Kizlar internetim yoktu tatile ciktik 3 gundur cok fena bozdum diyeti. Neler yedigimden bahsetmek bile istemiyorum. Igrenc hissediyorum nasil bi diyet yapsam napsam bilmiyorum cok bunaldimölmek istiyorum cok ciddiyim. Napcam bilmiyorum kizlar gervekten iyi degilim hele cok yedikce vucudumu kaplayan o yangini anlatamam huzursuzlugi... Bu igrenc his beni daha da cok yemeye itiyo (
Kızlar benim bugünkü menüm:
SABAH:
2 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık ve birazda beyaz peynir
çay
ÖĞLE:
1 porsyon puding ve 2 tane incir (malum gün yaklaşıyo ve ben tatlısız duramıyorum sanırım)
AKŞAM:
Tarhana çorbası ve
Bamya
Bunların dışında 45 dk yüzdüm ve 2 litre suyuda eksik etmedim
Dur öyle pes etmek yok ölmekte neymiş Allahın verdiği canı sen nasıl alacaksınKizlar internetim yoktu tatile ciktik 3 gundur cok fena bozdum diyeti. Neler yedigimden bahsetmek bile istemiyorum. Igrenc hissediyorum nasil bi diyet yapsam napsam bilmiyorum cok bunaldimölmek istiyorum cok ciddiyim. Napcam bilmiyorum kizlar gervekten iyi degilim hele cok yedikce vucudumu kaplayan o yangini anlatamam huzursuzlugi... Bu igrenc his beni daha da cok yemeye itiyo (
Afiyet olsun canım yanlız hem puding hemde incir olmamış bu gibi durumlarda inciri doğra 1cay bardağı sütle Azcik kaybat iç :)Kızlar benim bugünkü menüm:
SABAH:
2 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık ve birazda beyaz peynir
çay
ÖĞLE:
1 porsyon puding ve 2 tane incir (malum gün yaklaşıyo ve ben tatlısız duramıyorum sanırım)
AKŞAM:
Tarhana çorbası ve
Bamya
Bunların dışında 45 dk yüzdüm ve 2 litre suyuda eksik etmedim
Oooo tebrikler
ben hep buradaydım ama gelen giden hiç yok bugünSelammm ben geldim oluyorum yorgunluk tan basım catliyor migren var bende baş agrik mideme vurur ve malesef bugün hiçbirşey yiyemedimsizden nbr nasılsınız sessiz kalmış ptesi stresinmi
doğrudur canım. eeee sen neler yaptın bakim bugün?Gelirler deryacim işleri vardır belki
canım bende kahvaltıda 10 gibi 2 küçük boy patates yedim ama yanında yarım domates, biraz peynir ve bol dereotu ile.Temizlik alışveriş kuzey bey çok huysuz onunla ilgilendi bol bol başka birşey yapmadım patatesleride yiyemdim başlandı duruyo srn ne yaptın
Kızlar Günaydın herkese
Pazar günü menu
Sabah
Kahvaltilik gevregi
Sut
Öğle
Karışık ızgara yanında pilav patates ekmek YEMEDIm
Aksam
Malesef yarım ekmekten daha küçük sucuk ekmek (bu mecburi oldu biraz )
Pazartesi memnun
Kahvaltilik gevreği
Süt
Öğle
5 kofte
Yoğurt
Ara
Malesef 1 dilim pasta yine mecrubi doğum günüm için almışlar. Geçmişti aslında ama o zaman pasta kesememistik.
Aksam
5 köfte
Yoğurt
Not komsu baklava getirdi yemedim. Eşim yanımda cips yedi 1 tane bile almadım. Eski ben olsa 4 tane atmistim baklavalardan ağzıma küçük zaten diye de kendimi kandırırdim.
Not kahvaltilik gevreği special k tarzı bi set tahilli falan kızmayın lütfen.
Yavaş yavaş su içmeye başladım. Dün özellikle uzun bir aradan sonra 2 litreye yakın su içtim.
günaydın kızlar.
dün akşam mangala gitmiştik. 3 köfte,2tavuk,1 sucuk yanındada bi dilim kızarmış ekmek yedim. İçecek: kola
bu sabah kahvaltı da biraz cıss oldu. poğaça,1 dilim ekmek, zeytin,peynir yedim. neyse öğlen ve akşamla dengelicem artık.
Talımm tatlımm... O kolayı ve poğaçayı senin gibi geleceğinde çıtı pıtı ve sağlıklı olacak bir hanımın menüsüne hiiç ama hiiç yakıştıramadım.
Kacamaklar bitti mecburiyet diye birşey yok dün buzdolabi bombosta en masumların seçtimKızlar Günaydın herkese
Pazar günü menu
Sabah
Kahvaltilik gevregi
Sut
Öğle
Karışık ızgara yanında pilav patates ekmek YEMEDIm
Aksam
Malesef yarım ekmekten daha küçük sucuk ekmek (bu mecburi oldu biraz )
Pazartesi memnun
Kahvaltilik gevreği
Süt
Öğle
5 kofte
Yoğurt
Ara
Malesef 1 dilim pasta yine mecrubi doğum günüm için almışlar. Geçmişti aslında ama o zaman pasta kesememistik.
Aksam
5 köfte
Yoğurt
Not komsu baklava getirdi yemedim. Eşim yanımda cips yedi 1 tane bile almadım. Eski ben olsa 4 tane atmistim baklavalardan ağzıma küçük zaten diye de kendimi kandırırdim.
Not kahvaltilik gevreği special k tarzı bi set tahilli falan kızmayın lütfen.
Yavaş yavaş su içmeye başladım. Dün özellikle uzun bir aradan sonra 2 litreye yakın su içtim.
Kolayı duzwltmissingünaydın kızlar.
dün akşam mangala gitmiştik. 3 köfte,2tavuk,1 sucuk yanındada bi dilim kızarmış ekmek yedim. İçecek: kola
bu sabah kahvaltı da biraz cıss oldu. poğaça,1 dilim ekmek, zeytin,peynir yedim. neyse öğlen ve akşamla dengelicem artık.
GünaydınGunaydin kizlaaarrrr
Allah allah gönlün kola istemiş demekaaa kola mı yazmışım :) arkadaşlarım kola içti ben ayran içtim ki valla şok oldum yazarken hangi kafayla yazmışım
gunaydinHerkese kocaman kocaman günaydınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?