- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
inşallah ay annem aklıma geldi illerin kızları çıbık gibi der hep (bilerek şive ile)çok teşekkür ederim, beraber o kiloları birer birer atacağız şüphen olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah ay annem aklıma geldi illerin kızları çıbık gibi der hep (bilerek şive ile)çok teşekkür ederim, beraber o kiloları birer birer atacağız şüphen olmasın
Bilgisayarımın bir köşesine not ettim canım ilerde bana kesin lazım olacak çünkükızlar bu arada benim gibi kabızlık sorunu yaşayanlara süper bi önerim var. sabah kalkınca aç karna kavun yesinler, yada gün içinde erik yiyip üstüne yeşil çay içtin mi bağırsaklar süperr çalışıyor. aklınızda olsun
hoşgeldin tobefit, çok harika bir gruba denk geldin, zamanla anlayacaksın. sana hedefine ulaşmada başarılar, bol bol azim ve sabır diliyorum. incecik bir kız olarak mezun olursun inşallah.hosbulduk :)
suan kilom 102.6 hedef 58 boyumda 162
hoşgeldin canımmm. ben deryahosbulduk :)
suan kilom 102.6 hedef 58 boyumda 162
hoşgeldin tobefit, çok harika bir gruba denk geldin, zamanla anlayacaksın. sana hedefine ulaşmada başarılar, bol bol azim ve sabır diliyorum. incecik bir kız olarak mezun olursun inşallah.
bizleri tanıdıkça daha çok seveceksin burcucum. inan @basen 2nin söylediği gibi çok iyi bir gruba geldin, hep beraber kurtulucaz inşaallaahhh kilolarımızdan, yeter ki isteyelim değil mi?ay inşallah çok sevdim şimdiden burayı :)
bizleri tanıdıkça daha çok seveceksin burcucum. inan @basen 2nin söylediği gibi çok iyi bir gruba geldin, hep beraber kurtulucaz inşaallaahhh kilolarımızdan, yeter ki isteyelim değil mi?
Hoşgeldin bende adımda duygucan :) verip alıp verip alıp dönen üyeyim inş bu defa hep beraber verip geri dönmeyiz.
hosbulduk , normalde adımı hep duyguyla karıstırılar sana da yanlıslıkla burcu diyolar mı
off kötü olmuş bende mavi bezle aynısı olmuştu yıkamaya vermeden çıkmamıştı inş seninki çıkar ama çıkmasada nolacak 1 yıl bir köşe mavi kullandık birşeycik olmadıkızlar bi keyf yapıyım dedim oğlum uyumadı yanında sızmışım
sonra eşimin çayına çarpıp bembeyaz halıya döktüm ay sinir oldum
neyseki çay lekesi çıktı ama eşimin sildiği bez pembe olunca bezin rengi halıya geçti keyif benim neyime
yarın tartı günü erken yatın vücut ödem tutmasın
Hemde çoook demekki kaderimiz :) Birde adım duygucan ya can erkek ismi diyorlar ama diyorum duygucan birleşik şaşırıyorlar
ayyyy ben çookkk sinir olurdummm, geçmiş olsun denir ancak bu durumakızlar bi keyf yapıyım dedim oğlum uyumadı yanında sızmışım
sonra eşimin çayına çarpıp bembeyaz halıya döktüm ay sinir oldum
neyseki çay lekesi çıktı ama eşimin sildiği bez pembe olunca bezin rengi halıya geçti keyif benim neyime
yarın tartı günü erken yatın vücut ödem tutmasın