Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kalori cetveli yukledim. Bugün yediklerime baktım 1690 kalori.aslında çok değil ama sıfır hareket olunca gitmiyor tabii. Simit sizce diet te yene bilir mi
Tam tahıllı simitler var. Çoğu pastanede ve bazı marketlerde (kipa gibi) oluyor. Tam buğday unundan yapılıyor içinde keten tohumu falanda oluyor kipadakinin. Ben çok seviyorum ama yağ açısından içeriğini bilemiyoruz tabi. Ödül olarak yenilebilir.

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 429. ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
28 AĞUSTOS-4 EYLÜL 2015

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

0022.gif
...................1.TAKIM % 0,73:nazar: :KK9:En Büyük TÜRKİYE
0023.gif
.................9. TAKIM % 0,69 :nazar::KK76::KK68:

0024.gif
....................14.TAKIM % 0,6 :nazar::KK76::KK60:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

0022.gif

1. takımdan.................maviaşk................%4.7En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK76:

0023.gif

1. takımdan.........................gulfuren...........................%3.56:nazar::KK9::KK70:

0024.gif

10. takımdan...............................Kimyager....................................%2,89:nazar::KK60::KK28:

clipart-thumbs-up-happy-smiley-emoticon-512x512-8595.png
kimyageri takımlar arası ilk uctesin tebrik ederim canım daim olsun :)

SABAH:
30 g cornflakes
3 yemek kaşığı yoğurt

AKŞAM(16:00):
3-4 yemek kaşığı pilav
1 tabak etli güveç

17:00 civarında 1 form bisküvi

2.5 L su içtim

SPOR:
10 dk eliptik bisiklet
200*3 ve 200*3 iki farklı bacak hareketi
Yaklaşık yarım saat masa tenisi
20 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım
anlaşıldı onu da listeye yazıyorum o_O
:)
Kalori cetveli yukledim. Bugün yediklerime baktım 1690 kalori.aslında çok değil ama sıfır hareket olunca gitmiyor tabii. Simit sizce diet te yene bilir mi
Bence calori işi yaş misal benim günlük 1950cal almam gerek ama caloriye bakar iş yapatsam dünyanın abur cuburu sığar önemli olan sağlıklı bir liste uygulamak çünkü aynı caloride 4dlm ekmek mi yoksa yağlı bir simit mi yada 2dlm peynir mi bir cikolatami
Bu hafta 8 olmusuz :KK22: ama üzülmeyin bundan sonra çok daha başarılı olacağız inşallah. Ben diete henüz baslamasamda takipteyim. Bol su bol hareket ve inanç ile incelecegiz hepimiz. İyi geceler kızlar . bellek! Bekledim kime gelmedi gidip yatayim bari :KK68:
Haftaya birinciyi birde 8.olmaktan ziyade yuzdemiz %30un altında aldık notayı :(
Sağol cnim cevap içi n susam çok yağlı değil mi . ben sabahları kahvaltı pek yapamıyor unda simitkolay geldiği için sormustum
Susam yağlı hemde zamanla reflu gibi sorunlar çıkarıyor çalışırken yedim simidi pogacayi mide hasat şimdi çok sevsemde yiyemiyorum :( arada sırada ancak oda gün boyu rahatsız ediyor
Kızlar ben haftasonu yokum ama pazartesi her yediğimi yazacam foto koyacam. Saat 03:00 Datçaya gidiyorum pazartesi sabah geliyorum haftasonunuz kaçamaksız geçsin hoşcakalın :)
İyi yolculuklar ptesi gorusuruz
Herkese iyigeceleerrr:KK30:
Günaydın: D
Iyi geceler kizlar cikista arkadasla biraz lafladim az önce geldim eve. @erigim.kacamak filan yok vallah haril haril.calistim birde benim is ayakta sagdan sola.kosuyorum..sabah spor salonundaydim..kahvalti sadece cevit yedim.giderjeb acikiyor gibiydim ama istahsiz...simdi is cikisi gercekten aciktim :rolleyes: 2 saat daha ayakta olurum bol salata ile bir lahmacun tüketecem sabirim :oops: kimdi hatirlamiyorum ama biri diyette simit.yenir mi yazmis :KK70::KK70: simit=trans yağ, şeker, beyaz un yani diyetteyim yada saglikli besleniyorum dersem istisna olarak 1/4 simit anca ama aslinda hayir ama asiri kati olmaninda bir faydasi yok diyett cikmaza giriyor :cry: beni böyle sev diye bir dizi kesfettim Allahim böyle tatli bir cift olamaz :KK70:
Bilmiyorum pek TV izlemek film izleriz genelde biz
Karatayinda bozma arttik bu hafta uy düzgün şekilde leptinin çalışsın yağlar gitsin
yaptım sporumu da ara öğünümün cezasını da

