hedef 53.00ü görmek bu cuma ve 3 gün kaldı. bir de geçen hafta neler neler yedim bi bilsen bu yaptıklarımın bir kısmı onların cezası @erigim e söz verdim çıkarcam onların acısını diye ve benim sınav dönemim başladı ders çalısmam gerekiyor oturduğum her saniye basenler alıyo başını gidiyor zatenbu kadar sporu nasıl yapıyorsun yaaaa, ben leslie2 mil ve 100 mekik çekip bırakıyorumm. zaten kan ter içinde kalıyorum. seni ayakta alkışlıyorum şu an
hemen farkedilmiyor, birden herkes farketmeye başlıyor :))) ben 14 kilo verdim totalde :)
Ne kadar sürede verdin.maşallah
Benim de en az 10 kg var.ama ben her zaman 59 da takiliyorum
hoşbuldum :) off offf bahsedeyim tembelin tekiyim 170 boy 74 kiloda çalışan ama masa başında hareketsiz bi işim var.evliyim 2 çocuk ve bide hipotiroitim var.hedefim 68 imkansızmı( bundan 9-10 ay önce 66 kiloydum bazı sıkıntılar vardı yedimde yedim unutayım diye kekide yaptım kurabiye yaptım kolanın dibine vurdum sonuç bu 74 benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorum
tabikide imkansız değil. ben 78 le başladım şuan 64 üm ve aslında çokta keyifli.. yeterki kararlı ol ve acıktığında kalorisi az olan yiyeceklere yönel
tabikide imkansız değil. ben 78 le başladım şuan 64 üm ve aslında çokta keyifli.. yeterki kararlı ol ve acıktığında kalorisi az olan yiyeceklere yönel
ekmek çok yemem ama abur cuburu çok yerim çikolata yemezsem elim kolum dökülüyo yaaa çok kötü oluyorum gecenin 11 inde pasta yiyorumsen ekmek tüketiyormusun yada ne gibi beslenme spor programin var ? yaklasik 3 ay sanirim ramazani cikirinca 14 kilo olabilcek birsey...ben kendimi gelemedim cumartesi asiri gec cikisim isten tüm uyku düzenimi herseyimi bozdu bugünde erken basliycam umarim erken yatar yarin güzel spor yapip düzgün beslenirim umarim.
sen ekmek tüketiyormusun yada ne gibi beslenme spor programin var ? yaklasik 3 ay sanirim ramazani cikirinca 14 kilo olabilcek birsey...ben kendimi gelemedim cumartesi asiri gec cikisim isten tüm uyku düzenimi herseyimi bozdu bugünde erken basliycam umarim erken yatar yarin güzel spor yapip düzgün beslenirim umarim.
ekmek çok yemem ama abur cuburu çok yerim çikolata yemezsem elim kolum dökülüyo yaaa çok kötü oluyorum gecenin 11 inde pasta yiyorum
tarçınlı türk kahvesi içmeye başladıktan sonra hiç tatlı aramıyorum.
Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği olarak tüketiyorum. makarna, pilav,patates tüketmiyorum. kesinlikle öğlen ve akşam yoğurt tüketiyorum. sebze yemeklerimi ya yağsız ya da yarım kaşık yağla yapıyorum. salatalarıma bile yağ katmıyorum limonla soslandırıyorum. bol limonlu su, tarçınlı türk kahvesi içiyorum. yeşilçay içiyorum. spor olarakta yürüyüş yapmaya çalışıyorum aradada egzersiz yapıyorum. 6 dan sonra hiçbişi yemiyoorum bide. kaçamaklarım da da kalorilerine bakıp tadımlık yapıyorum sonrada onları telafi edici şeyler yapıyorum. proteinimi de eksik etmiyorum.
tarçınlı türk kahvesi içmeye başladıktan sonra hiç tatlı aramıyorum.
Yoğurt çok tok tutuyordu iki gundur test ettimgünaydııın
sabah:
yarım kase yoğurt
1dilim yufka ekmek
2küçük dilim peynir
1 kupa yeşil çay
8fındık
Uyuma rakibe uyursan metabolizmanda uyurben gece fazla yorgundm heralde gözümü yeni acabildim hemen kahvaltimi yaptim. 1 dilim omlet, biraz peynir domates ve 2 bardak sekersiz cay ictim :)
48 olsun mu hedefinCanım ben 50 olur demiştim diyetisyen 47 48 dedi.
