Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar sonunda tel tamirden geldi
:KK53: nasılsınız gorusmeyeli. Erigim bugün tqrtildim zar zor ama tabii alçı ile kilo 82 .3 çıktı. Alçı ne kadar geliyor bilmediğim için emin olamadim ama sanırım kilo almisim. Bir aydır sıfır hareket normal tabii. Haftaya cumaeger alçı çıkarsa baslayacagim bende diyete :KK53:

:KK53: nasılsınız gorusmeyeli. Erigim bugün tqrtildim zar zor ama tabii alçı ile kilo 82 .3 çıktı. Alçı ne kadar geliyor bilmediğim için emin olamadim ama sanırım kilo almisim. Bir aydır sıfır hareket normal tabii. Haftaya cumaeger alçı çıkarsa baslayacagim bende diyete :KK53:
hadi bakalım alçı çıkınca tartil bide alıcının kilosunu öğrenelim: D

Teşekkürler verdiğin bilğiler için. :KK68:58 kiloyum. 21 yaşındayım.

Ama burası 11 km uzunluğunda falan. Ben burayı çok hızlı yürüsem bile hiç terlemiyorum. Yorulmuyorum. Normaldede ege ünv. Okıyorum belki biliyorsundur çok büyük. Laboratuvardan yemekhaneye kütüphaneye falan yürüyorum sürekli. Bünyem yürümeye çok alışkın. Napsam ki acaba?
İp atla ip

Saat 6gibi
Ara: 1.5kurabiye
Yeşil çay
Bide ilk kez süt reçeli yapmıştım onu test ettim başarılı
xenforo-smilies-kk26.gif

Birazdan da Leslie 3mile yapmayı planlıyorum babam geç geldi spora gidemedim o yüzden. Yaparsam yazarım

SABAH:
30 g cornflakes
3 yemek kaşığı yoğurt

AKŞAM(16:00):
3-4 yemek kaşığı pilav
1 tabak etli güveç

17:00 civarında 1 form bisküvi

2.5 L su içtim

SPOR:
10 dk eliptik bisiklet
200*3 ve 200*3 iki farklı bacak hareketi
Yaklaşık yarım saat masa tenisi
20 dk yürüyüş

Kalori cetveli yukledim. Bugün yediklerime baktım 1690 kalori.aslında çok değil ama sıfır hareket olunca gitmiyor tabii. Simit sizce diet te yene bilir mi

Bu hafta 8 olmusuz :KK22: ama üzülmeyin bundan sonra çok daha başarılı olacağız inşallah. Ben diete henüz baslamasamda takipteyim. Bol su bol hareket ve inanç ile incelecegiz hepimiz. İyi geceler kızlar . bellek! Bekledim kime gelmedi gidip yatayim bari :KK68:

Kızlar ben haftasonu yokum ama pazartesi her yediğimi yazacam foto koyacam. Saat 03:00 Datçaya gidiyorum pazartesi sabah geliyorum haftasonunuz kaçamaksız geçsin hoşcakalın :)

Iyi geceler kizlar cikista arkadasla biraz lafladim az önce geldim eve. @erigim.kacamak filan yok vallah haril haril.calistim birde benim is ayakta sagdan sola.kosuyorum..sabah spor salonundaydim..kahvalti sadece cevit yedim.giderjeb acikiyor gibiydim ama istahsiz...simdi is cikisi gercekten aciktim :rolleyes: 2 saat daha ayakta olurum bol salata ile bir lahmacun tüketecem sabirim :oops: kimdi hatirlamiyorum ama biri diyette simit.yenir mi yazmis :KK70::KK70: simit=trans yağ, şeker, beyaz un yani diyetteyim yada saglikli besleniyorum dersem istisna olarak 1/4 simit anca ama aslinda hayir ama asiri kati olmaninda bir faydasi yok diyett cikmaza giriyor :cry: beni böyle sev diye bir dizi kesfettim Allahim böyle tatli bir cift olamaz :D

Sağol cnim cevap içi n susam çok yağlı değil mi . ben sabahları kahvaltı pek yapamıyor unda simitkolay geldiği için sormustum
bende kahvaltı yapamadığım için aldım bu kiloları hele sınav zamanı :( simit ye okula git simit ye okula git zaten dersten dolayı oturur pozisyondayım sürekli. basenlerimi saklayamaz olmuştum simit yüzünden. acil durumlar harici kestim simidi

Ankara dayim canım
İstanbuldayım ben:KK19:
Kıyamam sana ya. Azim denen şey bu olsa gerek. :KK9:

Alılveriş merkezine gidince bir bakıyım ipe. (alt komşumuz bu durumdan pek memnun kalmayabilir) :KK70:

Back