- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
güncelleme yapacağım kızlar:62.6/60.9/1.7/2.72 İNANILMAZ MUTLUYUM YAinşallah birinci oluruz bu hafta
Hepinizi tebrik ederim kızlar.
Ben sabah 64.5 kg çıktım kaptan.hamile kalamazsam hedef 54 kg, kalana kadar
bıraz buyusun canım onu yaparsınYa evet yarın cuma bende şimdi çay içeceğim yanında da ceviz iki tane yarın biraz daha eksi çıksam hiç fena olmaz bu hafta çok az gitti
Miden duzeldimi yoğurt kuru için
Afiyet olsun ohh ben henüz babaya atıp cikamiyodun yapışık geziyiruz
afiyet olsun kızlar gün sonundada menunuzu toplu halde paylaşımlı ornek olsun
Tmm canım o zaman sütten olma deneme suren bitene kadar kalırsam süt kalmazsan gittiği yere kadar yanlız stres en büyük sorunHepinizi tebrik ederim kızlar.
Ben sabah 64.5 kg çıktım kaptan.hamile kalamazsam hedef 54 kg, kalana kadar
Haftaya cuma tartil canım denemedesin nasıl olsakızlar bbugun tartı gunumuz dımı ama ben haftaya tartılcam cunku daha 4 gunum oldu motivem bozulmasın
Tmm canım o zaman sütten olma deneme suren bitene kadar kalırsam süt kalmazsan gittiği yere kadar yanlız stres en büyük sorun
Bende hamilelik düşünüyorum. Gebelik öncesi ilk hedef 63, ikinci hedef 60
Hedefin 60demistin ya ilk listeye kadar giderse onun için suttun hanı çocukken oyunlarda süt olurdu yaBiliyorum cnm,kızımı 1.5 yıl bekledim.pko var bende.sütten olma falan...anlayamadim.
3 hafta sonunda listeye girebilecegim sanırım
Aynen canım direnci kirmalisinhaftaya hiçbiyere gitmeyip,0 kaçamak ve sporla çok asılmam lazım.
Aynen canım direnci kirmalisin
Tartilrim canım listeye yazacağımUzun bir süreden sonra merhaba bayanlar. Bir kaç gündür sürekli hastanelerdeyim. Moralim bozuk biraz. Hem annemin hem babamın sağlık sorunları var. Ordan oraya koşuştururken(zaten şeker yüklemesi falanda yaptırdım) hastanedeki kafede ne varsa onu yedim. Size karşı kendimi çok sorumlu hissediyorum. Birkaç gündür giremeyince kıymetinizi daha çok anladım. Şeker testi sonuçları pek iyi çıkmadı. Gizli şekerim varmış. Kolesterolüm çok yüksek doktor 2 senelik ilaç raporu yazdı. Ama ben hemen başlamak istemiyorum. Haftaya başka doktordanda randevu aldım. Neyse bunları daha fazla düşünmek istemiyorum.
Sabah erken kalkıp okuyamadığım tüm sayfaları okudum. Çok kaçamak yapmışsınız. Kızdım size.
Amaa bazılarınız hedefinden hiç şasmamış onları tebrik ediyorumm
Sözün özü bu hafta fazla çıkabilirim daha tartılmaya cesaret edemedim. Hertürlü cezaya razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?