Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla göz yumurtaya değilde dabdvich ekmeğine kizdim tereyağda yumurtaya kizmam benim diyetisyen bile verdi hatta sucuklu bile var 30g sucukla ama ekmek tam buğday filan olsaydı gündüze dönünce mesain 30squat cezan var :)
Afiyet olsun etimek mi o
o minik çok fena oldu ben toplayıp zorladikca gülüyor
E süper o zamanpotterhead yanlış hesaplamadıysam bu hafta listedesin canım
Kızlar ben suyu çok içemiyorum nedense midem bulanıyor ama diyetisyende 3 litre tamamla dedi siz napıyorsunuz?
Bir forumda suya limon atıp elinizin altında tutun demişler onu deneyecem
Limon zayıflamanıza da yardımcı olur.Kızlar ben suyu çok içemiyorum nedense midem bulanıyor ama diyetisyende 3 litre tamamla dedi siz napıyorsunuz?
aynen canım ben bazen limon sıkıyorum. birde soğuk olunca iyi oluyor. istersen 1-2 yaprak taze nane yada cubuk tarcın de atabilirsinKızlar ben suyu çok içemiyorum nedense midem bulanıyor ama diyetisyende 3 litre tamamla dedi siz napıyorsunuz?
limon yada cilek, yada baska sevdigin meyvler koyup suya bir tad verebilirsin birde öyle dene
Limon zayıflamanıza da yardımcı olur.
Şimdilik limonu kabuğu soyup içine attım daha 1 litre bile içemedim inş faydası oluraynen canım ben bazen limon sıkıyorum. birde soğuk olunca iyi oluyor. istersen 1-2 yaprak taze nane yada cubuk tarcın de atabilirsin
O zaman sorun yokTatlim ama ekmek kepekli sandivix ekmegiydi kiii
Afiyet olsun
valla karbonhidrat kokuyo bir kibrit kutusu kadar peynirli birek bir dilim ekmek bir yağ demek kıymalı 4dlm sen dusun ayrıca 4adet sarma 1yag 1dlm ekmek demek hadi hesapla bakalım bugün ne kadar yağlı ekmek yemissinsabah geç uyandım o yüzden kahvaltıyı atladım
öğle(11gibi):
1kase yoğurt
1/3 tabak sarma
akşam(15.00)
4dilim kıymalı börek (küçük)
1bardak şalgam
4kaşık salata
spor ilerleyen saatlerde yürüyüş ya da ip atlayabilirsem
100squat
100basen
Naneyi dene oda ise yarıyorŞimdilik limonu kabuğu soyup içine attım daha 1 litre bile içemedim inş faydası olur![]()
aynen bende limonla birlikte tüketmeye çalışıyorum soğuk olunca bide daha kolay içiliyo sankiKızlar ben suyu çok içemiyorum nedense midem bulanıyor ama diyetisyende 3 litre tamamla dedi siz napıyorsunuz?
@erigim Ablacığım şimdi ben yarın hesaplama yaparken ilk kilomdan şu anki kilomu mu çıkarmalıyım,yoksa geçen haftakinden mi çıkarmalıyım?
Nane alayım pazardan onuda deneyecem canım :)Naneyi dene oda ise yarıyor
Limonu atıp dolaba koydum yoksa içemiyorum artık ilk haftalar böyle yapayım belki sonra içebilirim.aynen bende limonla birlikte tüketmeye çalışıyorum soğuk olunca bide daha kolay içiliyo sanki