Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

valla karbonhidrat kokuyo bir kibrit kutusu kadar peynirli birek bir dilim ekmek bir yağ demek kıymalı 4dlm sen dusun ayrıca 4adet sarma 1yag 1dlm ekmek demek hadi hesapla bakalım bugün ne kadar yağlı ekmek yemissin :KK43:

bu hafta nazar mı değdi ne oldu böyle bilmiyorum ki her günüm ayrı kötü :( 1haftalık ceza bekliyorum kaptanım

kızlar kardiyo yaparken eklemleriniz ağrıyor mu ip denedim yürüyüş denedim ağrı giriyor ya bileğime ya dizime bırakmak zorunda kalıyorum spordan önce ağrımaması için yapmam gereken birşey var mı acaba :(

bugünlük sporum
1.5km yürüyüş
15dk bisiklet
10dk moonwalker

yatmadan önce de
100squat
100 basen hareketi yapıcam

ağrı oldugu zaman biraz buz koy ve dinlen sonra devam et. kas gevşetici de içebilirsin. ama sakın zorlama sakatlanma falan olur
eskiden böyle olmazdı ki geçen sene de spor yapıyordum iyi de kilo vermiştim ama hiç ağrımazdı bileklerim falan engelliyorlar beni hedefim 6kmydi :(

kızlar kardiyo yaparken eklemleriniz ağrıyor mu ip denedim yürüyüş denedim ağrı giriyor ya bileğime ya dizime bırakmak zorunda kalıyorum spordan önce ağrımaması için yapmam gereken birşey var mı acaba :KK43:

bugünlük sporum
1.5km yürüyüş
15dk bisiklet
10dk moonwalker

yatmadan önce de
100squat
100 basen hareketi yapıcam
bencede kendini zorlama fazla daha sonra sana büyük sıkıntılar açabilir.

Kızlar bugünü tamamladım artık ve menümde;
Sabah: 1 yumurta, domates, salatalık ve bi dilim peynir yedim.
Öğle: Yoğurt
Akşam: 2 y.k makarna, ve balık ızgara, salata
Bugünkü çok büyük eksikliklerim ise spor ve az su içtim, yazlıktan döndüm spor anlamında evde bişeyler yapmam lazm evet farkındayım:KK42:

@judieee canım ceza yok sporla ceza veremem yeteri kadar zorlamisdin bunun yerine eğer önümüzdeki hafta kaçamak yaparsan cezası menü paylaşılmasının listesini yapacaksin :)

Kızlar unutmuyoruz yarın sabah aç karına mümkünse wcden sonra tartiliyoruz
Yeni gelenler için ornekle

Geçen haftaki kilo:80.4
Bu haftaki kilo:80.1
Fark:0.3
Yüzde: fark *100/geçen haftaki kilo
0.3*100/80.4= %0.37

kızlar ben akşam yemeğimi de yedim.
3 kepçe düğün çorbası, 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği ve salata yedim.
böylece günümü tamamlamış oldum. sadece sıvı çerim birde gece yatmadan yoğurt kürümü yerim o kadar.
nasıl kaptanım @erigim ?
bu arada yarın tartı günüüüüüüü :eek:

2. Ara öğünüm:
1 bardak yarım yağlı süt+5 adet badem+yarım paket diyet bisküvi

Eklentiler

• IMG_20150903_182443.jpg
    IMG_20150903_182443.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 27
Back