Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tarçın topaklanmiyor mu sonradan atinca
Öğlen yediklerinin miktarini da yaz canım birde sadece pilav fazla olmuş bir flm ekmek 3yk bulgur
Eki Görüntüle 1626767

günaydııınnnnnnnnnn sabah sabah ne kadar çok kaynatmışsınız maaşaallaahhhh

gunaydin kizlarrr :)
Günaydınlar
Olur canım neden olmasın
sabah kahvaltımı sağlıklı bi şekilde yaptım. tam buğday ekmeğine peynirli sandviç yanındada çay :)

çayı ve kahveyi şekersiz içmem çok iyi,midemi onlarla dolduruyorum resmen :)
  • Başta kahveyi şekersiz icemezdim sonra alistim
günaydın arkadaşlar :) bende dün akşam çok az yemeyi ve tatlı yememeyi başarmış gibiyim bi günlük tabi :) sabahta haşlanmış yumurta peynir domates çeyrek ekmek bi bardakta çay
Günaydın çeyrek ekmek umarım beyaz ekmek değildir birde dün yediklerini porsiyonlariyla yaz bakalım ne yemissin
Biliyorum canım vaktin olunca ihmal rtmezsin bu tempoya nasıl kilo al-Din kız den
Hg canım diyetisyrninle devam et çünkü sen çok yapıyorsun diyeti birinin seni kontrol etmesi şart ve en son 53ile bildirim yapmışsin 53e inene kadar denenen devam edecek bilgin olsun
o içecek yoğurt tarçın ve nektarı canım

@erigim eriyor tarçın, bazen bıçakla az karıştırıyorum ama az topaklı seviyorum ben.

öğlen yediklerimin miktarı: çorba bi kase, kuru fasulye 1 porsiyon, 3 ymk kaşığı lıght yoğurt ve 2 küçük turşu.

bulgur pilavına hep 4 kaşık alıştım ya ölçüsüne öyle koyuyorum. haftada 1 gün yiyorum sadece akşamları o yüzden :)

bende Türk kahvesine bol şekerliyle başlayıp şimdi sadesine aşık olan biriyim, biraz önce içtim ara öğün olarak. Kahvenin yanında 2 bardak su içmek gerekiyormuş etkisi fazla olsun diye.

Hazır oğlum uyudu bir kahvede ben iceyim
Haftada birde bulgur orun değil canım
Ya kardeşim diyette 58den 56ya düşmüş acayip fark etmiş ama

arkadaşlar bişey sorcam. diyet yapmak istiyorum yapmam da lazım. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. yağsız bi diyetmi (diyetisyenimin verdiği, bu diyetle 8 kilo veriyoruum 2 sefer verdim ama sonrasında geri alıyorum), karatay diyetimi(ondada yavas kilo veriliyo bide ya veremezsem) yoksa dükan mı... bide aldığım rafinera paketi var 1 aylık hala duruyo. napıyım kızlar kafam karmakarısık. bi yol gösterin nolur.

ben onu denemiştim geçen sene bida bulaşmicam ama hem kalça büyüyor hem de aşırı zorluyor başlamanla sıkılman bir oluyor. bu hafta thigh squat ve squats yapıyorum squatsı bırakcam

çorba veya pilavdan birini çıkarıp 1kase yoğurt koysan daha güzel olurmuş 3dilim ekmek yerine geçiyor çorba ve pilavın ama böyle de güzel kaçamaklık bişe yok akşamı da 6dan önce yediysen normal

hosgeldin diyetisyenini dinle sen bir tane test vardı hangi yiyeceklerin sana kilo aldırdığını söyleyen adını bilmiyorum da o testi yaptırabiliyorsan ona göre de bi plan oluşturursun ben yaptırmadım annem aşırıya kaçtığımı düşünecek diye ama bence kesinlikle gerekli birşey

kızlar bu haftalık hedefime ulaştım neredeyse sudan gitmediyse eğer 53.1 i gördüm bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…