Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ariyorum ariyorum imza bölümünü bulamiyorum sadece pro üyelerde mi var imza bölümü :KK11: her defasinda copy pasteleda eklenmez ki :KK67:

weight.png

Benim bugün gayet iyi geçiyor sabah kahvaltıda canım hiç bişey istemedi o yüzden yapmadım öğleye ise biber dolması yedim 2 tane ufak boy ve bulgurla doldurumuş :kk77:
jillianla birlikte 30 dkda spor yaptık bu arada :KK9:
Cumaya bomba gibi bi giriş yapıcam şaşıracaksınız:KK49: :cool:

Selam kızlar. bu gün de tatlı krizimi başarıyla atlattım. Çok mutluyum :) Ama hiç spor yapasım yok. Spor yapan varsa yazsında motive olalım.

Herkes pek bir iddialı benim hedef bu hafta 53e yaklaşmak en az. yarışmada ilk üç bizden çıkmasın  
xenforo-smilies-kk49.gif
xenforo-smilies-kk02.png
xenforo-smilies-kk02.png

ariyorum ariyorum imza bölümünü bulamiyorum sadece pro üyelerde mi var imza bölümü :KK11: her defasinda copy pasteleda eklenmez ki :KK67:

weight.png
Forumda okudum imza bçlümü uzun zamandır düzenlemedeymiş. Şu an kullanılamıyormuş. İsterseniz bu çizelgeleri cuma günü paylaşalım.

Selam kızlar. bu gün de tatlı krizimi başarıyla atlattım. Çok mutluyum :) Ama hiç spor yapasım yok. Spor yapan varsa yazsında motive olalım.
Kahvaltıdan sonra spor salonuna uçtum ben.20 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş 10 dk eliptik bisiklette takıldım.E hadi ayaklanın siz de

Kızlar Leslie 3miles ve 1mile kaç kalori yaktırıyor tahmini bileniniz var mı

kahvaltimida adam akilli yaptim :21: 2 domates 2 yumurtayla menemen yaninda beyaz peynir ve ceviz...ekmekk yokkkkk:rolleyes::rolleyes: ekmeksizlige alistim sanirim..sadece hastayken etimek ve simit yemistim :KK61: Cumayi iple cekiyorum :KK73: aksam spor yapmak istiyorum isden sonra evde..ama her yanim sizliyor :KK70:
Karatay kaçamak affetmez demiştim AA çok canın tatlı istediğinde süt kaynağıyla gunkurusuna izin veriyor haftada bir
Öğle:
1tabak karnabahar yemeği (neredeyse yağsız)
Yarım kase cacık
1kepçe mercimek çorbası
1dilim ekmek
Salata
Şalgam

Ara: 8-10 fındık
Ohhh

weight.png
Olmuş ama benimki olmadı :(yanı onizlemede gorunuyor yazıların altında göremiyorum: (
Benim bugün gayet iyi geçiyor sabah kahvaltıda canım hiç bişey istemedi o yüzden yapmadım öğleye ise biber dolması yedim 2 tane ufak boy ve bulgurla doldurumuş :kk77:
jillianla birlikte 30 dkda spor yaptık bu arada :KK9:
Cumaya bomba gibi bi giriş yapıcam şaşıracaksınız:KK49: :cool:
Anam rakipler dişli cikti
Ben bebekle iki kez çıktım yarımşar saaat
Herkes pek bir iddialı benim hedef bu hafta 53e yaklaşmak en az. yarışmada ilk üç bizden çıkmasın  
xenforo-smilies-kk49.gif
xenforo-smilies-kk02.png
xenforo-smilies-kk02.png
Ciksin süper olur
Forumda okudum imza bçlümü uzun zamandır düzenlemedeymiş. Şu an kullanılamıyormuş. İsterseniz bu çizelgeleri cuma günü paylaşalım.
Herkes çizelgesini yapsın cumadan cumaya guncelleriz
Kahvaltıdan sonra spor salonuna uçtum ben.20 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş 10 dk eliptik bisiklette takıldım.E hadi ayaklanın siz de
Oooo bravo
Kızlar Leslie 3miles ve 1mile kaç kalori yaktırıyor tahmini bileniniz var mı
canım bir mile 1.6km ordan hesapla tahmini

Ben jojo oldugu icin cok cnm SIKildi ya 3-4 gün koyverdim hemen verdigimden fazlasini geri aldim :KK43: cok hizli verdigimdenmi yada kim o kadar yese kilo alirmiydi o_O taabi sporda yapmamistim :KK43: neyse gecmise bakmamak lazim:KK22:

Bende spor yaptım azcık :) sonrada tarçınlı türk kahvemle limonlu suyumu içtim kızlar.. Akşam yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum tostla geçiştirsem mi acaba ki :/

Back