Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aksam sporumu da yaptım günümü özetleyip kapatayım artık

sabah:
1kupa yeşil çay
2küçük dilim peynir
1dilim yufka ekmek
8fındık
yarım kase yoğurt

akşam(16.00):
1tabak fırında balık ve patates
yarım bardak şalgam suyu
yarım dilim ekmek

spor:
50mekik/ceza
50 şınav/ceza
leslie 1 ve 2miles/ceza
100 ip/ceza
100basen + 100 ceza
leslie 1 ve 2miles/ceza
leslie 3miles
100squats
10dk moonwalker
15dk bisiklet
20dk koşu-yürüyüş (2km)
ve temizlik işlerinde anneme yardım

su:3lt

sabah:
1kupa yeşil çay
2küçük dilim peynir
1dilim yufka ekmek
8fındık
yarım kase yoğurt

akşam(16.00):
yarım bardak şalgam suyu
yarım dilim ekmek

spor:
50mekik/ceza
50 şınav/ceza
leslie 1 ve 2miles/ceza
100 ip/ceza
100basen + 100 ceza
leslie 1 ve 2miles/ceza
leslie 3miles
100squats
10dk moonwalker
15dk bisiklet
20dk koşu-yürüyüş (2km)

canım benim yeter tamam cezalar ay o nasıl bir spordur ben yoruldum

Detoks suyunun faydaları nelerdir?

* Öncelikle sizi şeker yüklü ve içlerinde pek çok kimyasal olan asitli içeceklerden koruyor.

* Hazırlaması son derece kolay olduğundan, başka içeceklere ihtiyacınızı azaltıyor.

* İçeriğinde vitamin oluşuyor.

* Günde en az 8 bardak içilmesi gereken suyu, keyifli ve içilebilir hale getiriyor.

* Böylece cildin nemlenmesini ve sağlık kazanmasını sağlıyor.

* İçeriğinde pek çok mineral oluşuyor. Vitamin ve mineralleri doğal yoldan almanızı sağlıyor.

* Hazır meyve suyu içeriğindeki zararlı maddeler içinde bulunmuyor.

* Kendinizi zararlı sıvılardan, fazla kahveden korumanıza yardımcı olurken, kilo vermenizi de destekliyor.

* Detoks görevi görüyor.

* Cildinize, saçlarınıza, dişlerinize ve tırnaklarınıza güç kazandırmaya destek oluyor.
meyveli-su-3.jpg

Meyveli su nasıl hazırlanır?

Bir litre oda sıcaklığındaki suyu sürahiye alıp içerisine damak tadınıza uygun, mevsim meyvelerinden birer adet dilimleyip ekleyin. Örneğin, bir adet kiviyi dilimleyip suya ekleyebilir ayrıca limon ve taze nane ilave edebilirsiniz. Suyu buzdolabına kaldırıp en az bir saat bekletin ve gün boyunca bardak bardak için.
Kaynak.mynet.

su içemiyorum diyenlere....

sabah:
1kupa yeşil çay
2küçük dilim peynir
1dilim yufka ekmek
8fındık
yarım kase yoğurt

akşam(16.00):
yarım bardak şalgam suyu
yarım dilim ekmek

spor:
50mekik/ceza
50 şınav/ceza
leslie 1 ve 2miles/ceza
100 ip/ceza
100basen + 100 ceza
leslie 1 ve 2miles/ceza
leslie 3miles
100squats
10dk moonwalker
15dk bisiklet
20dk koşu-yürüyüş (2km)

nnnooollluuuu bugün artık spor yapmaaa, okudukça karnımın ağrısı artıyor sanki ben yapıyormuşum gibi :KK70:

İşte Taylan Kümeli’nin sağlıklı beslenme alemine kazandırdığı bir nimet daha, “aç karnına içilen iksirler” biz ona aç iksiri diyelim:

Bunlardan kışlık olanı paylaşayım:
1 çubuk tarçın, 1 dilim elma, 1 dilim limon, 2-3 tane karabiber, 1 parça zencefil (1 kaşık toz zencefil de olur…) Bunları bardağınıza koyun, bardağın yarısına kadar kaynar suyla doldurun. İki dakika sonra bardağı soğuk suyla tamamlayıp için… 5 dakika sonra kahvaltınızı edin… Ta ta… O da ne? Tokluk hissi :)

