Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Spor sikilasmsns yardımcı olur sen menuleriniz paylaş biz yanlışları doğruya çevirelim istersen bi hafta daha bekleme suresi yapalım sağlıksız bir 48yerinr sağlıklı bir 50her zaman tercihimdir
Canım yakınmışız :)

Bende deneyecem bakalım canım işe yarayacak mı?

Benim acilen detoks a ihtiyacım var. Ay hasta oldum kızlar hastalanınca şişiyoum hep
Bende düşünüyorum nasıl okuyor bu tarcinli kahve çubuk tarçın mi toz tarçın mi atıyoruz
oo Cansu bir suru işin var siz uç kardeş mi yaşıyorsunuz valla kolay gelsin sana hem okul hem iş hem ev ben isyan bayraklarını cekmistim

Günaydın 10.takımın melekleri
Kızlar dün 30gun squat diye bir program var ona başladım 50ile başlayıp 250ile bitiriyorsun yapanlardan çok güzel yorumlar var özellikle popo toplamaya diklestirmeye birebirmis AA iç bacaklarida eritiyor :)

@erigim evet canım bence de 1 hafta daha bekleme süresi yapalım. Ben de spor yapmaya çalışayım.

***10.Takım 430.Etap***
eriğim(79,7 / / /% )
cansutr ( 79.4 / / /% )
keskee ( 64.2 / / /% )
Kimyager1508( 67,2 / / /% )
Potterhead (65.2/ / /% )
dudujan(109.2/ / /% )

Judiee ( 54.3/ / /% )yeni üye baş. kilosu:54.5, hedef kilosu: 45 , başlangıç tarihi:23.08.2015
Basen(60.9/ / / % )yeni üye baş. Kilosu:63,hedef kilosu:50,başlangıç tarihi:23.08.2015
Ahufizar( 58.1 / / /% ) yeni üye baş.kilosu:57.4,hedef kilosu:48,baş. tarihi:24.08.15

10.takım ortalaması: %

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ (LİSTEYE GİRİŞ TARİHLERİ)
Perimmm07 ( 77.6/ / /% )yeni üye baş. kilosu:78, hedef kilosu: 65 , başlangıç tarihi:21.08.2015-beklemede özel sebepler

Oskhee(78.5 / / /% ) yeni üye baş. Kilosu:79.3,hedef kilosu:60,baş. Tarihi:29.08.15
platinus(112/ / /% )yeni üye baş. Kilosu:112,hedef kilosu:80,başlangıç tarihi:2,9,2015
tobefit(102,5/ / /%)yeni üye baş. Kilosu:102,5,hedef kilosu:58 ,başlangıç tarihi:3,9,2015
Baldamlasmixmelis( / / /%. ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu: 54baş.tarh:04/09/15

Yesa1( 54,9 / / /% ) yeni üye baş. Kilosu:56.6,hedef kilosu:50,baş. Tarihi:27.08.15

kızlar günaydın. tarçınlı türk kahvesini ben standart kahvemi yaptıktan sonra 1 çay kaşığı toz tarçın ekleyerek yapıyorum. yaparken eklemeyin çünkü çok akışkan bi kıvamı oluyor kahvenin.

bende hep yemeklere karıştırıp yiyorum. bide sade yiyemiyorsan içine karabiber,pulbiber ve nane ekleyip yemeyi dene. müthiş oluyor :)

kızlar dünkü menülerimi toparlayayım:

sabah: ülker altınbaşak kepekli kraker- eti form limonlu 3 adet

öğlen: tavuk çorba,kuru fasulye,yoğurt,salata ve turşu

akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 4 yemek kş. bulgur pilavı, 2 adet fırında sebzeli but

akşam 1 saat yürüyüş.

akşam yemeğim biraz fazla oldu galiba :/

sabah kalktım elektrikler yoktu. bende maydanoz kürünü yapamadım ayy çok sinir oldum. evden çıkmama 5 dk kala geldi o zamanda yetiştiremezdinm. bende eve gidince yapsam olur mu? ben evde 5 gibi oluyorum. eşimin gelip yemeğe oturmamız 6,30 buluyor. ben eve gittiğim gibi yapsam olur mu?

olur canım :) ben sabahları çok üşengeç olduğum için akşam yapıyorum :)

sabah kahvaltımı sağlıklı bi şekilde yaptım. tam buğday ekmeğine peynirli sandviç yanındada çay :)

çayı ve kahveyi şekersiz içmem çok iyi,midemi onlarla dolduruyorum resmen :)

günaydın arkadaşlar :) bende dün akşam çok az yemeyi ve tatlı yememeyi başarmış gibiyim bi günlük tabi :) sabahta haşlanmış yumurta peynir domates çeyrek ekmek bi bardakta çay

Günaydin kizlar nihayet yine cok gec yatmama ragmen uyanabildim..sabah 4 e dogru uydum 7.50 uyanabildim annem.babamlar ekim sonuna kadae tr de @erigim o yüzden ev isleri bana kaldi..okul suan tatilde olsada dosyalarimi hazirlamaliyim eee is yerimde saolsun son 2 calisma günüm mesai ile gecti umarim bugün normal calisirsam 3 yada 3.5 saat sonra birakcam..dün 6,5 cumarteside 7 saat calismistim (haftada 15 saat sözlesmeli ögrenciyim caktirmayin ) ara ara girmeye caliscam..@erigim biliyorsun vaktim olsa burdan pek cikmiyordum

arkadaşlar tatildeydim internetim yoktu. bugun döndük ve hemen yazıyorum size tekrar baslıyorum diyete ve maalesef 56 kıloyum olsun ama tekrar baslıyorum. sadece ne diyeti yapcagımı bilmiyorum. o ladar bıktım ki kafam karısık kı. bi yandan karatay diyeti b yandan diyetisyenim .hooofff

Enerjinİz bolllllllllllEki Görüntüle 1626758 olsun sagliginiza :)

bu icecek nedir ki ? kardesimi gebertcem evin bodrum katinda meyve sebzelik filan var cürümüsler var sunlari at dedim...oldugu gibi birakmis onunla ugrastim alisveris listemi yaptim ufak bir kahvalti yapsammi hicte istah yok aclikta pek hissetmiyorum ne yapicam ben haaa spor ve dus icin biraz geciktim abim ögleden sonra gider sanirim o zaman halleder sonra ise kosarim annem babam yokken özgürlük hat safada (kalktigim yattigim saate nerde kaldin filan diyen yok ) ama su isler yokmu

Eki Görüntüle 1626767

günaydııınnnnnnnnnn sabah sabah ne kadar çok kaynatmışsınız maaşaallaahhhh

gunaydin kizlarrr :)

sabah kahvaltımı sağlıklı bi şekilde yaptım. tam buğday ekmeğine peynirli sandviç yanındada çay :)

çayı ve kahveyi şekersiz içmem çok iyi,midemi onlarla dolduruyorum resmen :)

günaydın arkadaşlar :) bende dün akşam çok az yemeyi ve tatlı yememeyi başarmış gibiyim bi günlük tabi :) sabahta haşlanmış yumurta peynir domates çeyrek ekmek bi bardakta çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…