Sağlığınız iyi olsun da diyet önemli değilKızlar ben hastanede şeker yüklemesi testi yaptırıyorum. Çok fazla glikoz içtim. Kusmak üzereyim. Bu hafta benden size hayır yok. Hafta botunca ekstradan yaktığım kalorinin daha fazlasını aldım.
Hayırdır inisulin direnci için mi başka birşey miKızlar ben hastanede şeker yüklemesi testi yaptırıyorum. Çok fazla glikoz içtim. Kusmak üzereyim. Bu hafta benden size hayır yok. Hafta botunca ekstradan yaktığım kalorinin daha fazlasını aldım.
Sağlığınız iyi olsun da diyet önemli değil
Hayırdır inisulin direnci için mi başka birşey mi
çok gçmiş olsun canım Allah iyilik versinKızlar ben hastanede şeker yüklemesi testi yaptırıyorum. Çok fazla glikoz içtim. Kusmak üzereyim. Bu hafta benden size hayır yok. Hafta botunca ekstradan yaktığım kalorinin daha fazlasını aldım.
İnşallah yoktur bende tatlı manyagiydim gözüm dönüyor gormesem birşey yok ama varsa tiftik tirtik bitiyor o paketÖyle tabi. Çok saolun.
Diyet yaparken çok zorlanıyorum. Sürekli canım tatlı istiyor. Normal canım çekse dayanırım ama elim ayağım titriyor. Bende bir doktora geleyim dedim. Benim annemde babamda teyzelerimde halamda amcamda hep şeker var. Doktorda bu testi gerekli gördü. Sonucunda gizli şeker, insülin direnci falan çıkabiliyormuş. Saat başı kan veriyorum şimdi.
Benimki de diyette fazlasida yok onun zaafida bildiğin salçalı yağlı yemeklerBenim kardeşimde ne zaman diyete başlasa tatlı krizi yüzünden bozuyor, onda zaten fazlalık bişi de yok ama kendisi takıntılı.
güzel olmuş telafisiöğle yemeğimi yedim :)
3 kaşık tarhana çorbası (güzel değildi) , 3 kaşık et sote, 2 kaşık çoban salatası, 1 kaşık kabak, lıght yoğurt
sabahın telafisi yapılır :))
Burdayıımmm
çok geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsın@erigim geldim...dün aksam isdeydim sonra gece gelince bir bulanti bir bulanti bütün gün ne yedisyem cikti ki..hepsi sagliksizdisu icsem kusuyordum gece 2 ye dogru hastaneye gittim bende sabah 9-10 uyandimda geri yattim..birazdan carsiya cikar etimek alirim..aslinda kadin yarin ev doktorundan rapor al dedi 2 gün calisma dedi ama 3 hafta izinlinydim simdi rapor alsam sahte sanacaklar 4 saate kadar zimba gibi olurum ins ki pek bir bulantim filan kalmadi.
çok geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsın
Çok geçmiş olsun.Mevzu sağlığınız olunca boşverin kimin ne dediğini.@erigim geldim...dün aksam isdeydim sonra gece gelince bir bulanti bir bulanti bütün gün ne yedisyem cikti ki..hepsi sagliksizdisu icsem kusuyordum gece 2 ye dogru hastaneye gittim bende sabah 9-10 uyandimda geri yattim..birazdan carsiya cikar etimek alirim..aslinda kadin yarin ev doktorundan rapor al dedi 2 gün calisma dedi ama 3 hafta izinlinydim simdi rapor alsam sahte sanacaklar 4 saate kadar zimba gibi olurum ins ki pek bir bulantim filan kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?