- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım canım. dün akşam telefonumu wc ye düşürdüm giremiyoru kk ya
tatlım çok geçmiş olsunn. dikkat et kendine. bişey mi dokundu acaba?@erigim bosverdim mecburen.. Birazdan dr acilcak ama gitsemmi bilemiyorum..nane limon kayniyor suan..yav dr da manyak bir kac kez sinav dönemlerimde mide bulantisindan rapor aldim sanki inanmiyor -.- sinav icin rapor aldigimda rapor basi 15 tl öduyorum birde -.- o yüzden adami hic cekesim yok..ama hic iyi hissetmezsem 1 saat sonra filan gider alirim.
canım eğer o kadar çok tatlı istiyorsan bol tarçın kullan, yada hurma ye, yada en en en son ihtimal bitter çikolatan ufak bi parça at ağzına türk kahvesiyle beraber ye.Benimde tatlı problemim vaar. Allahım hiç bi şekilde gitmiyo sanki bu istek![]()
canım incir çok tüketme kalorisi çok yüksek ve acayip kilo aldırıyor farkında olmadan. ben zamanında bebiş için incir kürü yaptım kaç kere oradan biliyorum. bence en kısa yolu al bitteri ufak bi parça kır, yanına da şekersiz bi türk kahvesi ohhhh rahatla. bitterin çok zararı yok. hatta günde ufak bi parça kalbe bile iyi geliyormuş.kimyager1508 mutlaka yapıcam gün içinde kuru incir falan yiyodum bende çok sagol :)
Gündüz çok mu kötüydü?Kızlar Aksam yemeğimi yazsam sadece
Aksam
4 kaşık nohut yemegi
Yoğurt
Salata
Gündüz çok mu kötüydü?![]()
Kötü değilmiş ya.Biraz mekik çekin biraz da yürüyüş eritirsinizYok canım o kadar kötü değildi ama korkuyorum nedense
Sabah
Küçücük bir parça simit katmer ve borek
Peynir
Salatalık
Not kaptan buna da kızacak ama bu sabah kahvaltısı planlanmıştı mecburiyetten
Ara
Küçük baklava aslında kaptan kızmış ti bana yasaklamışti cumaya kadar ama sonradan gördüm
Öğle
5 kofte
Yogurt
Bende de hergun dondurma varKızlar ben diyetisyen e gittiğimde o da bitter çikolata yazmıştı hem de neredeyse her gune
Canım benim patatesler başlandı dolapta duruyor inan bi öğün yedim ben ayran detoxu yapiyim patates bana gore değilselam kızlar bende bugünkü menümü yazayım;
sabah 10:30 ; 1 haşlanmış yumurta, ufak haşlanmış patatesin yarısı, yağsız domatesli biber kavurmasından 2 yk, bi parça peynir
13:30 2 dilim şeftali
15:15 sabah ki patatesi kalan yarısı
16:30 türk kahvesi
19:00 1 tabak mercimek çorba, taze fasülye yemeği, yoğurt ve salata
20.30 türk kahvesi
akşamda yatmadan yoğurt kürümü yer yünü kapatırım.
@erigim tatlım ben patates diyetinde çok zorlandım. artık patates görmek istemiyorumonun için bu akşam bıraktım ve yemek yedim. ohhhh be dünya varmışşşş
![]()