Gün içerisinde açlık ya da tatlı atakları gelirse bu iksiri deneyebilirsiniz ya da tatlı krizleri için başka bir formülü daha var Taylan Kümeli’nin…

1 dilim limon, 1 çay kaşığı toz tarçın… Bunları bardağa koyun, yarıya kadar kaynar su, diğer yarısını da soğuk suyla tamamlayıp için…

Tarçın Sen Ne Müthişsin :)

Tavsiyem gün içinde tükettiğiniz bütün bitki çaylarına 1 adet çubuk tarçın atmanız… Bunu da sevgili T.K’dan öğrendim…

kızlar 1 mile leslie expres yaptım ve üstünede ayşe tolga doğum sonrası egzersizleri gece sporunu özlemişim bundan sonra her sabah 60 dk yürüyüş akşamda leslie ve egzersiz

nerden çıktı bu şimdi canım neden değilsin ki

canım kesinlikle eskiye göre düzelme var, belli bir saatten sonra ağzıma bir şey koymuyorum ama vazgeçemediğim çikolata var. tabii bu da eskiye göre daha bir oturuşta hepsini yerdim, şimdi küçük parça alıp bırakıyorum ama yine de tamamen kesemiyorum:( spor da başlayamadım bir türlü :(

@sezgim hg ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim ama hedefin çok az deneme suresi bitene kadar verirsin aramızda

dudujan dudujan elvankentteyim bende

Kızlar yuruyus çıkıyorum döneceğim sonra
Canım yakınmışız :)
tarçınlı türk kahvesi içmeye başladıktan sonra hiç tatlı aramıyorum.
Bende deneyecem bakalım canım işe yarayacak mı?
Detoks suyunun faydaları nelerdir?

* Öncelikle sizi şeker yüklü ve içlerinde pek çok kimyasal olan asitli içeceklerden koruyor.

* Hazırlaması son derece kolay olduğundan, başka içeceklere ihtiyacınızı azaltıyor.

* İçeriğinde vitamin oluşuyor.

* Günde en az 8 bardak içilmesi gereken suyu, keyifli ve içilebilir hale getiriyor.

* Böylece cildin nemlenmesini ve sağlık kazanmasını sağlıyor.

* İçeriğinde pek çok mineral oluşuyor. Vitamin ve mineralleri doğal yoldan almanızı sağlıyor.

* Hazır meyve suyu içeriğindeki zararlı maddeler içinde bulunmuyor.

* Kendinizi zararlı sıvılardan, fazla kahveden korumanıza yardımcı olurken, kilo vermenizi de destekliyor.

* Detoks görevi görüyor.

* Cildinize, saçlarınıza, dişlerinize ve tırnaklarınıza güç kazandırmaya destek oluyor.
meyveli-su-3.jpg

Meyveli su nasıl hazırlanır?

Bir litre oda sıcaklığındaki suyu sürahiye alıp içerisine damak tadınıza uygun, mevsim meyvelerinden birer adet dilimleyip ekleyin. Örneğin, bir adet kiviyi dilimleyip suya ekleyebilir ayrıca limon ve taze nane ilave edebilirsiniz. Suyu buzdolabına kaldırıp en az bir saat bekletin ve gün boyunca bardak bardak için.
Kaynak.mynet.

su içemiyorum diyenlere....
Benim acilen detoks a ihtiyacım var. Ay hasta oldum kızlar hastalanınca şişiyoum hep :(

@erigim is yerindeydim tenefüsüm vardi 15 dakka filan arkamdada bir abim dikildigi icin girip cikmam bir oldu :D yarin kesinliklle erken kalkmam gerek abim geliyor :rolleyes::KK71: bir sürü isim var...sabah insallah spor dus sonra kahvalti...alisveris...evi topla düzenle..abime yemek yapicam:oops: kardesimi ac biraktigimi saniyor :KK11: umarim sabah erken kalkabilirim erken yat diyceksinizde ben isden eve geleli 30 dakka oldu :KK43::KK70:

Back