Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tatlim ama ekmek kepekli sandivix ekmegiydi kiii
Valla göz yumurtaya değilde dabdvich ekmeğine kizdim tereyağda yumurtaya kizmam benim diyetisyen bile verdi hatta sucuklu bile var 30g sucukla ama ekmek tam buğday filan olsaydı gündüze dönünce mesain 30squat cezan var :)

Afiyet olsun etimek mi o
o minik çok fena oldu ben toplayıp zorladikca gülüyor

1. Ara öğün :)
81 gram siyah+beyaz üzüm+1 bardak yesil çay
IMG_20150903_134152.jpg

Kızlar ben suyu çok içemiyorum nedense midem bulanıyor ama diyetisyende 3 litre tamamla dedi siz napıyorsunuz?
Bir forumda suya limon atıp elinizin altında tutun demişler onu deneyecem

Kızlar ben suyu çok içemiyorum nedense midem bulanıyor ama diyetisyende 3 litre tamamla dedi siz napıyorsunuz?

limon yada cilek, yada baska sevdigin meyvler koyup suya bir tad verebilirsin birde öyle dene

aynen canım ben bazen limon sıkıyorum. birde soğuk olunca iyi oluyor. istersen 1-2 yaprak taze nane yada cubuk tarcın de atabilirsin

sabah geç uyandım o yüzden kahvaltıyı atladım

öğle(11gibi):

1kase yoğurt
1/3 tabak sarma

akşam(15.00)
4dilim kıymalı börek (küçük)
1bardak şalgam
4kaşık salata

spor ilerleyen saatlerde yürüyüş ya da ip atlayabilirsem
100squat
100basen

limon yada cilek, yada baska sevdigin meyvler koyup suya bir tad verebilirsin birde öyle dene

Limon zayıflamanıza da yardımcı olur.

aynen canım ben bazen limon sıkıyorum. birde soğuk olunca iyi oluyor. istersen 1-2 yaprak taze nane yada cubuk tarcın de atabilirsin
Şimdilik limonu kabuğu soyup içine attım daha 1 litre bile içemedim inş faydası olur:(

Tatlim ama ekmek kepekli sandivix ekmegiydi kiii
O zaman sorun yok
1. Ara öğün :)
81 gram siyah+beyaz üzüm+1 bardak yesil çay
Eki Görüntüle 1622886
Afiyet olsun
sabah geç uyandım o yüzden kahvaltıyı atladım

öğle(11gibi):

1kase yoğurt
1/3 tabak sarma

akşam(15.00)
4dilim kıymalı börek (küçük)
1bardak şalgam
4kaşık salata

spor ilerleyen saatlerde yürüyüş ya da ip atlayabilirsem
100squat
100basen
valla karbonhidrat kokuyo bir kibrit kutusu kadar peynirli birek bir dilim ekmek bir yağ demek kıymalı 4dlm sen dusun ayrıca 4adet sarma 1yag 1dlm ekmek demek hadi hesapla bakalım bugün ne kadar yağlı ekmek yemissin :(

aynen bende limonla birlikte tüketmeye çalışıyorum soğuk olunca bide daha kolay içiliyo sanki

Öğle yemeğim:
2 adet yağsız ve tuzsuz etimek
1 adet haşlanmış yumurta
4 yk yoğurt
1 adet kırmızı biber+2 adet yeşil biber+1 adet domates+ 2 adet küçük kuru soğandan yapılmış menemenin yarısı
1 bardak yeşil çay
IMG_20150903_154503.jpg

huhuuuuu kızlarrrrrr napıyosunuz bakimmm? ben bir tane kırmızı erik yedim, şimdide yeşil çayımı içiyorumm. sabah o kadar yemişim ki hiççç acıkmadım henüzzz :-):-)

Back