi yandan karatay diyeti b yandan diyetisyenim .hooofff
o içecek yoğurt tarçın ve nektarı canımbu icecek nedir ki ? kardesimi gebertcem evin bodrum katinda meyve sebzelik filan var cürümüsler var sunlari at dedim...oldugu gibi birakmisonunla ugrastim alisveris listemi yaptim ufak bir kahvalti yapsammi hicte istah yok aclikta pek hissetmiyorum ne yapicam ben haaa spor ve dus icin biraz geciktim abim ögleden sonra gider sanirim o zaman halleder sonra ise kosarim annem babam yokken özgürlük hat safada (kalktigim yattigim saate nerde kaldin filan diyen yok ) ama su isler yokmu