leslie 3 miles x 2 /biri ceza
:) güzel olmuş

Günaydın kızlar uykusuz bir gece
Oğlum emmek için uyaniyo eşimde gece bi baktım kusma ishal üşüme :( kendisi gidemezdi dra bende bebeği birakamam şimdi biraz uyudu inşallah düzelmiştir
Çizgi filmlerdeki uykusuzlar gibiyim :(

benim kahvaltiyla ugrasamam diyenlere tavsiyem istanbuldaysaniz belediyenin altin ekmegi cok guzel bi kurtarici, bit de artik butun pastanelerde tam tahilli glutensiz ya da ne biliyim kepekli kuru pogacalar var diyet yapanlar icin , aslinda diyet urunlerde oldukca ulasilabilir ama biz simit kolay diye kendimizi kandiriyoruz bazen :)

sabah
1çay kaşığı reçel
1 dilim ekmek
3parmak patates
domates
yeşil çay

sabah sporumu da yapıyorum yazarım birazdan

Oğlum emmek için uyaniyo eşimde gece bi baktım kusma ishal üşüme :KK43: kendisi gidemezdi dra bende bebeği birakamam şimdi biraz uyudu inşallah düzelmiştir
Çizgi filmlerdeki uykusuzlar gibiyim :KK43:
İshale patates püresi ve muzun iyi geldiğini söylemişti doktor. Kustuysa rahatlamıştır. Geçmiş olsun.

Kızlar km hesaplayici sayaç istiyorum ne iberirsiniz telde var ama çocukla tel pek yanyana olmuyor

Oğlum emmek için uyaniyo eşimde gece bi baktım kusma ishal üşüme :KK43: kendisi gidemezdi dra bende bebeği birakamam şimdi biraz uyudu inşallah düzelmiştir
Çizgi filmlerdeki uykusuzlar gibiyim :KK43:
Geçmiş olsun

Kızlar günaydın .

Dün akşam 1 porsiyon kuru fasulye yedim sadece. Ekmek fln yemedim hiç.

Sabahta 1 yumurta , 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği ve bol çay :))

Sabah tartıldığımda 64 geldim kızlar. Bu hafta çok sıkcam kendimi kaçamak yapmcm inşşşş

Kızlar km hesaplayici sayaç istiyorum ne iberirsiniz telde var ama çocukla tel pek yanyana olmuyor

Ben dün akşam resmini yolladığım aleti kullanıyorum. Ama biz onu 6 sene önce falan almıştık. 30 tl falan fiyatı. Telefonuna nike+ uygulamasını indirirsen çok daha doğru bir ölçüm yapıyor gsp den ölçüyor çünki ve seni gaza getiriyor. Padometer diye arartırsan internette markalarla ilgili kullanıcı yorumları var.

Kızlar günaydın .

Dün akşam 1 porsiyon kuru fasulye yedim sadece. Ekmek fln yemedim hiç.

Sabahta 1 yumurta , 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği ve bol çay :))

Sabah tartıldığımda 64 geldim kızlar. Bu hafta çok sıkcam kendimi kaçamak yapmcm inşşşş
menün harika. aynen ben de hedef büyük bu hafta

Back