- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Ne güzel sakin canım bizim burda tıka basa dolu yürüyüş yapamıyorsun insandan
süpersin canımm, keşke bizim buralarda da öyle yerler olsa.Bu akşam yürümeyi bıraktım. Koşuyorum çok eğlenceli. Biglooser daki antrenör koşmanın kilo vermenin en iyi yolu olduğunu söylemişti.
ben yapmadımmmm laptanımmmEe kızlar kaçamak yapan var mi anlatın bakalim
Burdada kimse yok. Korkuyorum biraz. Bakalım kışın ne yapıcam?Ne güzel sakin canım bizim burda tıka basa dolu yürüyüş yapamıyorsun insandan
Bu akşam yürümeyi bıraktım. Koşuyorum çok eğlenceli. Biglooser daki antrenör koşmanın kilo vermenin en iyi yolu olduğunu söylemişti.
Teşekkürler verdiğin bilğiler için.kilona bakmadim canim ama benim gibibfazla kilolular icin cok agir sporlar degil yurume daha dogrusu tempolu yurume kilo vermede daha etkiliymis. bilimsel bi makalede okumustum bulabilirsem koyarim agir sporlar yapinca vucut karbonhidrat yakiyor yani o gun aldigimiz karbonhitrati acil enerjiye ihtiyaci oldugu icin, ama hafif tempolu sporda yagdan yakip enerjiye ceviriyor sure bol rahat oldugu icin gibi bir aciklamasi vardi. Kilo verirken kardiyodan daha fazla agirlik calismak da bu yuzden onemliymis . Spor yapabiliyorsan bence kesinlikle güc egzersizleri de yapmalisin :) kosmak da hojdir ema banena diyorum kosamadigim icin ajahbs
inşAllah bir gün sizin oralara da yapılır. Sen hiç canını sıkma herkese uygun bir spor mutlaka varsüpersin canımm, keşke bizim buralarda da öyle yerler olsa.
bende evde bişeyler yapmaya çalışıyorum kendi başıma, spor salonuna da gitmeye hiç fırsatım olmuyor.inşAllah bir gün sizin oralara da yapılır. Sen hiç canını sıkma herkese uygun bir spor mutlaka var
ekteki ne bende istiyorum
Afiyet olsun düşünceli eşEki Görüntüle 1624115
Akşam yemeğim eşim dünkileri ısıtıp banada salata yapmış ben kötü olunca:) Yemek yiyince baş ağrısı falan azaldı biraz.
4 yk patlıcan yemeği
1 kase (2 kepçe) erişte-yeşil mercimek çorbası
1 bardak ayran
yeşillik-domates salata
1 dilim çabata ekmeği
yiyoruz canım neden fazla gelsin ki sen daha düşük kilodasinSaat 22 de 1 elma yemeyi düşünüyorum
Bu arada pilates topunda 30 mekik çektim
Siz hiç bir şey yemiyormussunuz yasa.benim ki fazla gelebilir size
Benim annemde sadece sabahları aç karna 100 mekik çekerek 13 kilo verdi. Yediklerinede azcık dikkat etti. 2 sene oldu mekik falan çektiğide yok hala almadı maşallah. Ama yarım mekik değil tam mekik ve hiç ara vermeden çekiyordu. Ağırlık olarak kardeşimi oturtuyordu bacağına. Ama çok zor ben 50 den fazla aralıksız çekemiyorum. Oda benim gibi yürüyemez. Herkesin sporu farklı işte.bende evde bişeyler yapmaya çalışıyorum kendi başıma, spor salonuna da gitmeye hiç fırsatım olmuyor.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama gel bize misafirliğe :)ekteki ne bende istiyorum
Ankara dayim canımHangi şehirdesin bilmiyorum ama gel bize misafirliğe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?