Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen öyle, neyseki şimdiki işimi severek yapıyorum. tek üzüldüğüm eğitimini aldığım mesleği hiç yapamamış olmak.
Hayırlısı
Ama lab çok keyifli tabi alanına bağlı ben tahil da çalıştım sonra pastanede sonra marketler zinciri denetleyici olmak pek sarmiyo ama lab çok zevkli inşallah nasip olur sanada

Canim Sağol cevap için. Kızlar yalnız benim diet le sorunum var. Ne zaman diet rejim vb girse hayatıma normalde yeneyecrgim şeyleri canım çekiyor . Mesela çikolata yeme aliskanligim hiç yoktur. Ama diet psikolojisine girersen canım çekiyor. Durduk yere çikolata yiyorum. Yasak yiyecek fikri bende ters etki yapıyor . O sebeple yiyecek kismada n miktar mi kissam diyorum

aklina sunu koycaksin yasak diye birsey yok herseyi yiyebilirim...ama yedigin seylere bir yemeden bak..icinde ne var ? benim vücüdüma ne yapiyor ? Hedefimi nasil etkiler ? bunlari kendine sor...sonra daha kolay olur sanirim yememek.. terzi kendini sökügünü dikemez derlerde dogru önceleri böyle yapiyordum 2 ay kacamaksiz diyet spor yaptigim dönemimdeki kafam böyleydi sanirim o yüzden pek kacamak yapmiyordum.

Kızlar kaçamak yok dimi
Evi temizliyorum bugün spor yalan akşamda alışverişe gideceğiz dolapta hiçbirşey yok (bu adam ns yedi acaba) allahtan patates günü bugün işleri bitirince gelirim

bu diet rejim işlerinden çoooook sıkıldım o swebeple bu konuları çok araştırdım. o kadar çok başarısızlığım var ki bu sefer daha bilimsel yaklaşacağım olaya. kilo verememenin asıl sebebi yemek yada hareketsizlik değil. tamamen psikolojik. kilo verme ile ilgili piyasadaki bir çok kitabı okudum. ve çıkardığım sonuç biz aslında beynimizde şişmanız. öncelikle kendimizi (artık ego mu dersiniz benlik mi ruh mu ) ince bir bayan olduğumuza ikna etmeliyiz. kafamızda ki kilolu ben imajını silmeliyiz. hiç düşündünüz mü neden bazı kadınlar 2 çocuk sahibi olup kısmadan dilediğince yiyip bir de hareketsiz oldukları halde hala 36 beden. metaboizma demeyin. çünkü o metabolizmayı kuran (bir saat gibi düşünün) da beynimiz. kilo vermek kesinlikle zor değil. iki ay sıkarsınız dişinize 10-15-20 kilo veririsniz . sonuçta roket bilimi değil marifet verilen kiloyu geri almamakta. yani bedenimizin normalinin bu olduğuna kendimizi ikna etmekte. bunu başarmak için de bence önce psikolojimizi düzeltmeliyiz.
Bu konularla ilgili yazılarım ve öykülerim varç eğer ilginizi çekti ise bu konudan devam edeyim kızlar. sakın ukalalık gibi algılamayın yazılarımı sadece kendi başarısızlıklarımdan o kadar ders çıkardım ki bunları sizlerle de paylaşmak istiyorum

Bence de çok doğru bi noktaya değinmişsin Kafada bitirmediğimiz, o ince bedenin içinde kendimizi göremediğimiz sürece bu kilolar gitmez. Gitse de görüldüğü üzere geri dönüyo. Başarıya ve sürekliliğe odaklamalıyız kendimizi

Kızlar kaçamak yok dimi
Evi temizliyorum bugün spor yalan akşamda alışverişe gideceğiz dolapta hiçbirşey yok (bu adam ns yedi acaba) allahtan patates günü bugün işleri bitirince gelirim
Patates diyetini kaç gün uygulayacaksın, sonuçlarını bizimle de paylaş lütfen bizde kalkışırız belki

Kızlar bugün sabah yediğim azcık beyaz ekmeğinde telafisini yaptım sanırsam :)

öğlen yemekte börek vardı tabikide yemedim :) ezogelin çorba,salata,yoğurt ve 1 kaşık zeytinyağlı havuç yedim :)

arkadaşlarım nasıl doyuyorsun diye şaşırıyorlar ama salatam bittiğinde resmen çok doymuştum, çok motive . akşamda mangala gidicez arkadaşlarla ekmek tüketmeden tavuğumu yerim. böyle güzelce biter inşallah bugünde :)

Kizlar internetim yoktu tatile ciktik 3 gundur cok fena bozdum diyeti. Neler yedigimden bahsetmek bile istemiyorum. Igrenc hissediyorum nasil bi diyet yapsam napsam bilmiyorum cok bunaldim ölmek istiyorum cok ciddiyim. Napcam bilmiyorum kizlar gervekten iyi degilim hele cok yedikce vucudumu kaplayan o yangini anlatamam huzursuzlugi... Bu igrenc his beni daha da cok yemeye itiyo (

merhaba, özge ben sanırım tanışmaya fırsatımız olmadıolsun olan olmuş artık olmasa iyidide ama hemen vazgeçmek yok geçirdiğin 3 kötü günü sıkı bi diyetle tekrar başa alabilirsin sıkma canını insanız olur böyle şeyler hem baksana yedikçe sende kendini suçlu hissediyosun salıvermek yookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…