Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar acaba bunu yapsammı?
Canım yine sen bilirsin ama sütle yeşilçay nasıl bir kimyasal tepkime oluşturuyor insanlar izerinde denenmiş mi? Pek bilindik birşey değil. Sütle birlikte çoğu ilaç içilemez mesela. Yeşil çay da biraz fazla içersem bana çarpıntı yapıyor. Günde birkere falan içsen belki olabilir ama sadece bunlardan oluşan bir diyet bana hiç mantıklı gelmedi. Süt insan sindirim sisteminde (bebekler hariç) sıvı bir besin gibi değil katı bir besin gibi sindirilir. Çünkü bizim midemizde süt proteinini sinidirebikecek enzim yok. Bu sebeple sadece süt tüketmek kabız yapar. Yeşil çay ise bağırsak florasındaki yararlı bakterilerin bir anda dışarı atılmasıyla kolay tuvalete çıkmayı sağlar evet ama aşırı kullanımda flora kendini yenileyemeyeceği için oda kabız yapabilir. Benim doktorum bana tamamen yasakladı yeşil çayları. Tabi bunlar benim düşüncelerim.

Yeşil çay dan korkum tansiyonum düşük. Acaba iki gün uygulayabileceğim basit bi detox bileniniz varmı?

bugün misafirler vardı kahvaltıdan sonra yediğim o kapalı yiyecekler kaçamak değil her gelenin sürekli diyette misin sorularına sinir olduğum için yedim hem de küçük kuzenime eşlik ettim

sabah:
2kaşık tuzlu yoğurt
1-2dilim ekmek
2çay kaşığı reçel
2yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan (közlenmiş)
1kupa yeşil çay

ara: 1 avuç balık kraker
1 dilim mısır patlağı

daha spor yapamadım misafirlerden dolayı ve dün geceden beri elektrik kesikti tekrar gitme ihtimali var gitmezse yapmayı planlıyorum

Balık kraker mi?

öğle :

1 kepçe mercimek çorbası
1kase yoğurt
3kaşık bulgur pilavı
2kaşık tuzlu yoğurt
çeyrek dilim ekmek
salata

ara : 8-10 fındık

neyse ben menumu yazayim

sabah
1 salanmis yumurrta domates nane dereotu maydonoz suzme beynir 1 dilim tam bugday

ara_yok

ogle
2 kusbasili biber dolmasi 1 kase yogur 1 dilim ekmek

ara
1 fincan tarcinli limonlu yesilcay 3 ceviz

aksam
bi kocaman kase salata ayran 1 bardak tam tahilli ekmek

ara
tarcinli elma 1 cay bardagi sut (olacak henuz yemedim bunu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…