Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

IMG_20150904_193228.jpg
Akşam yemeğim eşim dünkileri ısıtıp banada salata yapmış ben kötü olunca:) Yemek yiyince baş ağrısı falan azaldı biraz.
4 yk patlıcan yemeği
1 kase (2 kepçe) erişte-yeşil mercimek çorbası
1 bardak ayran
yeşillik-domates salata
1 dilim çabata ekmeği

Bu akşam yürümeyi bıraktım. Koşuyorum çok eğlenceli. Biglooser daki antrenör koşmanın kilo vermenin en iyi yolu olduğunu söylemişti.

kilona bakmadim canim ama benim gibibfazla kilolular icin cok agir sporlar degil yurume daha dogrusu tempolu yurume kilo vermede daha etkiliymis. bilimsel bi makalede okumustum bulabilirsem koyarim agir sporlar yapinca vucut karbonhidrat yakiyor yani o gun aldigimiz karbonhitrati acil enerjiye ihtiyaci oldugu icin, ama hafif tempolu sporda yagdan yakip enerjiye ceviriyor sure bol rahat oldugu icin gibi bir aciklamasi vardi. Kilo verirken kardiyodan daha fazla agirlik calismak da bu yuzden onemliymis . Spor yapabiliyorsan bence kesinlikle güc egzersizleri de yapmalisin :) kosmak da hojdir ema banena diyorum kosamadigim icin ajahbs

kilona bakmadim canim ama benim gibibfazla kilolular icin cok agir sporlar degil yurume daha dogrusu tempolu yurume kilo vermede daha etkiliymis. bilimsel bi makalede okumustum bulabilirsem koyarim agir sporlar yapinca vucut karbonhidrat yakiyor yani o gun aldigimiz karbonhitrati acil enerjiye ihtiyaci oldugu icin, ama hafif tempolu sporda yagdan yakip enerjiye ceviriyor sure bol rahat oldugu icin gibi bir aciklamasi vardi. Kilo verirken kardiyodan daha fazla agirlik calismak da bu yuzden onemliymis . Spor yapabiliyorsan bence kesinlikle güc egzersizleri de yapmalisin :) kosmak da hojdir ema banena diyorum kosamadigim icin ajahbs
Teşekkürler verdiğin bilğiler için. :KK68:58 kiloyum. 21 yaşındayım.

Ama burası 11 km uzunluğunda falan. Ben burayı çok hızlı yürüsem bile hiç terlemiyorum. Yorulmuyorum. Normaldede ege ünv. Okıyorum belki biliyorsundur çok büyük. Laboratuvardan yemekhaneye kütüphaneye falan yürüyorum sürekli. Bünyem yürümeye çok alışkın. Napsam ki acaba?

Eki Görüntüle 1624115
Akşam yemeğim eşim dünkileri ısıtıp banada salata yapmış ben kötü olunca:) Yemek yiyince baş ağrısı falan azaldı biraz.
4 yk patlıcan yemeği
1 kase (2 kepçe) erişte-yeşil mercimek çorbası
1 bardak ayran
yeşillik-domates salata
1 dilim çabata ekmeği
Afiyet olsun düşünceli eş
Saat 22 de 1 elma yemeyi düşünüyorum
Bu arada pilates topunda 30 mekik çektim

Siz hiç bir şey yemiyormussunuz yasa.benim ki fazla gelebilir size
yiyoruz canım neden fazla gelsin ki sen daha düşük kilodasin

bende evde bişeyler yapmaya çalışıyorum kendi başıma, spor salonuna da gitmeye hiç fırsatım olmuyor.
Benim annemde sadece sabahları aç karna 100 mekik çekerek 13 kilo verdi. Yediklerinede azcık dikkat etti. 2 sene oldu mekik falan çektiğide yok hala almadı maşallah. Ama yarım mekik değil tam mekik ve hiç ara vermeden çekiyordu. Ağırlık olarak kardeşimi oturtuyordu bacağına. Ama çok zor ben 50 den fazla aralıksız çekemiyorum. Oda benim gibi yürüyemez. Herkesin sporu farklı işte.

Back