Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hosgeldiin aramiza caniim umarim kisa surede hedefine ulasirsin

Dinlenme zorlama kendini canim
@erigim haftaya ekmeksiz yapıcam sporlarım da günlük neyse o olcak bikaç ceza kaldı onlarıda yaparım artık
tmm canım valla bravo

kizlar aksam yemegimide yedim cok sukur saglikli bi gun gecirdim sporu ihmal etsemde
aksam; brokoli salatasi ve semizotu yedim 3 tanede üzüm umarim azimi tutabilir ve gunu kapatirim

kizlar aksam yemegimide yedim cok sukur saglikli bi gun gecirdim sporu ihmal etsemde
aksam; brokoli salatasi ve semizotu yedim 3 tanede üzüm umarim azimi tutabilir ve gunu kapatirim
Tut canım misal birçok diyetin püf noktası 6dan sonra birşey yememek
@erigim esime yemeği bile zor hazirliyorum. Benimde hic istahim ve keyfim yok.
al bende de o kadar valla hem artık bu kilolardan hemde sıcaklardan sıkıldım

Cumayı düşün aklın gitmez hiç oralara

Menüm
(Kızlar dun kirpidesi yedim ve kimse ceza kesmemiş )
Sabah (08:30)
2nektarin
4yk yoğurtla yapılan içecek
Ara(11:00)
4adet eti form mısır patlağı
1yk labne
Öğle(14:00)
Sabahın aynısı elma ile
Ara(16:30)
4adet patlak
1yk kısır
Akşam (18:00)
2kepce mercimek
4yk ciğer sote
Salata

Daha birşey yemen

Spor: 60dk yuruyus
Şimdi gordiona gidiyorum ordada turlayacagim için biraz daha hareket etmiş olurum ama 11saat alışveriş rekorunu kiramam

Pardon ya pasta yedim ben çok ince bir dilim kardeşimin dogum günüydü

Mısır patlakları iki tane öneriliyor çok fazla olmuş seninki

sabah
domates dereotu maydanoz beyaz leynir 1 dilim tambugday ekmegi 1 bardak cay sekersiz

ara_yok

oglen
3 biber dolmasi 2 kasik yogurt

ara
1 fincan sutlu kahve 3 ceviz

aksam
1 kase domates corbasi 2 kasik kabak yemegi 2 kasik yogurt salata 1 dilim kepek ekmegi

ara
1 tarcinli elma 1 cay bardagi sut (olacak henuz yemedim)

1 fincan tarcinli limonlu yesilcay icildi.

Pardon ya pasta yedim ben çok ince bir dilim kardeşimin dogum günüydü
Ben henüz diet yapmadığım için size de bir şey deme hakkım yok erigim. Sonra keseriz cezaları topluca . Pasta kötü olmuş ama doğum günü olup önüne konulunca da insan Tutamıyor kendini anlıyorum.

Telefondan girdiğim için geçmişe bakamadım kızlar

2 kepçe mercimek çorbası içtim.

Şimdide bulgur pilavı ve fırında sebzeli tavuk yicem. Bulgur pilavı 4 kaşık, tavukta 2 küçük but olur . Sonrada yürüyüşe çıkcam

Ben sadece yemeği azaltarak sizce kilo veririm miyim kızlar. Hareket edemiyorum. Mekik falan çekerim diye düşünüyorum ama hiç denemedim alçı ile nasıl spor yapılır ki

@erigim kaptana ceza kesilir mi bilemedim Cok istiyorsan leslie 1 mil yada 20 mekik cek o zaman ceza olarak
Bende bugunu ozetlersem
08:00 kahvalti kepekli ufak sandivic egmegine ince dilim kasar, domates, salata, 6 tane zwytin, sekersiz cay
10:30 yesil cay
12:00 1 kepce domates corba, firinda mantarli tavuk 2 parca, prokoli ve uzerine yogurtlu semizotu, roka
15:00 4 adet kirmizi erik
18:30 salata ve 1 kase yogurt

Birazdan sekersiz cay icicem, yatmadanda yogurt kurunu yerim.
Bugun spor yok

Tatlim yemeğini dediğin gibi azalt,makarna pilav gibi gibi şeyler çok tüketme. Alci kasigina kadar mi yarim mi bilmiyorum ama yarimsa mekik çekebilirsiniz. Yada ayakta hareket yapabilirsin.
Ben sadece yemeği azaltarak sizce kilo veririm miyim kızlar. Hareket edemiyorum. Mekik falan çekerim diye düşünüyorum ama hiç denemedim alçı ile nasıl spor yapılır ki

Mısır patlakları iki tane öneriliyor çok fazla olmuş seninki
Evet canım bu listemde uç tane ama emzirenler bir tane artırıyor her öğünde ondan 4benimki :
Biber dolması çok olmuş sanki gerçi küçükse sorun degil
Afiyet olsun canım
Olur neden olmasın en azından miden küçülür bu süreçte
Leslie yapiyim canım mekik yasak
Tabiki kesilir kaptanı diye yiyek yiyek şişek mi
kızlar kilo cizelgesi için pro üye mi olmak gerekiyor ?
hayir canım herkes yapabiliyor ticker factorden çizelgeni yap ve imza bölümüne BB kod yazarı yapıştır

Kizlarrr beni tebrik edin
AVM ye gittim ve firesiz döndüm ne extra birşey yedim nede jctim şimdi bir keyf kahvesi içerim şekersiz

Önceden olsa tok bile gitsem uç beş nugget bi soğuk içecek hiç olmadı milkshake icerdim

tebrikleeeerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…