Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım birden zorlama kendini. örneğin bu gün 1 lt iç yarın 1 bardak arttır, diğer gün 1 bardak daha diye diye böyle alıştırarak git bence. yoksa iyice tiksinirsin.
İçemedim canım zaten bıraktım yeşil çayla falan tamamlayacam olmuyor napayım :(
kızlar kardiyo yaparken eklemleriniz ağrıyor mu ip denedim yürüyüş denedim ağrı giriyor ya bileğime ya dizime bırakmak zorunda kalıyorum spordan önce ağrımaması için yapmam gereken birşey var mı acaba :KK43:

bugünlük sporum
1.5km yürüyüş
15dk bisiklet
10dk moonwalker

yatmadan önce de
100squat
100 basen hareketi yapıcam
Spordan önce iyice ısınsanız faydası olur mu acaba?

kızlar ben akşam yemeğimi de yedim.
3 kepçe düğün çorbası, 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği ve salata yedim.
böylece günümü tamamlamış oldum. sadece sıvı çerim birde gece yatmadan yoğurt kürümü yerim o kadar.
nasıl kaptanım @erigim ?
bu arada yarın tartı günüüüüüüü :eek:
Ya evet yarın cuma bende şimdi çay içeceğim yanında da ceviz iki tane yarın biraz daha eksi çıksam hiç fena olmaz bu hafta çok az gitti :(
Miden duzeldimi yoğurt kuru için
kızlar ara ogun bır bardak sut ve 10 adet badem aksamı sımdı yedım bır kase corbe ve ızgara balık salata 1 dılım cavdar ekmegı sımdı ıse cocukları babaya bırakıp 1 saat yurucem
Afiyet olsun ohh ben henüz babaya atıp cikamiyodun yapışık geziyiruz
2. Ara öğünüm:
1 bardak yarım yağlı süt+5 adet badem+yarım paket diyet bisküvi
afiyet olsun kızlar gün sonundada menunuzu toplu halde paylaşımlı ornek olsun

Sabah
1yumurta
60g peynir dereotlu
Domates salatalık

Ara
Nektarı

Öğle
120g 4kofte
Salata
Yoğurt 100g
2dlm ekmek

Ara
1/2muz

Akşam
2yk tavuk sote
Oğlum durmadı aslında acim ama yemeyrcegim bu saatten sonra olmaz :(
Su:2lt yatana kadar uç olur
Spor:1mile leslie express 40dk yuruyus

Ya evet yarın cuma bende şimdi çay içeceğim yanında da ceviz iki tane yarın biraz daha eksi çıksam hiç fena olmaz bu hafta çok az gitti :KK43:
Miden duzeldimi yoğurt kuru için

Afiyet olsun ohh ben henüz babaya atıp cikamiyodun yapışık geziyiruz
afiyet olsun kızlar gün sonundada menunuzu toplu halde paylaşımlı ornek olsun
düzeldi canım düzeldi. benim midem karbonatlı sudan dolayı öyle olmuştu canım. yoğurt kürüne tekrar başlayalı 1 hafta oldu canım :cool:

Akşam yemeğim:
4 yk zeytinyağli patlican yemeği
Yagsiz-tuzsuz salata
1 kase yesil mercimek-eriste corbasi
1 su bardagi ayran

Eklentiler

• IMG_20150903_200821.jpg
    IMG_20150903_200821.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 43
aldım eski diyet listemi elime bu haftayı telafi edicem 2hafta keyfi kaçamak yok bana
:KK19::KK19:
Aynen aynen ben de izin vermiyorum 1 hafta boyunca.Telafi edilecekc pastalar börekler.Ay bu hafta çok kötüydüm ben.Önümüzdeki haftaya kadar bütün ödülleri kaldırdım
:KK19::KK19:
düzeldi canım düzeldi. benim midem karbonatlı sudan dolayı öyle olmuştu canım. yoğurt kürüne tekrar başlayalı 1 hafta oldu canım :cool:
karbonat içince extra 2 t su tüketmek gerekli yoksa dengeni bozuyor

bugün ki menümü özetlersem;
sabah geç kahvaltı 11:00 ; tereyağında 2 tane göz yumurta, yarım domates, bi parça peynir, 7-8 tane zeytin, 1 tane yuvarlak sandiviç ekmeği, çay - şekersiz

Ara 16:00; 1 tane erik ve yeşil çay

Akşam 18:30 da 3 kepçe düğün çorbası, 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, salata,

