- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Uzun bir süreden sonra merhaba bayanlar. Bir kaç gündür sürekli hastanelerdeyim. Moralim bozuk biraz. Hem annemin hem babamın sağlık sorunları var. Ordan oraya koşuştururken(zaten şeker yüklemesi falanda yaptırdım) hastanedeki kafede ne varsa onu yedim. Size karşı kendimi çok sorumlu hissediyorum. Birkaç gündür giremeyince kıymetinizi daha çok anladım. Şeker testi sonuçları pek iyi çıkmadı. Gizli şekerim varmış. Kolesterolüm çok yüksek doktor 2 senelik ilaç raporu yazdı. Ama ben hemen başlamak istemiyorum. Haftaya başka doktordanda randevu aldım. Neyse bunları daha fazla düşünmek istemiyorum.
Sabah erken kalkıp okuyamadığım tüm sayfaları okudum. Çok kaçamak yapmışsınız. Kızdım size.
Amaa bazılarınız hedefinden hiç şasmamış onları tebrik ediyorumm
Sözün özü bu hafta fazla çıkabilirim daha tartılmaya cesaret edemedim. Hertürlü cezaya razıyım.
Hedefin 60demistin ya ilk listeye kadar giderse onun için suttun hanı çocukken oyunlarda süt olurdu ya
Kız Cansu naptin böyle ama kalıcı değil bunlar bu hafta senle judiee yı esliyirum ikincisinde kafasını birbirine vurcam haaa(77.4/79,4/-2,6%) hepinizden özür dilerim arkadaslar@erigim kizma ben kendimi paralarim ben spor salonuna kactim kizlar..umarim haftaya daha iyi bir performansla karsinizda olurum Silayla kapatayim: göre göre hatada yaptim pismanligim cok....durumlar böyle yabanci..sizdeki dertse alin bendede ayni....
Tartilrim canım listeye yazacağım
Çok geçmiş olsun
Bunlardan kurtulmak istersen sana karatay derim inan ise yaracak @Sweetdimple nin başarı öyküsünü oju anlarsın
geçmiş olsun canım. kolesteroldan ilaç değilde sağlıklı beslenme, yürüyüşle kurtulabilirsin. Bikaç doktora daha danış, ilaçlar bağımlılıktan başka bişey yapmaz çünkü canım. zaten kilo vermeyi hedefliyorsun, kilo verdikçe sağlıklı beslendikçe kurtulacaksın.
Peki öyle olsun.Hem bu hafta ortalamayı da düşürürdüm böylesi daha iyi olur@pptterhead cvp gelmedi haftaya gir garanti olsun kızlar haftaya cuma cigunuz listede olacaksınız bu artıları görmek istemiyorum
Söz söz söz söz söz söz söz sözpotterhead giriyosun listeye ama söz ver haftaya artı gelmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?