Bende zorla su içiyorum canım. Su beni baya zorluyor.huhuuuuu kızlarrrrrr napıyosunuz bakimmm? ben bir tane kırmızı erik yedim, şimdide yeşil çayımı içiyorumm. sabah o kadar yemişim ki hiççç acıkmadım henüzzz
canım birden zorlama kendini. örneğin bu gün 1 lt iç yarın 1 bardak arttır, diğer gün 1 bardak daha diye diye böyle alıştırarak git bence. yoksa iyice tiksinirsin.Bende zorla su içiyorum canım. Su beni baya zorluyor.
valla karbonhidrat kokuyo bir kibrit kutusu kadar peynirli birek bir dilim ekmek bir yağ demek kıymalı 4dlm sen dusun ayrıca 4adet sarma 1yag 1dlm ekmek demek hadi hesapla bakalım bugün ne kadar yağlı ekmek yemissin
eskiden böyle olmazdı ki geçen sene de spor yapıyordum iyi de kilo vermiştim ama hiç ağrımazdı bileklerim falan engelliyorlar beni hedefim 6kmydiağrı oldugu zaman biraz buz koy ve dinlen sonra devam et. kas gevşetici de içebilirsin. ama sakın zorlama sakatlanma falan olur
bencede kendini zorlama fazla daha sonra sana büyük sıkıntılar açabilir.kızlar kardiyo yaparken eklemleriniz ağrıyor mu ip denedim yürüyüş denedim ağrı giriyor ya bileğime ya dizime bırakmak zorunda kalıyorum spordan önce ağrımaması için yapmam gereken birşey var mı acaba
bugünlük sporum
1.5km yürüyüş
15dk bisiklet
10dk moonwalker
yatmadan önce de
100squat
100 basen hareketi yapıcam
@judieee canım ceza yok sporla ceza veremem yeteri kadar zorlamisdin bunun yerine eğer önümüzdeki hafta kaçamak yaparsan cezası menü paylaşılmasının listesini yapacaksin :)
indircem en kısa zamanda başlıycam teşekkür ederimozGe006 canım evde en iyi spor leslie ve zumba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?