20:30'da türk kahvesi

su toplamda 1,5 lt. tartıdan 1 gün önce çok su içmiyorum. çünkü tartıda farkediyor. henüz spor yok. akşam eve gidince muhtemelen leslie 1 yada 2 mil yapıp 50 mekik çekerim

kızlar bu arada benim gibi kabızlık sorunu yaşayanlara süper bi önerim var. sabah kalkınca aç karna kavun yesinler, yada gün içinde erik yiyip üstüne yeşil çay içtin mi bağırsaklar süperr çalışıyor. aklınızda olsun :KK66:

bugünkü menüm

sabah:
bir avuç çiğ kabak çekirdeği

öğlen:
beyaz peynirli salata

akşam:
ızgara tavuk ve salatalık

hep şu elmayı yemeyi unutuyorum ya yarın işe götürüp öğlen yiyeceğim:110:

kızlar bu arada benim gibi kabızlık sorunu yaşayanlara süper bi önerim var. sabah kalkınca aç karna kavun yesinler, yada gün içinde erik yiyip üstüne yeşil çay içtin mi bağırsaklar süperr çalışıyor. aklınızda olsun :KK66:
yada günkurusu bol su :D
bugünkü menüm

sabah:
bir avuç çiğ kabak çekirdeği

öğlen:
beyaz peynirli salata

akşam:
ızgara tavuk ve salatalık

hep şu elmayı yemeyi unutuyorum ya yarın işe götürüp öğlen yiyeceğim:110:
afiyet olsun canım

Sabah
1yumurta
60g peynir dereotlu
Domates salatalık

Ara
Nektarı

Öğle
120g 4kofte
Salata
Yoğurt 100g
2dlm ekmek

Ara
1/2muz

Akşam
2yk tavuk sote
Oğlum durmadı aslında acim ama yemeyrcegim bu saatten sonra olmaz :KK43:
Su:2lt yatana kadar uç olur
Spor:1mile leslie express 40dk yuruyus
Bende toplu yazmak istiyorum ama yer yemez yazınca başka yemeyeceğim diye motivasyon oluyor o yüzden yiyip paylaşıyorum sorun olmaz değil mi?

Kızlar unutmuyoruz yarın sabah aç karına mümkünse wcden sonra tartiliyoruz
Yeni gelenler için ornekle

Geçen haftaki kilo:80.4
Bu haftaki kilo:80.1
Fark:0.3
Yüzde: fark *100/geçen haftaki kilo
0.3*100/80.4= %0.37

Ben yarın bildirim yapmak istiyorum ama geçen haftaki gibi iş yüzünden kaçırmaayayım diye şimdiden yazayım, neme lazım yine kaçırırım falan

Geçen haftaki kilo: 62.6
Bu haftaki kilo: 61.5
Fark: 1.1
Yüzde: %1.76

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ (LİSTEYE GİRİŞ TARİHLERİ)

Potterhead(64.9 / / /% )yeni üye baş. kilosu:65.4 , hedef kilosu: 55 , başlangıç tarihi:20.08.2015
Perimmm07 ( 77.6/ / /% )yeni üye baş. kilosu:78, hedef kilosu: 65 , başlangıç tarihi:21.08.2015

Judiee ( 53.8/ //% )yeni üye baş. kilosu:54.5, hedef kilosu: 45 , başlangıç tarihi:23.08.2015
Fireofcharm(54 / / /% )yeni üye baş. Kilosu: 57,hedef kilosu:45,başlangıç tarihi:23.08.2015
Basen(62,6/ 61,5/ 1,1/ %1,76 )yeni üye baş. Kilosu:63,hedef kilosu:50,başlangıç tarihi:23.08.2015
Ahufizar( 57 / / /% ) yeni üye baş.kilosu:57.4,hedef kilosu:48,baş. tarihi:24.08.15
Yesa1( 55.8 / / /% ) yeni üye baş. Kilosu:56.6,hedef kilosu:50,baş. Tarihi:27.08.15
Oshkaa(79/ / /%) yeni üye baş. Kilosu:79,hedef kilosu:60,baş. Tarihi:29.08.15

platinus(112/ / /% )yeni üye baş. Kilosu:112,hedef kilosu:80,başlangıç tarihi:2,9,2015
tobefit(102,5/ / /%)yeni üye baş. Kilosu:102,5,hedef kilosu:58 ,başlangıç tarihi:3,9,2015

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yarın bildirim yapmak istiyorum ama geçen haftaki gibi iş yüzünden kaçırmaayayım diye şimdiden yazayım, neme lazım yine kaçırırım falan

iyi yaptın canım sen bir gün önceden yaz ygunlugunda arada kaynamasın,

tebrikler tatlımmmm, süpersin. darısı başımaaa :KK9::KK9:

***10.Takım 429.Etap***
eriğim(80.4/ / /% )
cansutr ( 77.4 / / /% )
keskee ( 64.5/ / / % )
Kimyager1508(69.2 / / /% )
dudujan(99/ / /% ) 312.etapta 7.takımdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 117'ye bölündü

10.takım ortalaması: %

Back