Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yesa yesa korka korka yemissin yine baklavası hadi sabahi erittin diyelim o baklava nasıl eriyecek :(

alpikesonsuz alpikesonsuz canım yıkayıp pirince joysaydin WC ye düşünce genelde servisten çözüm olmuyor elektronik ne olursa suya düşünce 4gun pirinç içinde tutun pirinç su tutar bu yüzden lapa diyetinde odem gider:D

Valla çok sessiz bi netim yok dedim herkes dagilmis
Siz bilirsiniz deneme suresinde böyle yapan ilerde daha sorumsuz olur
judiee judiee bu hafta listeye girecektir ama ctesiden beri yoksun :(
Kızım sana söylüyorum gelinin sen anla :(

Yeni üye cagirabilirsiniz kızlar mümkünse azimli kararlı kişiler olsun :!

selam kızlar, bugün kontrole gittim ve diyetimin 11.gününde tam 2,3 kg vermişim. totalde ise (16 gün oldu) 4 kg vermişim, tebrikleri alayım :21:bu arada sabah bir avuç çiğ kabak çekirdeği, öğlen ızgara tavuklu salata ve akşam da somon ızgara ve sebze sote yemiş bulunuyorum. hepinize öpücükler:KK68:

selam kızlar, bugün kontrole gittim ve diyetimin 11.gününde tam 2,3 kg vermişim. totalde ise (16 gün oldu) 4 kg vermişim, tebrikleri alayım :21:bu arada sabah bir avuç çiğ kabak çekirdeği, öğlen ızgara tavuklu salata ve akşam da somon ızgara ve sebze sote yemiş bulunuyorum. hepinize öpücükler:KK68:
tebrik ederim canımmm :KK9::KK9::KK9:

@erigim bu hafta ki azmimle ben takım birincisi olmazsam atarım kendimi sayfadan :-):-):-)
Hadi bakalım ideali gordum seni :D bu hafta birinci olmazsan sana ödül yok :KK14: ne kötü kaptanim slm versin borçlu çıktın :D şaka şaka
:KK19:tebrikler canım 16,paket margarin attin vücudundan :KK9:

Kızlar ben bugün ne yedim
Aslında diyetisyen listeme başlayacaktır ama oğlumun gezme aşkı tüm düzeni bozdu saatlerce huysuzdu
Sabah
1yumurta
1catal peynir
1dlm domates
Bir ısırık ekmek
Ara
Yok
Öğle
Mısır patlağı 2tane
Ara
Pinguii:( (cezami alayım)

Akşam
2kepce mercimek
6yk yeşil fasulye
2adet üzüm

Su:3lt
Spor: 2mile leslie

Yarın burayı capcanlı gideceğiz her hafta birinciliğe oynuyoruz çünkü En Büyük TÜRKİYE
hani cumadan cumaya bildirimde bulunuyoruz ya. mesela arada haftanın başka bir günüde yine bildirimde bulunsak mı @erigim ? hani belki birbirimiz daha da gaza getirmiş olur muyuz diye düşündüm.

kızlar ben uzun süredir yazlıktaydım yarn inşallah evime dönücem 9 saatlik yolum var bugünde toparlanma çalışmaları aldı başını gitti çok uğrayamadım yarn akşamdan itibaren tam gaz buradayım beni affedin lütfen :KK16:

Valla çok sessiz bi netim yok dedim herkes dagilmis
Siz bilirsiniz deneme suresinde böyle yapan ilerde daha sorumsuz olur
judiee judiee bu hafta listeye girecektir ama ctesiden beri yoksun :KK43:
Kızım sana söylüyorum gelinin sen anla :KK43:
geldim geldim doğru düzgün evde değildik bu aralar pek kusura bakmayın diyette yalan oldu tabi :( bırakmak yok o pantolonlar gardroptan çıkacak!!En Büyük KK

@erigim yok campusun degil ama isteniyor bizde mecbur ödüyoruz is icin istesem ödememe gerek yok..ama adam gicik baska dahiliye uzmanina gececem.

@erigim yok campusun degil ama isteniyor bizde mecbur ödüyoruz is icin istesem ödememe gerek yok..ama adam gicik baska dahiliye uzmanina gececem.

Günaydın kızlarr

Bilin bakalım kahvaltı da ne yedim. :KK53:

1 kaynamis yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 şeftali olacak inş

hani cumadan cumaya bildirimde bulunuyoruz ya. mesela arada haftanın başka bir günüde yine bildirimde bulunsak mı @erigim ? hani belki birbirimiz daha da gaza getirmiş olur muyuz diye düşündüm.
Olabilir canım bence özellikle ptesi herkes tartilsin ki böylece hafta sonu kacamaklarin azalir
kızlar ben uzun süredir yazlıktaydım yarn inşallah evime dönücem 9 saatlik yolum var bugünde toparlanma çalışmaları aldı başını gitti çok uğrayamadım yarn akşamdan itibaren tam gaz buradayım beni affedin lütfen :KK16:
Hadi bakalım affettik :KK19:
geldim geldim doğru düzgün evde değildik bu aralar pek kusura bakmayın diyette yalan oldu tabi :KK43: bırakmak yok o pantolonlar gardroptan çıkacak!!En Büyük KK
İçte iki uç günde yemeklerimizin hiçe sayiyoruz :( tam gaz devam
Ama böyle durumlarda haber verin
Ben buraya uğradığını için çok kaçamak yapmıyorum yoksa evde ne mayınlar var patlamaya hazır: D
değiştir çok saçma :KK47:

Back