hosgeldiin aramiza caniim umarim kisa surede hedefine ulasirsinhoşbuldum :) off offf bahsedeyim tembelin tekiyim 170 boy 74 kiloda çalışan ama masa başında hareketsiz bi işim var.evliyim 2 çocuk ve bide hipotiroitim var.hedefim 68 imkansızmı( bundan 9-10 ay önce 66 kiloydum bazı sıkıntılar vardı yedimde yedim unutayım diye kek yaptım kurabiye yaptım kolanın dibine vurdum sonuç bu 74 benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorum
Dinlenme zorlama kendini canimKizlar taze maydanoz ve limonumu aldim. Yarin sabah maydanoz kurune basliyorum. Regli donemindeyim. Cumaya kadar ödem atman lazim. Başka onerileriniz var mi? Bu hafta tartida + görmek istemiyorum. Bu arada bugün spor yapamam sanirim benim reglim baya agrili oluyor. Hic halim yok
tmm canım valla bravo@erigim haftaya ekmeksiz yapıcam sporlarım da günlük neyse o olcak bikaç ceza kaldı onlarıda yaparım artık
Tut canım misal birçok diyetin püf noktası 6dan sonra birşey yememekkizlar aksam yemegimide yedim cok sukur saglikli bi gun gecirdim sporu ihmal etsemde
aksam; brokoli salatasi ve semizotu yedim 3 tanede üzüm umarim azimi tutabilir ve gunu kapatirim
al bende de o kadar valla hem artık bu kilolardan hemde sıcaklardan sıkıldım@erigim esime yemeği bile zor hazirliyorum. Benimde hic istahim ve keyfim yok.
Cumayı düşün aklın gitmez hiç oralarakizlar aksam yemegimide yedim cok sukur saglikli bi gun gecirdim sporu ihmal etsemde
aksam; brokoli salatasi ve semizotu yedim 3 tanede üzüm umarim azimi tutabilir ve gunu kapatirim
Mısır patlakları iki tane öneriliyor çok fazla olmuş seninkiMenüm
(Kızlar dun kirpidesi yedim ve kimse ceza kesmemiş)
Sabah (08:30)
2nektarin
4yk yoğurtla yapılan içecek
Ara(11:00)
4adet eti form mısır patlağı
1yk labne
Öğle(14:00)
Sabahın aynısı elma ile
Ara(16:30)
4adet patlak
1yk kısır
Akşam (18:00)
2kepce mercimek
4yk ciğer sote
Salata
Daha birşey yemen
Spor: 60dk yuruyus
Şimdi gordiona gidiyorum ordada turlayacagim için biraz daha hareket etmiş olurum ama 11saat alışveriş rekorunu kiramam
Ben henüz diet yapmadığım için size de bir şey deme hakkım yok erigim. Sonra keseriz cezaları topluca . Pasta kötü olmuş ama doğum günü olup önüne konulunca da insan Tutamıyor kendini anlıyorum.Pardon ya pasta yedim bençok ince bir dilim kardeşimin dogum günüydü
Ben sadece yemeği azaltarak sizce kilo veririm miyim kızlar. Hareket edemiyorum. Mekik falan çekerim diye düşünüyorum ama hiç denemedim alçı ile nasıl spor yapılır ki
Evet canım bu listemde uç tane ama emzirenler bir tane artırıyor her öğünde ondan 4benimki :Mısır patlakları iki tane öneriliyor çok fazla olmuş seninki
Biber dolması çok olmuş sanki gerçi küçükse sorun degilsabah
domates dereotu maydanoz beyaz leynir 1 dilim tambugday ekmegi 1 bardak cay sekersiz
ara_yok
oglen
3 biber dolmasi 2 kasik yogurt
ara
1 fincan sutlu kahve 3 ceviz
aksam
1 kase domates corbasi 2 kasik kabak yemegi 2 kasik yogurt salata 1 dilim kepek ekmegi
ara
1 tarcinli elma 1 cay bardagi sut (olacak henuz yemedim)
1 fincan tarcinli limonlu yesilcay icildi.
Afiyet olsun canımTelefondan girdiğim için geçmişe bakamadım kızlar
2 kepçe mercimek çorbası içtim.
Şimdide bulgur pilavı ve fırında sebzeli tavuk yicem. Bulgur pilavı 4 kaşık, tavukta 2 küçük but olur . Sonrada yürüyüşe çıkcam
Olur neden olmasın en azından miden küçülür bu süreçteBen sadece yemeği azaltarak sizce kilo veririm miyim kızlar. Hareket edemiyorum. Mekik falan çekerim diye düşünüyorum ama hiç denemedim alçı ile nasıl spor yapılır ki
Leslie yapiyim canım mekik yasak@erigim kaptana ceza kesilir mi bilemedimCok istiyorsan leslie 1 mil yada 20 mekik cek o zaman ceza olarak
Bende bugunu ozetlersem
08:00 kahvalti kepekli ufak sandivic egmegine ince dilim kasar, domates, salata, 6 tane zwytin, sekersiz cay
10:30 yesil cay
12:00 1 kepce domates corba, firinda mantarli tavuk 2 parca, prokoli ve uzerine yogurtlu semizotu, roka
15:00 4 adet kirmizi erik
18:30 salata ve 1 kase yogurt
Birazdan sekersiz cay icicem, yatmadanda yogurt kurunu yerim.
Bugun spor yok
hayir canım herkes yapabiliyor ticker factorden çizelgeni yap ve imza bölümüne BB kod yazarı yapıştırkızlar kilo cizelgesi için pro üye mi olmak gerekiyor ?
tebrikleeeerrrrrrrKizlarrr beni tebrik edin
AVM ye gittim ve firesiz döndüm ne extra birşey yedim nede jctim şimdi bir keyf kahvesi içerim şekersiz
Önceden olsa tok bile gitsem uç beş nugget bi soğuk içecek hiç olmadı milkshake icerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?