Tam tahıllı simitler var. Çoğu pastanede ve bazı marketlerde (kipa gibi) oluyor. Tam buğday unundan yapılıyor içinde keten tohumu falanda oluyor kipadakinin. Ben çok seviyorum ama yağ açısından içeriğini bilemiyoruz tabi. Ödül olarak yenilebilir.Kalori cetveli yukledim. Bugün yediklerime baktım 1690 kalori.aslında çok değil ama sıfır hareket olunca gitmiyor tabii. Simit sizce diet te yene bilir mi
kimyageri takımlar arası ilk uctesin tebrik ederim canım daim olsun :)CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 429. ETAP SONUC LİSTELERİ
28 AĞUSTOS-4 EYLÜL 2015
TAKIM DERECELERİ
...................1.TAKIM % 0,73
.................9. TAKIM % 0,69
....................14.TAKIM % 0,6
BİREYSEL DERECELER
1. takımdan.................maviaşk................%4.7
1. takımdan.........................gulfuren...........................%3.56
10. takımdan...............................Kimyager....................................%2,89
Afiyet olsun canımSABAH:
30 g cornflakes
3 yemek kaşığı yoğurt
AKŞAM(16:00):
3-4 yemek kaşığı pilav
1 tabak etli güveç
17:00 civarında 1 form bisküvi
2.5 L su içtim
SPOR:
10 dk eliptik bisiklet
200*3 ve 200*3 iki farklı bacak hareketi
Yaklaşık yarım saat masa tenisi
20 dk yürüyüş
:)anlaşıldı onu da listeye yazıyorum
Bence calori işi yaş misal benim günlük 1950cal almam gerek ama caloriye bakar iş yapatsam dünyanın abur cuburu sığar önemli olan sağlıklı bir liste uygulamak çünkü aynı caloride 4dlm ekmek mi yoksa yağlı bir simit mi yada 2dlm peynir mi bir cikolatamiKalori cetveli yukledim. Bugün yediklerime baktım 1690 kalori.aslında çok değil ama sıfır hareket olunca gitmiyor tabii. Simit sizce diet te yene bilir mi
Haftaya birinciyi birde 8.olmaktan ziyade yuzdemiz %30un altında aldık notayıBu hafta 8 olmusuzama üzülmeyin bundan sonra çok daha başarılı olacağız inşallah. Ben diete henüz baslamasamda takipteyim. Bol su bol hareket ve inanç ile incelecegiz hepimiz. İyi geceler kızlar . bellek! Bekledim kime gelmedi gidip yatayim bari
Susam yağlı hemde zamanla reflu gibi sorunlar çıkarıyor çalışırken yedim simidi pogacayi mide hasat şimdi çok sevsemde yiyemiyorumSağol cnim cevap içi n susam çok yağlı değil mi . ben sabahları kahvaltı pek yapamıyor unda simitkolay geldiği için sormustum
İyi yolculuklar ptesi gorusuruzKızlar ben haftasonu yokum ama pazartesi her yediğimi yazacam foto koyacam. Saat 03:00 Datçaya gidiyorum pazartesi sabah geliyorum haftasonunuz kaçamaksız geçsin hoşcakalın :)
Günaydın: DHerkese iyigeceleerrr
Bilmiyorum pek TV izlemek film izleriz genelde bizIyi geceler kizlar cikista arkadasla biraz lafladim az önce geldim eve. @erigim.kacamak filan yok vallah haril haril.calistim birde benim is ayakta sagdan sola.kosuyorum..sabah spor salonundaydim..kahvalti sadece cevit yedim.giderjeb acikiyor gibiydim ama istahsiz...simdi is cikisi gercekten aciktim2 saat daha ayakta olurum bol salata ile bir lahmacun tüketecem sabirim kimdi hatirlamiyorum ama biri diyette simit.yenir mi yazmis simit=trans yağ, şeker, beyaz un yani diyetteyim yada saglikli besleniyorum dersem istisna olarak 1/4 simit anca ama aslinda hayir ama asiri kati olmaninda bir faydasi yok diyett cikmaza giriyor beni böyle sev diye bir dizi kesfettim Allahim böyle tatli bir cift olamaz
:) güzel olmuşyaptım sporumu da ara öğünümün cezasını da
leslie 3 miles x 2 /biri ceza
parmak ucunda atlayınca ve ipi yere çok değdirmeyince deprem etkisi yaratmıyo test ettim ruhları bile duymaz,
Alılveriş merkezine gidince bir bakıyım ipe. (alt komşumuz bu durumdan pek memnun kalmayabilir)
İshale patates püresi ve muzun iyi geldiğini söylemişti doktor. Kustuysa rahatlamıştır. Geçmiş olsun.Günaydın kızlar uykusuz bir gece
Oğlum emmek için uyaniyo eşimde gece bi baktım kusma ishal üşümekendisi gidemezdi dra bende bebeği birakamam şimdi biraz uyudu inşallah düzelmiştir
Çizgi filmlerdeki uykusuzlar gibiyim
Sağol canım deneyelimİshale patates püresi ve muzun iyi geldiğini söylemişti doktor. Kustuysa rahatlamıştır. Geçmiş olsun.
günaydın canimGünaydın kizlar
Geçmiş olsunGünaydın kızlar uykusuz bir gece
Oğlum emmek için uyaniyo eşimde gece bi baktım kusma ishal üşümekendisi gidemezdi dra bende bebeği birakamam şimdi biraz uyudu inşallah düzelmiştir
Çizgi filmlerdeki uykusuzlar gibiyim
Kızlar km hesaplayici sayaç istiyorum ne iberirsiniz telde var ama çocukla tel pek yanyana olmuyor
menün harika. aynen ben de hedef büyük bu haftaKızlar günaydın .
Dün akşam 1 porsiyon kuru fasulye yedim sadece. Ekmek fln yemedim hiç.
Sabahta 1 yumurta , 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği ve bol çay :))
Sabah tartıldığımda 64 geldim kızlar. Bu hafta çok sıkcam kendimi kaçamak yapmcm inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?