- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Spor sikilasmsns yardımcı olur sen menuleriniz paylaş biz yanlışları doğruya çevirelim istersen bi hafta daha bekleme suresi yapalım sağlıksız bir 48yerinr sağlıklı bir 50her zaman tercihimdircanım kesinlikle eskiye göre düzelme var, belli bir saatten sonra ağzıma bir şey koymuyorum ama vazgeçemediğim çikolata var. tabii bu da eskiye göre daha bir oturuşta hepsini yerdim, şimdi küçük parça alıp bırakıyorum ama yine de tamamen kesemiyorumspor da başlayamadım bir türlü
Bende düşünüyorum nasıl okuyor bu tarcinli kahve çubuk tarçın mi toz tarçın mi atıyoruzCanım yakınmışız :)
Bende deneyecem bakalım canım işe yarayacak mı?
Benim acilen detoks a ihtiyacım var. Ay hasta oldum kızlar hastalanınca şişiyoum hep
oo Cansu bir suru işin var siz uç kardeş mi yaşıyorsunuz valla kolay gelsin sana hem okul hem iş hem ev ben isyan bayraklarını cekmistim@erigim is yerindeydim tenefüsüm vardi 15 dakka filan arkamdada bir abim dikildigi icin girip cikmam bir olduyarin kesinliklle erken kalkmam gerek abim geliyor bir sürü isim var...sabah insallah spor dus sonra kahvalti...alisveris...evi topla düzenle..abime yemek yapicam kardesimi ac biraktigimi saniyor umarim sabah erken kalkabilirim erken yat diyceksinizde ben isden eve geleli 30 dakka oldu
tmm canım beklemedesin listeleri guncelleyim ben@erigim evet canım bence de 1 hafta daha bekleme süresi yapalım. Ben de spor yapmaya çalışayım.
gercekten müthissinama ben yogurt yiyemiyorum tek ya corbanin icinde olcak yada etle karisik yada ne bileyim yemekle ic ice böyle ayri kasede yiyemiyorum tarcinli türk kahvesi denigcem tskler yesil cayi ihmal ettim sporuda o tadimlik olayina dönsemeiyi olur
olur canım :) ben sabahları çok üşengeç olduğum için akşam yapıyorum :)sabah kalktım elektrikler yoktu. bende maydanoz kürünü yapamadımayy çok sinir oldum. evden çıkmama 5 dk kala geldi o zamanda yetiştiremezdinm. bende eve gidince yapsam olur mu? ben evde 5 gibi oluyorum. eşimin gelip yemeğe oturmamız 6,30 buluyor. ben eve gittiğim gibi yapsam olur mu?
Enerjinİz bolllllllllllEki Görüntüle 1626758 olsun sagliginiza :)
kızlar günaydın. tarçınlı türk kahvesini ben standart kahvemi yaptıktan sonra 1 çay kaşığı toz tarçın ekleyerek yapıyorum. yaparken eklemeyin çünkü çok akışkan bi kıvamı oluyor kahvenin.
kızlar dünkü menülerimi toparlayayım:
sabah: ülker altınbaşak kepekli kraker- eti form limonlu 3 adet
öğlen: tavuk çorba,kuru fasulye,yoğurt,salata ve turşu
akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 4 yemek kş. bulgur pilavı, 2 adet fırında sebzeli but
akşam 1 saat yürüyüş.
akşam yemeğim biraz fazla oldu galiba :/
gunaydin kizlarrr :)
sabah kalktım elektrikler yoktu. bende maydanoz kürünü yapamadımayy çok sinir oldum. evden çıkmama 5 dk kala geldi o zamanda yetiştiremezdinm. bende eve gidince yapsam olur mu? ben evde 5 gibi oluyorum. eşimin gelip yemeğe oturmamız 6,30 buluyor. ben eve gittiğim gibi yapsam olur mu?
sabah kahvaltımı sağlıklı bi şekilde yaptım. tam buğday ekmeğine peynirli sandviç yanındada çay :)
çayı ve kahveyi şekersiz içmem çok iyi,midemi onlarla dolduruyorum resmen :)
günaydın arkadaşlar :) bende dün akşam çok az yemeyi ve tatlı yememeyi başarmış gibiyim bi günlük tabi :) sabahta haşlanmış yumurta peynir domates çeyrek ekmek bi bardakta çay
Günaydin kizlar nihayet yine cok gec yatmama ragmen uyanabildim..sabah 4 e dogru uydum 7.50 uyanabildimannem.babamlar ekim sonuna kadae tr de @erigim o yüzden ev isleri bana kaldi..okul suan tatilde olsada dosyalarimi hazirlamaliyim eee is yerimde saolsun son 2 calisma günüm mesai ile gecti umarim bugün normal calisirsam 3 yada 3.5 saat sonra birakcam..dün 6,5 cumarteside 7 saat calismistim (haftada 15 saat sözlesmeli ögrenciyim caktirmayin ) ara ara girmeye caliscam..@erigim biliyorsun vaktim olsa burdan pek cikmiyordum
arkadaşlar tatildeydim internetim yoktu. bugun döndük ve hemen yazıyorum size tekrar baslıyorum diyete ve maalesef 56 kıloyumolsun ama tekrar baslıyorum. sadece ne diyeti yapcagımı bilmiyorum. o ladar bıktım ki kafam karısık kı. bi yandan karatay diyeti b yandan diyetisyenim .hooofff
bu icecek nedir ki ? kardesimi gebertcem evin bodrum katinda meyve sebzelik filan var cürümüsler var sunlari at dedim...oldugu gibi birakmisonunla ugrastim alisveris listemi yaptim ufak bir kahvalti yapsammi hicte istah yok aclikta pek hissetmiyorum ne yapicam ben haaa spor ve dus icin biraz geciktim abim ögleden sonra gider sanirim o zaman halleder sonra ise kosarim annem babam yokken özgürlük hat safada (kalktigim yattigim saate nerde kaldin filan diyen yok ) ama su isler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?