- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Kalori sayma yöntemi ile kilo vermeyi deneyen oldu mu aranızda kızlar.
Hayırlısı canım kontenjan vermiyorlar doğru düzgün ozeldede firmanın kapasite gücüne bakıyorlar
Hayırlısıaynen öyle, neyseki şimdiki işimi severek yapıyorum. tek üzüldüğüm eğitimini aldığım mesleği hiç yapamamış olmak.
Canim Sağol cevap için. Kızlar yalnız benim diet le sorunum var. Ne zaman diet rejim vb girse hayatıma normalde yeneyecrgim şeyleri canım çekiyor . Mesela çikolata yeme aliskanligim hiç yoktur. Ama diet psikolojisine girersen canım çekiyor. Durduk yere çikolata yiyorum. Yasak yiyecek fikri bende ters etki yapıyor . O sebeple yiyecek kismada n miktar mi kissam diyorumYapma sakin hic tavsiye etmem habire bir hesap kitab insani bunaltiyor söyle dusun bu bir diyet degul aslinda beslenme aliskanliklarimizi degistiriyoruz hedef burda kilolari verip birdaha almamak ben yine eskisi gibi her degisen ruh halimde yemek yesem SIKinti büyük olur...velhasili kelam...uzun süre sorun yasamiycaginiz bir beslenme sistemi kurun kendinize göre..hayatiniza uyu saglayan bir beslenme ve spor programmi ulastirinbu takimin destegiylede herkez diledigi kiloya varacak..sadece istemigcez...sükredecegiz..ve basaracagimiza inanicagiz
Canim Sağol cevap için. Kızlar yalnız benim diet le sorunum var. Ne zaman diet rejim vb girse hayatıma normalde yeneyecrgim şeyleri canım çekiyor . Mesela çikolata yeme aliskanligim hiç yoktur. Ama diet psikolojisine girersen canım çekiyor. Durduk yere çikolata yiyorum. Yasak yiyecek fikri bende ters etki yapıyor . O sebeple yiyecek kismada n miktar mi kissam diyorum
Bence de çok doğru bi noktaya değinmişsinbu diet rejim işlerinden çoooook sıkıldım o swebeple bu konuları çok araştırdım. o kadar çok başarısızlığım var ki bu sefer daha bilimsel yaklaşacağım olaya. kilo verememenin asıl sebebi yemek yada hareketsizlik değil. tamamen psikolojik. kilo verme ile ilgili piyasadaki bir çok kitabı okudum. ve çıkardığım sonuç biz aslında beynimizde şişmanız. öncelikle kendimizi (artık ego mu dersiniz benlik mi ruh mu ) ince bir bayan olduğumuza ikna etmeliyiz. kafamızda ki kilolu ben imajını silmeliyiz. hiç düşündünüz mü neden bazı kadınlar 2 çocuk sahibi olup kısmadan dilediğince yiyip bir de hareketsiz oldukları halde hala 36 beden. metaboizma demeyin. çünkü o metabolizmayı kuran (bir saat gibi düşünün) da beynimiz. kilo vermek kesinlikle zor değil. iki ay sıkarsınız dişinize 10-15-20 kilo veririsniz . sonuçta roket bilimi değilmarifet verilen kiloyu geri almamakta. yani bedenimizin normalinin bu olduğuna kendimizi ikna etmekte. bunu başarmak için de bence önce psikolojimizi düzeltmeliyiz.
Bu konularla ilgili yazılarım ve öykülerim varç eğer ilginizi çekti ise bu konudan devam edeyim kızlar. sakın ukalalık gibi algılamayın yazılarımı sadece kendi başarısızlıklarımdan o kadar ders çıkardım ki bunları sizlerle de paylaşmak istiyorum
Patates diyetini kaç gün uygulayacaksın, sonuçlarını bizimle de paylaş lütfen bizde kalkışırız belkiKızlar kaçamak yok dimi
Evi temizliyorum bugün spor yalan akşamda alışverişe gideceğiz dolapta hiçbirşey yok (bu adam ns yedi acaba) allahtan patates günü bugünişleri bitirince gelirim
Uç gün galiba öyleydi dimi @Derya ama bugün miraz dışına çıktım süt mısır yedim bi kaç isirikPatates diyetini kaç gün uygulayacaksın, sonuçlarını bizimle de paylaş lütfen bizde kalkışırız belki
Hayırlısı
Ama lab çok keyifli tabi alanına bağlı ben tahil da çalıştım sonra pastanede sonra marketler zinciri denetleyici olmak pek sarmiyo ama lab çok zevkli inşallah nasip olur sanada
rakibem nerelerdesiiiinnnnn, şurada tartıya 4 gün kaldııııMerhabaaaa!!!!!
İyiyim ablacığım sen nasılsın?Nasıl gidiyor diyet?potterhead nasılsın canim
Temizlikten kafamı arada kaldırabiliyorumrakibem nerelerdesiiiinnnnn, şurada tartıya 4 gün kaldıııı
merhaba, özge ben sanırım tanışmaya fırsatımız olmadıKizlar internetim yoktu tatile ciktik 3 gundur cok fena bozdum diyeti. Neler yedigimden bahsetmek bile istemiyorum. Igrenc hissediyorum nasil bi diyet yapsam napsam bilmiyorum cok bunaldimölmek istiyorum cok ciddiyim. Napcam bilmiyorum kizlar gervekten iyi degilim hele cok yedikce vucudumu kaplayan o yangini anlatamam huzursuzlugi... Bu igrenc his beni daha da cok yemeye itiyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?