Darısı bize :)Kızlar yeni cicilerimi giyince sabahtan beri herkes sen eriyorsun, ne kadar zayıfladın diye iltifat ediyor.. çok sevindirik oldum kiiiimotivasyonum tepelerdeeee
HarikasinMerhaba kızlar bende ancak yazabiliyorum gece geldik (eşimi götürdüm datça olunca) sabah işe gittim ama maf durumdayım akşamada eşimin kuzeni yemeğe geliyor koştur koştur yıkılıp kalacamHaftasonu kaçamak olacak sadece dün dönerken minik paket hoşbeş yedim çünkü şekerim düştü onun dışında aynen diyetime uydum.
Bir iki kg daha gitsin fark ederlersüperrrrrdarısı başıma. henüz hiç kimse benim zayıfladığımın farkına bile varmıyor. yaaa koskoca 4 kilo verdim ama ıhıh kimse farketmiyor
Kahveye limon sık bir iki damla yut canimCanım bende Ankaradayım Göksu PArkının orda oturuyorum sen nerde oturuyorsun?
Geçmiş olsun canım bende de şuan çok kötü ishal üşüme var salgın mı var nedir?
İpi bu şekilde deneyim bende bakalım inş şikayete gelmezler
Süper olur canım bence :)
Çok güzel olmuşsun maşallah:)
Benim sorunum büyük hedef galiba i zaman ilk hedef benimde 75:)benimde ilk hedefim 65 olmaktı, onu başardım. şimdide 59 olmak, sonrada 53 de bitirmek sonrasında da korumak. küçük hedefler koymak daha çok motive ediyor beni.
Haftaya idare ederiz ama kaçamak yokhedef 53.00ü görmek bu cuma ve 3 gün kaldı. bir de geçen hafta neler neler yedim bi bilsen bu yaptıklarımın bir kısmı onların cezası @erigim e söz verdim çıkarcam onların acısını diye ve benim sınav dönemim başladı ders çalısmam gerekiyor oturduğum her saniye basenler alıyo başını gidiyor zatençook teşekkür ederim bu arada ama haftaya tempo düşücek biraz
son hedef ne kaça kadar düşmek istiyorsunonu bi vereyim canım gerisi gelir keşke versem
Supertabikide imkansız değil. ben 78 le başladım şuan 64 üm ve aslında çokta keyifli.. yeterki kararlı ol ve acıktığında kalorisi az olan yiyeceklere yönel
ayyyy gerçektenmii çok güzel vermişsin kiloyu.inşallah bendee .bide bana dr ömür boyu b12 iğnesi olman lazım haftada bir dedi bende kilo yapıyo diye yaptırmıyorum iğneleri
Canim hastalardan vazgrcmelisin ve iğneleri ihmal etmeekmek çok yemem ama abur cuburu çok yerim çikolata yemezsem elim kolum dökülüyo yaaa çok kötü oluyorum gecenin 11 inde pasta yiyorum
tiyolari aldıkEkmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği olarak tüketiyorum. makarna, pilav,patates tüketmiyorum. kesinlikle öğlen ve akşam yoğurt tüketiyorum. sebze yemeklerimi ya yağsız ya da yarım kaşık yağla yapıyorum. salatalarıma bile yağ katmıyorum limonla soslandırıyorum. bol limonlu su, tarçınlı türk kahvesi içiyorum. yeşilçay içiyorum. spor olarakta yürüyüş yapmaya çalışıyorum aradada egzersiz yapıyorum. 6 dan sonra hiçbişi yemiyoorum bide. kaçamaklarım da da kalorilerine bakıp tadımlık yapıyorum sonrada onları telafi edici şeyler yapıyorum. proteinimi de eksik etmiyorum.
ben şimdi meyve ile blenderdan geçirip iciyorumcok güzel oluyor hemde tok tutuyorgercekten müthissinama ben yogurt yiyemiyorum tek ya corbanin icinde olcak yada etle karisik yada ne bileyim yemekle ic ice böyle ayri kasede yiyemiyorum tarcinli türk kahvesi denigcem tskler yesil cayi ihmal ettim sporuda o tadimlik olayina dönsemde iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?